7.11.2012

Talvikenkiä Footwaysta

Tein eilen tilausta Footway kenkäkauppaan yhteistyön tiimoilta ja keräilin samalla tänne blogin puolelle omia lemppareitani nettikaupan hurjan laajasta valikoimasta!:)
Saappaita oli todella paljon ihania yksilöitä. Kollaasin pitkävartisista lemppareita ovat ehdottomasti 1, 7 ja 8 kengät. Ihanan klassisia!:) Numero 11 polvenylisaappaat ovat myös aivan täydelliset. Huh, kengät ovat vaan ihan liian ihania;) Mitkä ovat teidän lempparit kollaasista?

1. Sand   2. Friis & Company 3. Gabor  4. Gant   5. Marc O’Polo  6. Tommy Hilfiger
7. Parisienne   8. Tiger of Sweden     9. Clarks 
Omaan tilaukseen päätyi hirmuisen pohdinnan jälkeen ihan huippu ihanat Sandin nilkkurit , joita olen itseasiassa jo aikaisemmin kerran kokeillut ja kuolannut!:) Samaan tilaukseen lähti myös äidille kengät. Hänhän antoi minulle vähän aikaa sitten ihanat Clarkisin konjakinruskeat korkkarit, koska ne eivät sopineet hänen jaloilleen. Samalaiset löytyy muuten mustana täältä. Itse olen ollut noihin todella tyytyväinen!:) Nyt Footwayn valikoimasta löytyi äidille nämä. Toivottavasti ne sopisivat nyt hänelle paremmin.:) 

Myöhemmin on tulossa vielä yhteistyössä järjestetty arvonta Footwaylle, joten pysykäähän kuulolla:)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Nopsukka
    7.11.2012 at 13:10

    Kunhan saa tnuo Sandin saappaat iin laitapa postausta :) Olen itsekin haaveillut niistä, mutte olen tilannut ja palauttanut nyt niin monet saappaat, että en tilaa enää uusia ennenkuin joku on kehunut saappaita :)

  • Reply
    Pulu
    7.11.2012 at 13:44

    Footwaylla oli Grouponissa viime viikolla diili, jolla sai 30€ lahjakortin 10€ hintaan. Hyödynsin diilin tottakai, ja tilasin eilen nämä;

    http://www.footway.fi/lola-cognac-leather.html

    Nyt vaan jänskätään, ettei varsi ole ihan liian leveä… Ovat nimittäin todella edulliset nahkasaappaiksi.

    nimim.kirahvin koivet :p

  • Reply
    Anonymous
    7.11.2012 at 20:10

    Tuskin maltan odottaa :) ja niin kivat noi sunkin nilkkurit! Nyt vaan toivotaan, että sopivat mein jalkaan :) Haleja <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *