10.11.2012

Perjantain kuulumisia

Huomenta ihanat!:) Torstai ja eilinen ovat menneet melkoisessa kiireessä. Eilen en ennättänyt blogin puolelle laisinkaan. Koko päivä meni ihan hurjaa vauhtia ja juoksin paikasta toiseen. Iltapäivällä kävin vierailulla uusimman yhteistyökumppani Espriti’n liikkeessä Hansassa. Olettehan huomanneet sivupalkissa olevan kutsun? Kirjoittelen aiheesta pikimiten lisää!:)
Tässä muutama kuva perjantailta…

Sovitin aivan ihania Espritin juhlamekkoja. Totesin tosin mekkoja sovitellessa, että viikonloppuna on laitettava jalkoihin hieman itseruskettavaa. Jalat ovat nimittäin niin valkoiset, että ihan häikäisee silmiin niiden valkoisuus;D

Pian tosiaan luvassa lisää juttua yhteistyöhön liittyen, joten pysykäähän kuulolla;)
Minulla on tänään luvassa laatuaikaa rakkaan ystävän kanssa. Vähän kaupungilla kiertelyä ja sen jälkeen perinteeksi muodostunut kasvohoito!:) 
Illalla suuntaamme Eetun isän mökille viettämään perheen kanssa isänpäivää. Luvassa siis oikein mukava ja leppoisa viikonloppu.
Nyt ihan huippu mukavaa viikonloppua teille kaikille. Kuullaan pian 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Veronica
    10.11.2012 at 14:01

    Mäkin jostain syystä menin eilen ihan tukka putkella ja illalla sain vielä hyvin mieluisan puhelun, nimittäin sain paikan josta olin haastattelussa eilen! Aivan ihanaa, vaikka pesti ei ole vakituinen niin on tämä taas askel eteenpäin :)

    • Reply
      Mona
      10.11.2012 at 23:08

      Oi oi oi, ihan mahtavaa murunen!!!!!!!!! :) Onnea ihan hurjasti <3 <3 :)

  • Reply
    Kukka
    10.11.2012 at 22:56

    Jee, Esprit :) Tosi kauniita noi mekot sun päällä :) Mun melkein kaikki vaatteet ja kengät on Espritin :) Saksassa kun asui (ja onnekkaasti pääsen usein sinne vieläkin lomalle ::) niin Espritin liikkeistä oli niin helppo hakea vaatteet/kengät, koska tietää juuri mikä koko on oikea, eikä tarvi viettää puolta päivää sovituskopissa. Ja hinta/laatusuhde on ihan passeli :)

    • Reply
      Mona
      10.11.2012 at 23:09

      Voi kiitos ihana, tosi kiva kuulla, että tykkäät Espritista.:) Kohta tulossa yhdestä ihan huippu ihanasta mustasta mekosta lisää juttua;)
      Pus ja kivaa vkl mun auringon paisteelle <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *