30.11.2012

Ralph Lauren neule

Kävin tänään pikaisesti ihanaakin ihanammassa Jenny’Storessa. Sain Grouponinilta käyttööni lahjakortin heille ja olen jo tovin pitänyt silmällä heidän diilejään. Arvatkaas miten innoissani olin, kun näin tämän ihan käsittömättömän hyvän tarjouksen!!:) Tuo Grouponin systeemi oli muutenkin tosi kätevä. Valitsin vain sivuilta diilin ja sain maksun jälkeen sähköpostiin lahjakortin liikkeeseen. 
Olen ollut ihan hurjan tyytyväinen NYC:stä ostamaani Polo Ralph Laurenin neuleeseen ja tänään kotiutinkin Jenny’Storesta ruskean Ralphin ihanuuden. Vitsit, neule on päällä ihan super pehmeä ja lämmin. Täyttä rakkautta sanon minä!!:)

Tulee näkymään varmasti talven aikana asukuvissa kyllästymiseen asti;)

Lisää kuvia tulossa pikimiten:)
Ps. Turkulaiset käykäähän kurkkimassa Jenny’Storen valikoimaa joulukuussa! Mikäli löytyy jotain kivaa saatte -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista (tarjous ei koske Parajumpers-takkeja) mainitsemalla, että luette Mona’s Daily Style blogia!!:) Voimassa 23.12.2012 asti.

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Maria
    30.11.2012 at 15:14

    Mulla on toi harmaana, on kyllä niin ihana ja lämmin ihan ykkönen talveen.. :) Kuivapesu vaan ärsyttää. Laitatko i

  • Reply
    Maria
    30.11.2012 at 15:15

    Sori. :) Siis laitatko itse paidan pyykkikoneeseen vai käytätkö pesulassa?

    • Reply
      Mona
      30.11.2012 at 16:00

      Aattelin laittaa villaohjelmalla pesukoneeseen!:)

  • Reply
    Heculina
    30.11.2012 at 21:32

    Minkähintainen tuo neule on ilman mitään alennuksia? Missasin tuon mahtavan diilin, mutta laadukkaaseen neuleeseen kyllä mielellään satsaa vaikka se vähän hintavampi olisikin! Pitääkin tässä suunnata auton nokka kohti Turkua. Aivan mahtavaa, että Turkuun on tuo JennyStore avannut ovensa.

  • Reply
    Mona
    1.12.2012 at 00:32

    Tuolla neuleella on hintaa 215,-. Jenny'Storessa on kyllä muitakin ihania Ralphin neuleita, kannattaa ihan ehdottomasti käydä kurkkimassa!!:) Olen niin samaa mieltä sun kanssa, että niiiiiiin mahtavaa että Jenny'Store on auennut juuri Turkuun!:) <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *