4.12.2012

Kuulumiset

Päivä on mennyt taas hurjan nopeasti mukavissa merkeissä. Päivällä olin tosiaan Gym2000:lla, jossa Vauhtisammakon Mikko teki meikäläiselle saliohjelman. Aloitin jo alkusyksystä yhteistyön Vauhtisammakon kanssa juoksuohjelman tiimoilta ja nyt kävimme läpi sen tueksi salilla tehtävää treeniä. Huomenna tulossa lisää kuvia salilta…

Illalla lähdin Turussa vierailevan isäni kanssa syömään. Päälle päätyi kaikkein lämpimämmät ja mukavimmat vaatteet. Ulkona on edelleen aivan jäätävän kylmä. Toisaalta on ihan kiva kaivaa kaikki ihanat villapaidat kaapin perukoilta käyttöön:)

Olen saanut viimeaikoina viettää erityisen paljon laatuaikaa isän kanssa, kun hän on käynyt Turussa koulutuksissa. Voi kunpa kaikki läheiset asuisivat ihan lähellä ja voisi nähdä rakkaita useammin. 

Kävimme herkuttelemassa pizzalla. Tai no herkuttelusta en ole varma, sillä Dennis sai melkoisen tuomion Isältä.. Ei vetänyt kuulemma vertoja Tintån pizzalle..;)
Loppuilta menee blogi ja koulujuttuja hoitaessa ja kotia siivotessa. Ylihuomenna on lähtö Varkauteen, joten koti pitää saada siihen mennessä siistiksi. Jurliquen arvonnan voittajat tulossa pikimiten myös blogin puolelle! Hurjasti kaikkea mitä pitäisi muistaa ja tuntuu välillä, että oma pää on ihan jossain muualla..:D 
Mitenkäs teidän tiistai on sujunut?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *