9.1.2013

Kenkähelmiä alesta!

Kävin läpi Nellyn alennusta kenkien osalta ja keräsin lemppareimmat tänne. Kaikki mallit, jotka valitsin ovat melko klassisia, jotka mielestäni ovat aina hyviä löytöjä alennuksesta!:)

ylärivi: nudet TÄÄLLÄ, nudeharmaat TÄÄLLÄ
alarivi: harmaanudet TÄÄLLÄ ♥ , leot TÄÄLLÄ

Nuo nudenharmaan Rebecca Stella for Nelly korkkarit ovat näistä ihanimmat!! Ne ovat vielä kaikenlisäksi nahkaa ja 70% alessa!:D Ihanat!!! Jos mulla ei olis kenkäkaappi ääriään myöten täynnä ni nämä lähtisivät tilaukseen:) Nii ja kokoja ei juuri oo jäljellä. Taitaa olla vielä yhdet 36, joten joku pieni jalkainen on onnekas:) Tuolla mainittiin kyllä, että ovat tosi pientä kokoa, joten tuo 36 menis sitten varmaan tooooosi pienelle jalalla.. Samaa mallia, mutta mustat löytyy täältä.
No noiden lisäksi kyllä noi leotkin on täyttä rakkautta. :) Olen itse ollut ihan hurjan tyytyväinen omiin CL:n leokorkkareihin. Niillä kun saa niin kivasti pientä extraa asuun.
Sitten… Mites nämä alla olevan kollaasin seeprat??:D IHANAT!! Okei, ne eivät ehkä ole ihan niin klassiset, mutta pakko oli lisätä ne tänne. Ihan huippu päheet ja nuo vasta tekisivätkin asuun sitä jotain. Pitääkin suunnitella kokonaisuus noiden ympärille..;)

Seeprat TÄÄLLÄ , nilkkurit TÄÄLLÄ , avokkaat TÄÄLLÄ

Mun alennuskenkien ostot on tänä vuonna rajoittuneet pelkästään Niken lenkkareihin:D Ei ole kyllä helppoa ollut. Olen yrittänyt välttää kaupoissa pyörimistä, mutta nettikaupoista pois pysyminen onkin sitten ihan eri juttu..:D
Oletteko te tehneet hyviä alelöytöjä?:)
Nellyn aleen TÄÄLTÄ ja uutudet TÄÄLLÄ

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    With A Silver Lining
    9.1.2013 at 17:06

    Aivan ihania juttuja, varsinkin nuo ekan kollaasin avokkaat! :D

    withasilverlining.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      10.1.2013 at 19:55

      Eikös!:) Nudet toimii aina;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *