23.1.2013

Paketti

Tänään saapui jokinaika sitten tekemäni Feeluniquen tilaus. Tilauksesta löytyi tutut Redkenin shampoo ja hoitsikka, Tigin jätettävä sekä minulle uusi tuttavuus Kérastasen Christalliste Lumiére Liquide Luminous Perfecting essence. Menin testaamaan kärsimättömänä sitä jo heti ja voih se tuntuu ihanalta!!:) Ihan super pieni määrä riittää ja tekee hiuksista ihanan kiiltävät ja pehmeät. Tulee olemaan varmasti ahkerasti käytössä.
Olen joskus muutaman purkin käyttänyt Kérastasen shampoota ja hoitoainetta käyttänyt, mutta jostain syystä ne eivät kuitenkaan ole jääneet ultimate lemppareiksi. Tiedä sitten miksi. Tämä Kérastasen Cristalliste sarja vaikuttaa ainakin tämän täsmätuotteen puolesta todella hyvälle, joten pitänee laittaa testaukseen myös noita muita!:) Onko tuo sarja muille tuttu?:) 

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    sandi
    23.1.2013 at 18:51

    Mullakin on tuota Kerastasen hiusöljyä(?) ja tykkään siitä kans hirveesti :-) Oon muuten aika uusi lukija ja täytyy kyllä sanoo, että sun blogisi on yksi parhaista jo näin pienen seurailuajan perusteella !!

    • Reply
      Mona
      23.1.2013 at 20:28

      Hih, hiusöljyä tai seerumia se taitaa olla;D Mä naureskelinkin yksinään tota varsinaista nimeä kun sitä tohon kirjottelin:DD Helppo muistaa;) Kiitos sandi ihanasta ja piristävästä kommentista <3 Tosi kiva kuulla, että blogi on päässyt lukulistallesi <3 Ilman teitä ihania siellä ruudun toisella puolella tää touhu olis kovin ykspuolista <3:)

  • Reply
    StyleC
    23.1.2013 at 20:39

    Tuo Cristalliste shampoo on ihan huippu pitkähiuksiselle: tukka jää ilmavaksi ja tämä on mulle eka shampoo jonka jäljiltä tuntuu ettei ole pakko pestä hiuksia joka päivä (paitsi tietysti jos hikoilee), mutta usein pesukaan ei tee pahaa. Hoitsikka ei jäänyt käyttöön: vähän turhan kevyt mun makuun, vaikka ei huono sekään. Toi seerumi on mulla myös ja se on ihan hyvä. Mutta tuo shampoo on siis aivan loistava minusta! Ei yhtä selvittävä kuin Tigin shampoot (Cristallistessa ei ole silikonia), mutta lopputulos aivan omaa luokkaansa: kiiltävä ja kevyt hius :)

    • Reply
      Mona
      23.1.2013 at 21:19

      Oi sitä pitää siis ehdottomasti kokeilla seuraavaksi!!:) Kiitos kun jaoit kokomuksesi sen suhteen <3 :)

  • Reply
    Veronica
    23.1.2013 at 21:04

    Mulle Kerastase on hyvin tuttu, äiti käyttänyt sitä monta vuotta ja jotenkin se mullekin tarttui ;) En kyllä käytä säännöllisesti, mutta täsmätuotteena tällä hetkellä hiusöljyä juurikin joka on suuri pelastus kuiville latvoille! Tuoksukin on erittäin miellyttävä. Täytyy kyllä tutustua tuohonkin, sitä on paljon kehuttu :)

    • Reply
      Mona
      23.1.2013 at 21:20

      Kantsii ehdottomasti testailla:) Tosin en tiiä sit miten toimii pidemmällä käytöllä… Voin vaikka tehdä raporttia kun pullo puolillaan;)

  • Reply
    Cara
    23.1.2013 at 22:16

    Joo mulla on ne nyt käytössä ja tykkään! :)

  • Reply
    Fiina Berg
    24.1.2013 at 09:12

    Tuo kerastasen hoitoöljy kuuluu mun vakiovarusteisiin. Joskus stockmannilla myyjä sitä suositteli ja on kyllä ollut hyvää, siitä vielä parempi on sp:n luxe oil, kannattaa oikeasti kokeilla kun tuo loppuu, sitä voi laittaa koko hiuskiin ja muutta oikeasti rakenteen ihan barbienuken kiiltäväksi. Käytän näitä nykyisin vuorotellen, koska kerastasen tuoksuu mun mielestä ihanalle :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *