21.2.2013

Kampanjat jatkuu

Tänään tuli taas sähköpostiin ilmoitusta hyvästä Nellyn kamppiksesta. Näitä tuntuu nyt riittävän vaikka miten paljon:) Tällä kertaa löytyy siis hurja määrä todella edullisia paitoja ja toppeja TÄÄLTÄ tai klikkaa kuvaa! Tuo korallinpunainen paita on ehdoton oma lempparini. Ihana väri ja naisellinen leikkaus!:)

Joukossa on paljon ihania keväisiä malleja ja värejä. Kyllä huomaa, että mieli tekee taas enemmän ja enemmän vaaleaa ja pirtsakkaa väriä pukea. Tänään sai käyttää jo aurinkolasejakin!;) Kyllä se kevät tulee!!:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anonymous
    21.2.2013 at 19:00

    Moikka! :) olisi tosi kiva saada postausta siitä uudesta kiharrinpuikosta. Minkälaista jälkeä tulee, pysyykö kirarat jne…:)

    • Reply
      Mona
      22.2.2013 at 08:59

      Heippa!!:) No joo teen ehdottomasti!!:) Kiitos postaustoiveesta:)

  • Reply
    peacock
    21.2.2013 at 19:31

    Inman Aligner-oikomista googletellessani löysin ihanan blogisi ja täytyy sanoa että tämä tsemppasi kyllä taas oikomaan omia hampaita ja ennen kaikkea säästämään ko. operaatiota varten. Pari kysymystä tuli mieleen, hammaslääkäri näihin varmaan osaisi vastata paremmin mutta ehkäpä sä osaat antaan joitain vastauksia jo ennenkun uskallaudun muualta kysymään! :) Eli, itselläni on siis ongelmana yläetuhampaat, jotka purennan takia kuluvat, mutta ennenkun niitä korjaillaan, olisi syytä oikoa. Kiinteitä rautoja en kuitenkaan halua, joten uskoisitko, että Inmaneista voisi olla mulle apua? Myös yläkulmahampaat on hieman erillään rivistöstä, tehoaako hoito niihin? Vielä kiinnostaisi tietää, voiko tuon hoidon maksaa erissä, vai pitääkö se about 2000e (ja mulle varmaan vähän vielä enemmän, jos etuhampaita korjaillaan…) maksaa kerralla?

    Kiitos ihan hirmuisesti jos viitsit vastailla ja sun hampaiden suoritumisen etenemistä on tosi kiva seurata! :)

    • Reply
      Mona
      22.2.2013 at 08:58

      Heippa ja kiva kun eksyit tänne!!:) Valitettavasti en osaa sulle kovin kattavaa vastausta antaa:( Kannattaa ehdottomasti varata aika konsultaatioon. Aboadentissa se oli täysin ilmainen ja kesti vain noin vartin. Siinä siis kartoitetaan juuri se että käykö tämä oikomismuoto juuri sinulle!:) Itse en nyt uskalla lähteä edes arvailemaan, koska tarkempaa tietoa. Sen tiedän, että inman on pääsääntöisesti tarkoitettu vain oikomiselle, ei siis purentavikaan. Mutta tuosta maksusta, niin ainakin Aboadentissa saa maksaa osissa onneksi!!:)
      Tsemppiä ja varaa ihmeessä aika konsultointiin niin sitten voi lähteä funtsimaan vaihtoehtoja ja kypsytellä ajatusta oikomisesta!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *