23.2.2013

Armyvihreät pökät ja muutama lemppari

Heippa ja ihanaa viikonloppua kaikille! Kylläpäs teki taas hyvää, kun sai heräillä aamulla ilman herätyskelloa ja laiskotella rauhassa sängyssä pitkää!:) Tänään luvassa on Logomon brunssilla käyntiä ja illalla ystävän synttärit. Mukava päivä siis tiedossa.
Tässä asua torstailta. Nuo Zaran vihreät housut ovat kyllä ehdottomasti yhdet lemppareimmistani. Harmi vain, että niissä meni toisen lahkeen vetoketju rikki muutaman käytön jälkeen. Pitänee viedä ne korjattavaksi ennen kevättä, jotta voin käyttää niitä myös Conssien kanssa;)
Hiukset kiharsin uudella kihartimella, josta kirjoitin postauksessa Remington Pearl Wand:) Tuo kiharrin on kyllä vienyt ihan sydämeni! Mielettömän hyvä vekotin. Tosin fb:ssä moni varmaan huomannut jo siellä kiertävän videon aiheesta??:D Lisäsin sen omaankin fb-profiiliin, käykäähän kurkkaamassa:DD

Kengät: Pons Quintana
Housut: Zara
Paita Zara
Koru: Zara

Kokosin asusta vielä copycatin nettikauppojen valikoimista.

Nettivinkkinä vielä muistutan, että Nellyn huippu hyvät kamppikset jatkuu vielä. Paidat ja topit ovat alessa alkaen 4,95€ TÄÄLLÄ. Huippu ihania Jeffrey Campbell kenkiä löytyy alessasta -30% TÄÄLLÄ.  Nyt on siis hyvä hetki tarttua tarjouksiin, kun toimituskulutkin ovat vielä ilmaiset 28.2 asti!:) Sovitukseen on siis helppo tilailla, kun ei tule ylimääräisiä kuluja. Kollaasissa omat lempparini.

1. TÄÄLLÄ / 2. TÄÄLLÄ / 3. TÄÄLLÄ/ 4. TÄÄLLÄ / 5. TÄÄLLÄ

Nyt painun laittautumaan ja sitten suunnataan sinne Logomoon! Mitäs mieltä olette asusta ja löytyykö alimmasta kollaasista teidän lemppareita?:)

Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?:) 

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    sandi
    23.2.2013 at 10:50

    Tuo kiharrin on kyllä ihan paras:) sillä saa nätit kiharat nopeasti ja ainakin mulla ne pysyykin nättinä pari kolme päivää!

    • Reply
      Mona
      24.2.2013 at 19:27

      Todellakin tuolla saa todella kestävät kiharat!!:)

  • Reply
    Anonymous
    23.2.2013 at 12:45

    Ostin myös samanlaiset vihreät housut Turun Zarasta. Ensimmäisellä kerralla kun kotona laitoin ne päälle huomasin että lahkeessa oli reikä. No, menin sitten vaan takaisin kauppaan ja reikä korjattiin. Ei maksanut mitään. (Kesti pari päivää. Jos itse olisin ommellut olisi ehkä kestänyt 30 sekuntia…heh, no toivottavasti on nyt parempi lopputulos, varmasti vahvempi lanka ainakin:).

    Ensimmäisen korjausoperaation jälkeen minulla oli housut käytössä ehkä pari kertaa ennen kuin vetoketjuongelma ilmestyi. Taas menin kauppaan ja myyjä sai vetoketjun toimimaan samantien! Ehkä olisin itsekin saanut sen toimimaan, mutta en itse uskaltanut yrittää kovin paljon. Tämän jälkeen ei ole enää ollut ongelmia housujen kanssa! Hyvä palvelu ja muuten todella mukavat housut! Toivottavasti saat housut kuntoon yhtä vaivatta!

    • Reply
      Mona
      24.2.2013 at 19:29

      No oho! Pitääkin koittaa hiukan väkivaltaisemmin korjata tuota vetskaria:D Ja hienoa, että oot saanut hyvää palvelua!!:) Se on aina mukavaa ja on kiva palata uudelleenkin ostoksille kun on jäänyt hyvä fiilis kaupasta:)

  • Reply
    Tiramisuheidi
    23.2.2013 at 14:53

    Tosi kiva asu ja kaunis Mona! <3
    Oli pakko käydä kurkkaamassa tuo mainitsemasi kiharrus-video! Hyiiii, ihan kamala! :D

    • Reply
      Mona
      24.2.2013 at 19:29

      Kiitos ihana<3 :) Joo siis ihan kauheeta:D Tuppo vaan jää käteen, huh olisin varmaan itekkin ihan yhtä sanaton:DD

  • Reply
    Sara S.
    23.2.2013 at 20:00

    Tykkään asustasi tosi paljon sillä army vihreä on yksi lemppari väreistäni. Saappaat on myös tosi kivat, tulevat kivasti tuohon polven päälle.
    Kollaasissa huomio kiinnittyi siksi noihin saappaisiin, koko vain taitaa olla liian iso. Mutta tuollaisia matalia, aika pitkiä saappaita etsiskelen, no tulevat vielä varmaan vastaa.
    Kivasti olet kihartanut hiuksesi, sopii sulle tosi hyvin :)

    • Reply
      Mona
      24.2.2013 at 19:34

      Kiitos Sara, kiva kuulla!:) Toivottavasti löydät myös sopivat ylipolvesaappaat!:)

  • Reply
    hennu
    24.2.2013 at 18:59

    Tuo video hiusten kiharruksesta oli ihan kauhea… Voi raukkaa :D! Vois olla itelläki aika kauhistunut ilme, jos noin kävisi :o

    • Reply
      Mona
      24.2.2013 at 19:35

      Hih:D Mä olisin varmaan myös aivan sanaton:DD Ihan kauheeta kyllä:D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *