18.3.2013

Terkkuja Helsingistä!

Istun juuri junassa matkalla kotia kohti. Onneksi junassa istumisen saa hyvin käytettyä hyödyksi töitä tehden. Tosin silmät alkaa nuukahtaa jo ja tuntuu, että käyn hiukun puolikierroksilla.. Olin tänään taas  päivän Helsingissä. Tällä kertaa olin juhlistamassa yhteistyökumppani Yves Rocher vuosipäivää. Paikkana oli Ranskan suurlähetystö! Aivan mielettömän upea paikka ja miljöö. Ihana päästä liikkumaan Helsingissä vähän muuallakin, kuin vain ihan keskustassa. Sitäkin ihanampaa oli kuitenkin tavata mahtavat YR:n naiset!! Heistä on toki saanut jo ihan sähköpostin välityksellä äärimmäisen lämpimän kuvan, mutta voi miten ihania he olivatkaan ihan luonnossa. Jälleen jaksan olla todella kiitollinen siitä millaisia ihmisiä sitä onkaan saanut tavata tämän bloggaamisen kautta. Paikalla oli myös mahtava valokuvaaja Juha Reunanen, joka otti vieraista kuvia!:) Saamme kuulemma yllätyksen sähköpostiin myöhemmin;) Tilaisuudessa esiteltiin kevään ihania uutuuksia ja sain samalla upean punaisen huulimeikinkin. Kirjoittelen uutuksista vielä erikseen tarkemmin.

Iso kiitos YR:lle ihanasta tilaisuudesta. Olen ihan äärimmäisen iloinen ja otettu, että voin tehdä yhteistyötä Ranskan johtavan kosmetiikkamerkin kanssa, jolla on arvot kohdallaan. Oli todella mukava käydä tilausuudessa ja saada kasvot sähköpostien takana häärääville ihmisille!:) 
Nyt laitan kimpsut ja kampsut kasaan. Juna on ihan pikapuoliin Turussa ja pääsen kullan kainaloon sohvalle pötköttelemään!:) Ainiin, sain tänään hankittua Eetulle Helsingistä valmistujaislahjan. Hänen olisi määrä saada pikapuoliin ensimmäisen koulun paperit kuntoon. Niitä odotellessa siis postista. Mahdankohan malttaa pitää lahjan yllärinä…;) Tuskin!;D
Ps. Nellyn alekoodi voimassa vain tämän päivän, joten käykää ihmeessä kurkkimassa valikoimaa!:) Eli koodilla nellycom10p 10% alennus kaikesta tänään!!!:)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Reetta
    18.3.2013 at 20:37

    Näyttää kovin kivalta sun päivä :) Innolla odottelen lisää tunnelmakuvia :)

    • Reply
      Mona
      19.3.2013 at 07:27

      Oli kyllä hurjan mukavaa:) Ihme kyllä tällä kertaa en juuri tämän enempää ehtinyt kuvailla:O Asukuvat tosin vielä tulossa:)

  • Reply
    Anonymous
    18.3.2013 at 23:17

    Ihanalta vaikuttaa!
    Toivoisin hassua postausta eli mitä mieltä olet pitkistä naisista. Onko olemassa pituutta joka ei voisi käyttää korkokenkiä? Ja en siis todellakaan viittaa 170 senttisiin naisiin vaan 185 ja pidempiin :)

    • Reply
      Mona
      19.3.2013 at 07:28

      Hih, ihan postausta en taida saada aiheesta väsättyä, kun kanta on kovin yksipuolinen!:D Nimittäin niin korkeat kengät vaan jalkaan kuin itsestä hyvälle tuntuu. Omat sentit kannattaa kantaa ylpeydellä <3! :)

  • Reply
    Anonymous
    19.3.2013 at 09:40

    Oli huippukivaa tavata sut! Ihanaa, että pääsit paikalle. Toivottavasti nähdään kesällä Turussa :-)
    Terkuin, Maiju

    • Reply
      Mona
      19.3.2013 at 18:12

      Olis kyllä aivan huippua jos pääset Turkuun päin vierailulle kesällä!!:) Ihanaa viikkoa Maiju, oli niiiiin ihana nähdä <3:)

  • Reply
    imlacking
    19.3.2013 at 22:50

    Mä en oo oikein makeisten tai leivonnaisten ystävä, mutta oltiin pari viikkoa sitten laivalla ja siellä oli macaronleivonnaisia ja ne oli ainakin tosi hyviä. Ei liian makeita, vaan just sopivan. Mä oon ennen ajatellut, että ne on aika kovia, mutta ne olikin ihanan pehmeitä, toki vähän “rapeita” ehkä.

  • Reply
    Anonymous
    21.3.2013 at 08:21

    Mikäs Eetusta tulee?

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *