28.3.2013

Yves Rocher uutuuksia ja pääsiäistarjous!

Kirjoitin Terkkuja Helsingistä– postauksessa, että kävin vierailulla Yves Rocherin juhlatilaisuudessa ja sain sieltä mukaani ihanan paketin, jossa oli heidän super kivoja uutuuksiaan. Nämä uutuudet myös esiteltiin itse tilaisuudessa. Sain myös meikkaajan loihtimat upeat punaiset huulet mukaan!:)
Uutuuksien joukossa oli ihana naisellinen ja raikas Secrets d’Essences Néroli-tuoksu. Yves Rocher käyttää tuoksussa Tunisiassa kasvavan pomeranssipuun kukkia ja niitä käsitellään jokaisessa vaiheessa kuin kallista aarretta. Pääsimmekin tuoksuttelemaan tilaisuudessa Nérolin eri vaihdeiden tuoksuja. Oli mielenkiintoista miten tuoksusta saadaan juuri oikea ja lopputuloksesta täydellinen. Tahdonkin ehdottomasti joskus tulevaisuudessa päästä hajuvesitehtaalle tutustumaan tuoksujen maailmaan. Onko joku teistä ruudun toisella puolen joskus mahdollisesti päässyt tutustumaan hajuvesitehtaisiin? Uusi Néroli ei ole vielä tullut nettikaupan puolelle, mutta vinkkailen blogissa, kunhan se sinne ilmestyy!:)

Saimme myös testattavaksi uusia ihania huulipunia. Minä rakastan punaista huulissa ja uusissa Gran Rouge punaisissa sävyissä oli todellakin herkullisia yksilöitä. Punat ovat väriltään todella kiiltäviä ja voimakkaita. Ne kestävät toooooosi pitkään huulilla, mutta ovat kuitenkin kosteuttavia. Hoitava vaikutus tulee kameliaöljystä, jonka todella huomaa heti, kun punaa levittää huulille. Puna tasoittaa kauniisti huulet ja jättää ne todella kauniin värisiksi. Itse olen ollut aina äärimmäisen tyytyväinen YR:n huulipuniin ja eivät tuottaneet nämäkään pettymystä. Voin siis suositella todellakin kaikille punien rakastajille näitä!:) 
Aikaisemmassa postauksessa näkyikin jo kuvia YR:n tilaisuudesta Ranskan suurlähetystössä, mutta tässä tulisi vielä pieniä paloja lisää. Kaikki puitteet ja tarjoilut olivat kyllä aivan mielettömän onnistuneita. Puhumattakaan ihanista YR:n naisista!:) Toivottavasti saan heitä vierailulle tänne Turkuunkin kesällä;)

Sitten pääsiäistarjoukseen! Kannattaa ehdottomasti käydä nyt kurkkimassa YR:n valikoimaa ja täydennellä meikkipussia, sillä toimitukset ovat ilmaiset ja vähintään 25€ tilauksista saa 5euron alennuksenkin! YR:llä on kyllä hintalaatu suhde enemmän kuin kohdillaan: Tuotteet ovat tehokkaita ja hyväksi todettuja ja hinnaltaan varsin kohtuullisia. Valikoimaa löytyy paljon ja jokaiselle jotain. Tutustu valikoimaan täällä! :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mrs. K.
    28.3.2013 at 22:06

    Oi mitä macaroneja! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *