30.3.2013

Banaanipannarit!

Mainitsin jo eilisessä postauksessa, että teimme eilen Eetun kanssa ihan hurjan hyvää jälkiruokaa. Nimittäin banaanipannareita!:) Nämä ovat todella terveellinen ja ihanan makuinen vaihtoehto tavallisille letuille tai pannukakuille, jotka ainakin allekirjoittaneessa aiheuttaa vatsanväänteitä. Näitä voi syödä surutta ja maku oli minusta jopa parempi mitä tavallisissa!:)
Itse nautin herkut mangon, mustikoiden ja hunajan kera. Ihan täydellinen kombo!:) Kermavaahto olisi myös sopinut taatusti täydellisesti joukkoon;)

Banaanipannarit ovat vielä kaiken lisäksi äärimmäisen helppo valmistaa. Kahdelle sopivat annokset saa kahdesta kananmunasta ja yhdestä banaanista. Paistamiseen me käytettiin kookosöljyä, joka toi kivan maun pannareihin.
Näistä tulee aivan varmasti suosituin herkku meikäläisen ruokavalioon. Sopii täydellisesti herkälle mahalla! Nämä pannarit eivät sisällä lisäaineita, sokeria eikä gluteiinia:) Me käytimme vielä luomu banaaneita, kananmunia ja kookosöljyä. Miksei ravintoloissa saa vastaavia terveellisiä jälkkäreitä??:)
Onko muita baskupannareita kokeilleita?:)

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Anonymous
    30.3.2013 at 14:15

    Rakastan banaanipannareita! Mutta vielä parempia ovat banaanipannarit tehtynä kookosmaitoon, ja taikinaan lisätään vielä kookoshiutaleita. Namskis!

  • Reply
    Emmagebardi
    30.3.2013 at 14:53

    Moikka!
    En oo koskaan kuullutkaan mutta aion kyllä koittaa! Kuulostaa todella hyviltä ja aina vaan parempi, ettei oo mitään ylimäärästä!
    Kiitos vinkistä! :)

  • Reply
    iitu
    30.3.2013 at 15:56

    Meillä on yleinen aamupala! Itse vaan käytän yhtä henkeä kohden 1 banaanin ja 1 kananmunan ja vähän kanelia sekaan ennen paistamista :)

  • Reply
    RiinaMariannaS
    30.3.2013 at 20:33

    Näitä oon syönyt viime elokuusta alkaen jokapäivä kyllästymättä! Pienillä muutoksilla ja täytteillä saa vaihtelua esim. juuri kookos, marjat, hedelmät, rahka jne. :) Oli kyllä hassua miten tämä pannari levisikin blogimaailmaan ja muutenkin kaikkien tietoon, mutta toki hyvä niin kun on terveellinen herkku kyseessä! En vain olisi uskonut näin suurta suosiota, sillä minua on katsottu kieroon tämän kummallisen pannarin takia, mutta eipä katsella enää! hih! Mukavaa pääsiäistä!

  • Reply
    Anonymous
    30.3.2013 at 21:00

    Blogilates-sivulla oli tämä sama ohje ja toi on kyllä niin hyvää! :)

  • Reply
    annemi
    31.3.2013 at 18:07

    Testattu on! kokeilin myös ohrahiutaleversiota ja sekin oli maistuvaa :)

  • Reply
    Jutta
    1.4.2013 at 20:58

    Ihan paras resepti! ;)

  • Reply
    nieinda
    2.4.2013 at 11:27

    Mitä ihmettä, eikö siis mitään jauhoja? Näyttää hyvältä. Miten tämmöinen onkin mennyt ohi, lähden heti ostamaan banskuja :)

  • Reply
    Enni
    22.4.2013 at 20:54

    aaaaaa testisin, ihaniaaaaaaa!!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *