7.4.2013

♥ Patyka ♥

Sain ilokseni testattavaksi luonnonmukaisen Patyka sarjan tuotteita ja olen aivan myyty näille ihanuuksille jo vajaassa kuukaudessa! Pelkästään tuotteiden paketit ovat herkän kauniita. Ja minä nyt satun myös arvostamaan suuresti luomukosmetiikkaa niin oli itsestään selvää, että lähdin testaamaan näitä todella innolla. Patyka on luksusmerkki Pariisista ja se todellakin huokuu tyylikkyyttä ja naisellisuutta niin purkkien ulkonäössä, kuin laadussakin!:) Itse olen pitänyt purkit kauniista esille suihkuhuoneessa, joten ne ilahduttavat myös silloin, kun niitä ei käytä. 
Käytössäni on ollut nyt merkin puhdistumaito, kasvovoide ja suihkusaippua. Puhdistusmaito on samettisen pehmeä ja jättää kasvot pesun jälkeen todella pehmeiksi. Tuoksu on ihanan raikas, mutta hyvällä tavalla mieto. Kosteusvoiteessa ihastuin ensimmäiseksi sen purkista. Siinä on hauska erilainen systeemi ottaa rasvaa. Purkkia ei nimittäin aukaista kokonaan, vaan purkin päällä on pieni kohta josta voide tulee, kun sitä painaa keskeltä. Todella kätsä minusta!:) Päivävoide itsessään on todella täyteläinen ja jättää ihon kunnolla kosteutetuksi. Se tekee ihosta raikkaan ja pehmeän, mutta samalla myös kiinteän ja hehkuvan tuntuisen. Itse olen käyttänyt voidetta iltaisin kasvojen pesun jälkeen. Voide on todella riitoisaa, joten pieni määrä riittää. Itse olen iltaisin ahneena laittanut kyllä kunnon kerroksen kasvoille, koska se todella jättää ihanan tunteen pitkäksi aikaa;) Suihkusaippua puolestaan oikein hehkuu Mandarinin raikkautta. Pieni määrä jo riittää ja saa suihkuhetkeen pientä luksuksen tunnetta. Itse olen tykännyt käyttää tätä erityisesti treenin jälkeisellä suihkulla, koska se jättää juuri niin ihanan puhtaan ja raikkaan olon. Iho on myös kauttaaltaan pehmoinen. Teen vielä erilliset postaukset tuotteista, kun olen ne saanut kokonaan käytettyä, jolloin on helpompi arvioida niiden pidemmän ajan vaikutusta ihonhoidossa. 
Onko Patyka sarja monelle teistä tuttu?:) Mikäli jollakin on hakusessa todella laadukas luomulaatuinen sarja niin voin ainakin näiden kolmen ihanuuden perusteella suositella todella lämpimästi merkkiä! Odotan jo innolla muiden Patyka tuotteiden testausta.:) Näitä käyttäessa saa ihanan luksus hetken aina arkeen. Todettakoon myös, että Patyka nousi heti kättelyssä kärkisijoille kaikista testaamistani luomukosmetiikka tuotteista. Laadukkaan kosmetiikan rakastajalle ja arvostajalle nää on ihan must. ♥ 
Patyka tuotteita netissä myy Jolie. 

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Ella-Mari
    7.4.2013 at 09:20

    Hei ihana Mona! :)

    Ajattelin vain kysyä, miten blogisi mobiiliversio näyttää niin kivalta. Pystyykö sen ulkonäköä muuttamaan jostain? Kiitos jo etukäteen avusta.

    • Reply
      Mona
      7.4.2013 at 19:37

      Heippa Ella-Mari!!:) Voi tiedätkö säädin blogin pohjaa juuri muutama viikko sitten ja siinä meni taas sellainen kuusi tuntia..:D Tein niin monta sähellystä, etten yhtään tiedä mikä on vaikuttanut mobiiliversioon. Olen kuitenkin valinnut sen ihan sieltä bloggerin sivuasetuksista. Ja olisko ollut sieltä oma malli? :)

  • Reply
    Anonymous
    7.4.2013 at 09:59

    Hienoa, laadukas luomusarja… tuota on ihan pakko kokeilla, kunhan saan vanhat purnukat käytettyä :) -mami-

    • Reply
      Mona
      7.4.2013 at 19:38

      Ja näitä voi mama toivoa vaikka synttäri tms lahjaksi !! ;) Pus <3

  • Reply
    Merenhelmi
    7.4.2013 at 10:46

    Vau miten ihana postaus.<3

    • Reply
      Mona
      7.4.2013 at 19:38

      Voi kiitos ihana Veera!!:) Sä se osaat aina ilahduttaa ja jakaa hyvää mieltä<3 Oot kyllä mieletön symppis <3

  • Reply
    Cherry
    7.4.2013 at 12:49

    Oi, kiva kuulla näistä! Mua himottaisi kokeilla sitä vartaloöljyä :) Ihana, kun purkkien ulkokuoren suunnittelussa käytetään hyvää makua :)

    • Reply
      Mona
      7.4.2013 at 19:39

      Cherry <3 <3 Jooooo, vartaloöljy olis varmaan ihan huippu ihana myös! Kuivalla iholle tekee varmaan kutaa. Näitä vois vinkata aina noille miespuolisille, että olis kiva lahjaidis;) Luksusta arkeen ja jotain mikä tulee kuitenkin käytettyä!!:) <3

  • Reply
    Veera Einola
    7.4.2013 at 23:08

    En ole vielä itse näitä kokeillut, mutta ihanan näköisissä purkeissa ainakin on! Sopii hyvin sisustuselementiksikin kylppäriin. ;)

    t. Veera

    veeraeinolanelamaa.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      8.4.2013 at 09:01

      No eikös!!:) Ja vielä luomua <3 Niin kivaa kun luomuputeloihinkin panostetaan ulkoisesti:) Itse oon niin purkkien rakastaja, että tykkään myös että itse tuotteen lisäksi nekin ovat "hyviä" :))

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *