2.5.2013

Lahjavinkkejä äitienpäivään

Äitienpäivä lähenee ja moni varmasti pohtii millä ilahduttaa äitiä. Omatekemien lahjojen lisäksi on ihana antaa jotain mistä jää muisto pitkäksi aikaa. Itse rakastan harakkana koruja ja minusta ne ovat myös mitä loistavin lahja rakkaalle äidillekin. Keräsin yhteistyökumppani Twist.fi nettikaupasta yksilöitä, jotka minä voisin ujuttaa äitini lahjapakettiin. En myöskään panisi pahakseni, jos löytäisin vastaavia ihanuuksia omasta lahjakääröstäni;) Meillä onkin äitini kanssa todella samalainen maku, joten harvoin menee metsään lahjojen kanssa, jos vaan itse pidän hankkimastani lahjasta. 
Efva Attling korut ovat omaan silmääni hurjan kauniita ja ajattomia. Niissä on sitä jotain olematta liian rouhevia ja tursuilevia. Yksinkertainen on kaunista. Ne ovat myös todella laadukkaita, jolloin voi luottaa siihen, että lahja tulee ilahduttamaan saajaansa hyvin pitkään. Efvan koruissa sanat myös sopivat täydellisesti rakkaalle ihmiselle annettavaan lahjaan. Omasta Efvan korusta kirjoittelin aikaisemmin Bow wow wow love– postauksessa.

Twistilla on Efva Attlingin lisäksi myös muita ihania merkkejä, kuten Ted Baker ja Dyrberg Kern. Heidän toimitukseensa olin äärimmäisen tyytyväinen. Se tuli todella nopeasti hyvin pakattuna. Lueskelin myös heidän fb-sivuiltaan asiakkaiden kommentteja, enkä ollut ainoa, joka oli ollut nettikauppaan tyytyväinen. Oli siis erittäin ilo päästä tekemään Twistin kanssa yhteistyötä ja voin todella lämpimästi suositella heidän palvelujaan.
Twist tarjoaa nyt Mona’s Daily Style lukijoille toukokuun ajan -10% alennuksen valikoimastaan, joten nyt on hyvä sauma kurkkia haaveilemiaan koruja pienellä alennuksella. Kesä on täynnä juhlia ja valmistujaisia, joihin löytyy varmasti monen makuun lahja Twistista. Alennuksen saa koodilla MONASSTYLE10.
Tänään starttaa Twistin facebook sivuilla myös kilpailu, jossa arvotaan 75 euron arvoinen lahjakortti. Käykäähän siis ihmeessä osallistumassa arvontaan ja tykkäämässä täällä!:) 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *