16.5.2013

Ystävät vastaavat!

Vihdoinkin sain aikaiseksi koota rakkailtani saamat vastaukset teidän esittämiin kysymyksiin! Näissä olikin melkoinen kokoaminen, mutta voi miten ihana oli lukea vastauksia.:’) 

Kerron alkuun lyhyesti vastaajista. Eetun suurin osa varmasti tietääkin, eli rakas ihana avopuolisoni, jota ilman en olisi kokonainen. Hän tekee päivistäni onnellisen ja turvallisen. Antaa syyn hymyyn aina ja silloinkin, kun elämässä tulee niitä vastoinkäymisiä. Kolmen ja puolen vuoden jälkeen olen oppinut Eetun myötä niin paljon elämästä ja itsestäni, että olen hänelle koko loppu elämäni velkaa. Toivottavasti saan jakaa arjen tämän aidon ja rakastavan ihmisen kanssa nyt ja aina.

Äiti, minun vankin ja korvaamattomin tukipilarini. Miten paljon olenkaan saanut elämäni varrella tältä upealta ihmiseltä, joka on aina asettanut lapsensa kaiken muun edelle. Äidiltä olen saanut äärimmäisen vahvan itsetunnon. Äiti on se, joka on opettanut ja kasvattanut suvaitsevaisuuteen. Ihailen äitiäni enemmän, kuin mitään ja pitkäaikaisella ystävälläni onkin tapana aina kettuilla minulle siitä, miten ehdoton olen äitini suhteen. Nimittäin äiti on aina oikeassa!;) Minun äitini tietää kaiken ;D

Sonja minun ihastuttava ystäväni, jolla on suuren suuri sydän. Häneen olen tutustunut työkuvioiden kautta samaan aikaan, kun tapasin Eetun. Sonja on hurmannut minut aidolla olemuksellaan, josta huokuu lämpö ja välittäminen. Hän antaa läheisilleen itsestään hyvin paljon ja osoittaa suurta luottamusta. On onni ollut tutustua Sonjaan ja saada oma osani hänen luottamuksestaan. 

Maija minun ihana ihana blogi kolleega Maija. Tapasimme Maijan kanssa muutama vuosi sitten ja ihastuin tähän hurmaavaan Pariisitar neitoon ensimmäisistä treffeistä asti. Tässä tullaan taas siihen, miten onnellinen olenkaan blogista ja sen kautta saamistani tärkeimmistä rikkauksista, Ystävistä. Maijan kanssa olen kokenut heti luottamuksellisen ja lämpimän suhteen. Maijassa eniten arvostan todella avointa ja aitoa minää. Hän ei pelkää kertoa eriviä mielipiteitään, mutta sanoo aina kaiken hyvin hienotunteisesti muita kunnioittaen asiansa. Maijalla myös riittää ihan hurjasti höpöteltävää ja onkin ihana kuunnella välillä, kun joku puhuu jopa minua enemmän ;D 

Viimeisenä vastaajana vielä ystäväni A. Eetun lisäksi A on myös minun toinen puoliskoni. Hän ei ole pelkkä ystävä. Vaikka olemme ulkoisesti kuin aurinko ja kuu (A:lla todella tumma tukka ja ruskeat silmät) monet luulevat meitä siskoiksi. Me vähän niin kuin olemmekin. Olemme todella kasvaneet kiinni toisiimme. Tutustuimme noin viitisen vuotta sitten, kun muutin Turkuun A:n naapuriin vanhaan puutaloon. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. A on antanut niin paljon elämääni, etten osaa sitä edes sanoiksi pukea. Rakkautta, pyyteetöntä luottamusta, avoimuutta, toisen kunnioittamista, vaikeiden asioiden läpikäymistä, onnen hetkien jakamista. A on kaikkine todella ärsyttävine pienine piirteineen täydellisen ihana ja korvaamaton ystävä! Hänen ystävyytensä on kultaakin kalliimpaa. A hyväksyy minut aina sellaisena kuin olen minun ärsyttävine puolineni. Hän sanoo suoraan asiat jotka ärsyttävät ja arvostan sitä suuresti. Hän ei koskaan ikini näyttele jotain muuta mitä on vaan osoittaa niin huonot kuin hyvätkin tunteensa voimakkaasti. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että muutin viisi vuotta sitten Turkuun tämän naisen seinänaapuriksi.
Olette ihania ja rakastan suunnattomasti teitä kaikkia. Kiitos ihanat teidän vastauksista ja ajasta. 

Millainen treenaaja Mona on? 

Eetu – Mukavuuden haluinen:).. Mutta sille päälle sattuessaan hyvinkin voimakas ja periksiantamaton


A – innokas, pitää vaihtelevuudesta 

Sonja – Mona nauttii kuntoilusta ja suhtautuu siihen rennosti, mutta samalla intohimoisesti.

Äiti –  Monalle on urheilu ollut aina, ihan nuoresta tytöstä asti tärkeää. Osaa kuitenkin hyvin pitää rajat ja jos treeni ei huvita, silloin ei liikuta. Ei nipota, sanotaan, että osaa ottaa rennon ja terveen otteen treeneihin.

Maija – En ole treenannut (korkokenkäkävelyä ja shoppailukassien kanniskelua lukkunottamatta) Monan kanssa, joten en ole paras ihminen vastaamaan tähän. Monan kanssa jutellessa olen kuitenkin huomannut, että hänellä on terveellinen suhtautuminen treenaamiseen ja hän urheilee antaumuksella.

Miten puolimaraton tulee menemään? 

Eetu –  Odotuksiin nähden erinomaisesti, alle kahteen ja puoleen tuntiin ja koko matka höllköillen ja 

tapahtumasta nauttien

Äiti –  Kevään myötä pieniä ongelmia ollut vatsassa, joten tähän on tässä vaiheessa vaikea sanoa.

Maija –  Varmasti loistavasti!
Mitä Mona on opiskellut/opiskelee?

Eetu:  Virallisesti opiskelee yliopistolla sosiaalipolitiikkaa ja epävirallisemmin Mona oppii kokoajan uutta liittyen töihinsä, terveelliseen elämäntapaan ja omaan hyvinvointiinsa.

A – sos.politiikkaa 


Sonja –  Sosiaalipolitiikkaa Turun yliopistolla


Äiti – Turun yhteiskuntatieteellisessä pääaineena sosiaalipolitiikkaa

Maija – Hän opiskelee Sosiaalipolitiikkaa.
Minkälaisia muita harrastuksia ja kiinnostusten kohteita sillä on?

Eetu – Mona tykkää hyvästä ruuasta, valokuvauksesta ja siihen liittyvästä tekniikasta


A – mm.kuntoilu, valokuvaus+bloggaaminen, shoppailu

Sonja –  Kuntoilu, shoppailu, ystävien kanssa oleskelu, hyvä ruoka (=Tintå) ja matkustelu


Äiti – tällä hetkellä opiskelu, blogi, työ ja treenit taitavat viedä kaiken ajan. Ystävät ovat Monalle tärkeitä. Mutta jos olisi enemmän aikaa, uskon, että Mona haluaisi käyttää sen luovaan työhön. Mona on taitava piirtämään ja ihania maalauksia on kotiinkin asti monasti tullut. Yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat Monaa ja hän on oikeudenmukaisuuden vaalija ja uskaltaa tuoda kinkkisiinkiin asioihin rohkeasti mielipiteensä esille. 

Maija – Niin kuin blogistakin voi lukea, Mona on todella kiinnostunut hyvinvointi- ja terveysasioista. Myös valokuvaus ja sisustus ovat tämän neidon mieleen.

Minkälaisia kirjoja se tykkää lukea? 

A- terveyskirjoja ja elämäntarinoita, esim pikku madeleinen tarina

Eetu – Terveyteen liittyvä kirjallisuus kiinnostaa ja jos hänellä olisi aikaa enemmän uskon, että Mona tykkäisi lukea enemmän historiaan liittyvää kirjallisuutta. 

Maija –  Luulenpa, että tällä hetkellä koulukirjojen pänttääminen ahmaisee suurimman osan Monan lukuajasta.

Entä lempi tv-sarjoja? 

A –  suurin pudottaja,nykyään kauniit ja rohkeat 

Sonja – Ainakin Solsidania Mona katseli jossain vaiheessa ahkerasti ;)


Äiti –  hih… oiskohan juuri tällä hetkellä Kaunarit? ;)
(Edit Mona: Auts, nyt paljastuin ja pahasti!! ;D Kai se siis on pakko myöntää, että oon jäänyt todella koukkuun kaunareihin ja melkein tirautin kyyneleen ku Stephanie lähti pois sarjasta ;) )

Maija – Ainakin Solsidan?

Onko sillä siskoja tai veljiä? 

Eetu:  Kolme veljeä ja yksi sisko


Äiti –  Kyllä, 3 veljeä ja yksi sisko

Maija – Monalla on hänelle hyvin tärkeät sisarukset. Hän saa itse kertoa heistä paremmin!


Entä lemmikkieläimiä? 


A –  joskus oli koira

Sonja –  Ei tällä hetkellä.


Äiti –  Ei, Monalla on niin kiireinen elämä, että tällä hetkellä aika ei riitä. Mutta ihan valtavan eläinrakas Mona on ja koirista pitää ihan erityisesti.

Maija – Monalla ei ole tällä hetkellä leimmikkiä, mutta Mona on koiraihmisiä.

MIllainen se oli pienenä? 


Äiti –  Ihan samanlainen kuin nytkin; ihana, avoin, innostuva, aikaansaava ja temperamenttinen pikku tytöntyllerö. Tiesi mitä halusi jo pienestä pitäen :)

Maija – Olen tuntenut Monan vasta aikuisiällä, mutta uskoisin Monan olleen jo pienenä energinen, temperamenttinen ja hyväsydäminen tyttö.


Miksi Mona on paras tyttöystävä ja miksi ei?

Eetu – Mona on paras tyttäkaveri koska hän rakastaa mua kaikkine virheineni, ja mä voin Monan kans todella olla omaitseni aina. Me täydennetään toisiamme ja ollaan siinä määrin erilaisia, että elämä on välillä sopivan mielenkiintoista:). Tärkeimmät elämän arvot on kuitenkin ihan yks yhteen. Tulee nyt loputtomasti mieleen asioita miksi Mona on paras, mut ehkä tuossa se nyt tuli kiteytettyä. 
Ja miksi ei, niin Mona ei aina keskity mun höpötyksiin tarpeeksi. 


Ajatteletko, että perustat hänen kanssaan perheen?

Eetu-  Ajattelin jo kolme ja puoli vuotta sitten. Tässä me ollaan jo oma perheemme oltu pitkän aikaa ja jos meinaatte sellasta perheperhettä, eli pari lasta ja volvo, niin tottakai!


Mikä on Monan hauskin ja ärsyttävin puoli ? 

Eetu- Mona on täynnä elämää ja se näkyy ulospäin. Mona juo todella ärsyttävästi.


A – iloinen,energinen,luotettava…kärsimätön


Äiti – Hauskin puoli on juuri innostuminen asioista ja ne tehdään täysillä. Ärsyttävin puoli on joissakin asioissa ehdottomuus ja suorasukaisuus… silloin ei oikein jaksa väitellä vastaan ;) Ja hei, matkustajan paikka ei sovi Monalle autossa… neuvoja satelee ;)

Miten reagoitte kun Mona alkoi pitämään blogia työkseen ?

Eetu-   Olin erittäin ylpeä ja iloinen. Koitan kannustaa ja rohkaista kultaani kaikin mahdollisin tavoin.


A – hieno asia  saa toteuttaa itseään


Äiti –  Oi, no minä ainakin kannustin juuri blogin pitämiseen. Olin heti sitä mieltä, että se on ihan Monan juttu :) 

Mamalle: Minkälainen Mona oli lapsena? 

Äiti – Ihan samanlainen kuin nytkin; ihana, avoin, innostuva, aikaansaava ja temperamenttinen pikku tytöntyllerö. Tiesi mitä halusi jo pienestä pitäen :) Vaikka Mona on ollut pienestä asti vilkas, niin olen aina ihaillut hänen keskittymistään ja paneutumistaan asioihin; esim. Mona saattoi pitkiäkin aikoja jo pikkutyttönä viihtyä omissa leikeissään huoneessaan ja hei… ne barbit olivat järjestyksessä! Kun alkoi siivoamaan ja järkkäämään huonettaan, siihen kuluikin tunti jos toinenkin, kaikki tehtiin viimeisen päälle…

Onko Mona joskus lainannut sinulta vaatteita? 

Äiti-  Kyllä vaan, se taitaa olla yksi meidän lempi puuhistamme puolin ja toisin… samalla tulee vaakaappien siivousta. Mona on järjestelmällinen, vaatteet ovat kaapissa hyvässä järjestyksessä :)

Minkälaisia vaatteita? 

A – hän on saanut aika monet vaatteet multa, tykkää niin monenlaisista

Äiti –  Enimmäkseen taitaa olla paitoja…
Eetu: kuvittele sellainen perusaamu, onko Mona miettinyt jo illalla tulevan päivän vaatteet vai miettiikö asun vasta aamulla?

Eetu-   Riippuu aamusta. Jos Mona on menossa seitsemäksi töihin nii silloin voi olla vaatteet katottu valmiiksi tuolin selkänojalle, mutta useimmiten ei oo katottu. Ja niin tai näin, niin useimmiten vaatekriisi iskee ja se illalla valmiiksi laitettu vaateparsi ei aamulla enää kelpaakkaan.Montako kertaa asua vaihdetaan? 

Eetu –  Juurikin tämä:) 1-3 kertaa


Mama: Miten Mona pukeutui lapsena, rakastiko hän mekkoja/hameita vai viihtyikö paremmin farkuissa?

Äiti – Ihan pikkuisena Mona oli niin touhukas, että käytännöllisiä arjen vaatteita enimmäkseen piti… kovassa touhussa helmat olisivat jääneet jalkojen alle. Mutta juhlat… silloin kaikki prinsessamekot piti ottaa kehiin :) Siinä 12-13 iässä muoti ja vaatteet alkoivat sitten kiinnostaa entistä enemmän ja kaikki Spice Girls vaiheet yms. käytiin läpi :)
Ystävät: kun teillä on shoppailupäivä niin suuntaako Mona aina ensin kenkäosastolle? 

A – ehkäpä kuitenkin zaraan 

Sonja –  Aina ensin Zaraan ;)


Maija –  Hih, kyllä kengät (ja myöskin laukut) ovat Monan heikkous ja luulenpa, että me molemmat vierailemme kenkäkaupoissa enemmän kuin mielellämme!

Eetulle: mitä mieltä olet monan blogista?

Eetu – Kamalasti tykkään, että Mona saa tehdä jotain, mistä tykkää niin paljon. Kaikkiaan oon ehkä just sopivasti kasvanut Mona kans tähän bloggailuelämäntapaan ja siks se on musta tosi jees.


Mikä on mielestäsi monan suurin haave?

Eetu – Saada toteuttaa itseään ja siinä samalla auttaa muita.


Sonja –  Matkustella paljon ja elää onnellista elämää


Äiti –  Matkustelu rakkaan Eetunsa kanssa :) Ja tulla joskus äidiksi. Lisäksi tietysti ammatilliset uraan liittyvät haaveet; uskoisin, että Monaa kiinnostaa työ, missä voi vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin ja tasa-arvoiseen kohteluun… Työ tulee olemaan aina Monalle tärkeä osa elämää.

Onko mona enemmän laukku vai kenkä ihmisiä? 

Eetu-  Laukku


A –  aika paha mut vastaisin kuitenkin et laukku

Sonja –  Laukkuihminen


Äiti –  Jaa-a, kyllä se on niin, että sekä että :D

Saatko sinä päätäntävaltaa kodissanne?

Eetu –  Saan, välillä otan sitä ehkä liikaakin.


Onko mona mielestäsi hurjapää ja mikä on hurjinta mitä mona on tehnyt? 

Eetu-  Varmaan benjihyppy Monan omasta mielestä. Mun mielestä yks kovimmista ja hurjimmista jutuista on tää yrittäjäksi ryhtyminen vuoden alusta.

A – kokeillu kaikenlaisia lävistyksiä ja tatuointeja ja benjihyppyä

Äiti –  Benjihypyn on hypännyt… ja onneksi soitti vasta sen jälkeen :) Mutta en kuitenkaan Monaa ihan hurjapääksi sanoisi, vaikka rohkea onkin! Tosin lähti tuosta vaan Miamiin pekkareiden jälkeen tietämättä edes mihin hotelliin… huh… olen itse noissa asioissa niiiin arka :)

Kuka on se julkkis jonka mona haluaisi tavata sun mielestä?

Eetu –  Kai hänkin julkkis on, niin ehkäpä fotballfrue -blogin kirjoittajan


Oletteko läheisiä monan kanssa? 


A – oikein läheisiä

Sonja –  Mona on todella ihana ihminen ja koen, että voin kertoa Monalle kaikki asiat eli ollaan mielestäni läheisiä!


Maija –  Olen tutustunut Monaan vasta muutama vuosi (korjaa Mona jos olen väärässä, mutta oliskohan siitä kaksi vuotta?) sitten, mutta meistä tuli todella nopeasti hyvät ystävät. Näin vanhempana sitä harvemmin ystävystyy uusien ihmisten kanssa ja olenkin oikein onnellinen, että olen saanut tämän suurisydämisen naisen elämääni

Miten vietätte aikaa yhdessä? 

A – miten milloinkin..kahvilla, shoppaillen, salilla, kotona, ja aah ne viini-juusto illat

Sonja – Käydään yhdessä kahvilla, shoppailemassa tai vietetään iltaa tyttöjen kesken


Maija –  Herkutellen, jutellen, shoppaillen… Pidämme samanlaisista asioista ja yhdessäolo on helppoa ilman sen kummempia suunnitelmiakaan. Kuitenkin kaiken vaaleanpunaisen ja kuplivan ohella tämän empaattisen ystävän kanssa voi käydä pitkiäkin keskusteluja vaikeista ja vakavemmista asioista.
Oletteko matkustelleet yhdessä monan kanssa? 

Sonja – Ei vielä, mutta olisi superhauskaa lähteä jonnekin yhdessä!


Maija – Olemme tehneet ihanan viikonloppureissun Helsinkiin ja niin kuin varmaan olette huomanneetkin, saimme Monan ja Eetun vastikään tänne meille Saksaan. Seuraavaksi taidamme matkustaa heidän luokseen Turkuun ja kesän lopulla meillä on tiedossa aivan supermahtava ja ihana yhteinen matka (josta varmasti pian lisää)!

Minne olisi kiva matkustaa yhdessä? 

A- onhan se se New York
Sonja – Johonkin, missä on hyvät shoppailumahdollisuudet ;) Dubai, New York tai oikeastaan mikä tahansa kohde kelpaa, kun seuralainen on noin hyvä :)

Maija – En paljasta ihan vielä tulevia suunnitelmiamme, mutta tuon matkan jälkeen voitaisiin suunnata yhdessä vaikka Lontooseen tai Prahaan, tai… Ehdimme oikeastaan keksiä jo vaikka mitä kivoja kohteita! Olemme sopivan erilaisia ja kuitenkin kiinnostuneita samantyyppisistä asioista, joten yhdessä matkustaminen on sujunut todella hyvin. Kaiken lisäksi miehemme tulevat hyvin toimeen keskenään, joten tarpeen tullen voimme jättää heidät istumaan kahville ja jatkaa itse shoppailemaan! 
Luetteko te tätä monan blogia? 

A –  kyllä

Sonja – Joka päivä! :)

Maija – Olen tutustunut Monaan blogin kautta (kiitos vain T!), joten luonnollisesti käyn päivittäin lukemassa uusimmat postaukset.

Mitä Monan käsilaukusta löytyy? 


A – ainakin käytettyjä nenäliinoja  :D

(Mona Edit: Hahahah :D Niitä todellakin on AINA kaikki laukut täynnä ;DD )

Sonja – Lompakon, avainten ja iPhonen lisäksi ainakin jokin ihana huulipuna


Maija –  Paljon vähemmän tavaraa kuin omastani! ;) Ainakin kännykkä, lompakko, avaimet, huulipuna, meikkipuuteri, kalenteri ja kamera reissaavat jatkuvasti mukana, ehkäpä myös kuntosaliavain/kortti, vesipullo ja koulukirjoja.

Kuinka nopealla varoituksella Mona lähtee edustustehtäviin? 

Maija – Vaikka Mona rakastaa laittautua pitkän kaavan mukaan, yllätyslähdön tullen hän on heti mukana ja nopeasti lähtövalmiina.

Jos pitäisi valita kumman Mona valitsisi..

..kahvi/tee?

A – terveystee
Eetu – tee
Sonja – kahvin
Äiti – tee
Maija –  Kahvi (tai miten olisi Chai TEA Latte? :D)  ( Mona edit —-> Oon monta vuotta luullut, että Chai latte on kahvia ja Maija meni paljastamaan suuren petoksen :DD  )

..lenkkarit/korkkarit? 
A) korkkarit
Eetu – korkkarit
Sonja- korkkarit? :D
Äiti – korkkarit
Maija – Hmh… En osaa sanoa näiden väliltä…

..kalpea iho/itseruskettava

A) itseruskettava
Eetu – itseruskettava
Sonja – itseruskettavan
Äiti –  tseruskettava   Kevyesti päivettynyt luonnollisesti ;)
Maija – Kevyt päivetys

..suklaa/irtokarkit?

A) clickmix
Eetu – click mix:)
Sonja – irtokarkit, terveellisten elämäntapojen vaalijana tumman suklaan ;)
Äiti – suklaa
Maija – Suklaa

..nauta/kana?

A) nauta
Eetu – Kana
Sonja –  kana
Äiti – nauta
Maija – Kana
Mikä on Monalle tärkeintä..

..omassa ulkonäössä? 

Eetu – kokonaisuuden yhteensopivuus
Sonja – se, että terveelliset elämäntavat näkyvät myös ulospäin ja sama kumppanin ulkonäössä.
Äiti –Ihon kunto, hampaat

Maija – Monalla on todella terve minäkuva, mutta en osaa vastata tähän kysymykseen hänen puolestaan. Omasta mielestäni Monan yksi valloittavimmista piirteistä on upea hymy.

..kumppanin ulkonäössä?
Eetu –  takapuoli


Äiti – kokonaisuus

..asunnon valinnassa?

Eetu – sijainti

Sonja –  keskeinen sijainti ja tulevaisuudessa kunnon walk-in closet, johon kaikki ihanat laukut, vaatteet ja kengät mahtuvat :D


Äiti –  Avaruus, valoisuus, sijainti  

..sisutuksessa? 

A – musta valkoisuus

Eetu –  yksinkertaisuus

Sonja –  tyylikkyys ja ajattomuus

Äiti – Pelkistetty, valkoinen ripauksella mustaa ja pienen pieni määrä väriä. Tyylikkyys, siisteys ja avaruus… tavaraa ei saa olla liikaa!

Maija – Sisutuksessa Mona pitää selkeistä linjoista ja vaaleista väreistä.

..työpaikassa? 

A – hyvä työilmapiiri

Eetu – tehokkuus ja joustavuus

Sonja – mukavat työkaverit

Äiti – Että työ on merkityksellistä ja riittävän haastavaa. Yhteen hiileen puhaltaminen, niin, että kaikki tuntevat vastuunsa. Mona on ahkera!


Miten olet rakentanut itsetuntosi?


(Edit Mona: Eetu vastas omasta puolestaan:DD )

Eetu – Jaa mää vai? Armeija johtajakoulu.. Eikai.. Aina oon ollu tämmönen.


Miten neuvoisit lukijoitasi löytämään omannäköisen positiivisen ja vauhdikkaan elämän?


( Edit Mona: Ja myös tähän ;D )

Eetu –  Tehkää sitä mistä haaveilette ja muistakaa, että teette niitä asioita loppupeleissä vaan itsellenne. Vauhdikkuuteen voi ostaa vaikka sitten moottoripyörän.


Minkälainen Mona oli nuorena?

Sonja – Ollaan tunnettu vuodesta 2009, mutta ilmeisesti Mona on ollut nuorempana melkoisen villi tapaus ;)


Äiti – Vauhdikas, asiat hoituivat jo tuolloin yks-kaks :) Toisista huolehtiva ja pikkuveljensä suhteen äidillinen… jos Joonakselta kysyttäisiin, uskon, että joskus liiankin ;)


Onko teillä Monan kanssa samoja luonteenpiirteitä? Mitä?

Eetu – Ollaan molemmat aika äkkipikaisia, iloisia ja sosiaalisia.

A – Me ollaan ku kaks marjaa :D

Sonja –  Iloisuus ja innostuneisuus


Äiti –  Kyllä… joskus ihan naurattaa joku pieni ele tai asioihin suhtautuminen… että ei se omena ole kauas puusta pudonnut :) Suurimpana varmasti tuo rakkaistaan huolehtiminen ja kun joku asia hoidetaan, ei siinä kauaa nokka tuhise :D Niin.. ja se matkustajan paikka autossa, ei taida sopia kummallekaan ;)

Maija – Olemme molemmat määrätietoisia, kilttejä, herkkiä, visuaalisia, sosiaalisia… Olemme myös monissa asioissa erilaisia ja se on ehdottomasti rikkaus.

Oletteko läheisiä?

Eetu –  Ollaan, todella läheisiä..

Äiti – Ei voitaisi enempää olla!!  Mona ei ole ainoastaan lapseni, vaan nyt aikuisena jo rakas ystäväni 

Maija – Monasta on tullut minulle muutaman vuoden aikana erittäin läheinen ystävä.
Minne olisi kiva matkustaa Monan kanssa?

Eetu – Aivan sama, kunhan matka tapahtuu edellä mainitusti, eli Monan kans.

Äiti – Voisin lähteä Monan kanssa ihan minne vaan, olisi erinomainen ja energinen matkaopas mukana ja tykätään tehdä samoja juttuja :)

Paras puoli Monassa?

Eetu – (Elämän)iloisuus

Sonja – Hyväsydämisyys, aitous ja iloisuus 


Äiti – Toisista välittäminen, avoimuus, rehellisyys, innostuneisuus

Maija – Empaattisuus, rehellisyys, aitous… Ups, tähän pitikin vastata vain yksi asia; ehkäpä siis vastaan empaattisuus.


Kysymys Eetulle: Haluatko että Monan blogilukijat moikkaavat sinua kapungilla?


Eetu –  Ehdottomasti on kiva jos moikataan, ja aina parempi jos tulee muutaman sanan vaihtamaan, etten sit hölmöyttäni ihmettele, että kukas tuo tuommonen oli ko kovasti vilkutteli.

Kiitos paljon kysymyksien esittäjille ja erityisesti rakkaille vastaajille!!
Mitäs mieltä te olette yleisesti tällaisista kysymyspostauksista? :) Olisiko vastaisuudessa toiveita toteuttaa näitä eritavoin?


Follow me on Facebook / Blogilista

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Eveliina veteläinen
  16.5.2013 at 07:15

  ei vitsi, näitä oli niin kiva lukea :)

 • Reply
  Anonymous
  16.5.2013 at 08:14

  Ihana postaus :) Näistä vastauksista päätellen olen saanut sinusta juuri oikeanlaisen kuvan blogisi välityksellä… ihana, aurinkoinen ja sydämellinen!!

  -hanna

 • Reply
  Siiri
  16.5.2013 at 08:23

  Haha vitsit naureskelin tota Eetun “jaa mää vai” kommenttia :'DDDD Ihana! Muutenkin näitä oli hauska lueskella,etenkin sun selkeä rakkaus Zaraan & Clickmixiin tuli esille :'D Hihih tästä on hyvä alottaa päivä : hymy huulilla :-)

 • Reply
  sandi
  16.5.2013 at 08:44

  Ihan älyttömän ihana postaus:) oli mukava lukea! Läheistesi vastausten perusteella olen saanut susta juuri oikean mielikuvan!:)

 • Reply
  Rosita
  16.5.2013 at 08:45

  IHANAIHANA POSTAUS!! Niin sydämellisesti sun läheiset vastanneet, ihana oli lukea. :) Eetun vastauksille sai hieman naureskellakin: “takapuoli”, “juo ärsyttävästi”, “armeija johtajakoulu” haha. Siinä olisikin ollut kunnon bonari jos siellä olisit käynyt ;D Vaikka kauniistihan se puhui rakkaastaan koko ajan. Loppuun vielä pakko sanoa, että sulla on ihailtavan hyvät suhteet perheeseen ja ystäviin ja on huippua nähdä, miten heitä arvostat! <3

 • Reply
  Anonymous
  16.5.2013 at 08:54

  Kiitos tästäkin postauksesta! Tuot hymyn huulilleni ja tänään naurun toi Eetu joka vastaili omasta puolestaan :-) ootte ihania!

 • Reply
  Hanna
  16.5.2013 at 09:06

  Tosi kiva postaus! :) Näköjään ystävät ja läheiset tuntevat sut hyvin, kun niin samankaltaisia vastauksia tuli ;)

 • Reply
  Julia
  16.5.2013 at 09:39

  Aivan loistava postaus! Susta saa niin ihanan käsityksen ihmisenä! Ja kyllä sai nauraa pariinkin otteeseen :D ihania läheisiä sulla! Lisää lisää tälläisiä!:)

 • Reply
  Elle-Marie
  16.5.2013 at 16:24

  Tämä oli aivan ihana postaus, sai hymyilemään ja jopa nauramaan ääneen!:D

 • Reply
  Maija
  16.5.2013 at 19:51

  Oooh, ihana ihana Mona! <3
  Näitä oli niin hauska lueskella! :)

 • Reply
  muru
  16.5.2013 at 20:17

  Ihana postaus <3 <3
  Mun mielestä toi sun tekemä esittely perheestä ja ystävistä oli kyllä aivan ihana. Kyllä huomaa kuinka tärkeitä nämä vastanneet ovat sulle. :) Ja vastaukset oli kivoja! :)

 • Reply
  Henna
  16.5.2013 at 20:26

  Ja mä olen ilmeisesti jossain yliherkässä tilassa, kun puolestani kyynelehdin täällä näille vastauksille. Tällaisista vastauksista ei voi tulla muuta mieleen, kuin että maailmassa on paljon ihania ihmisiä: sinä, sinun läheisesi, kommentoijat! Todella ihana postaus, hienoa, että jaksoitte tehdä tämän :)

 • Reply
  Anonymous
  16.5.2013 at 20:26

  Näitä oli niin hauska mietiskellä ja kirjoitella! Oli kiva lukea ystävien ajatukset ja huomata miten yhtenäiset vastaukset olikaan :) Viimeksi muuten kun olitte A:n kanssa meillä, ajattelin itsekseni ja Ollillekin jälkikäteen mainitsin, että vitsit miten Mona ja A on kuin siskokset; teistä kyllä huokuu sellainen harvinainen aito ystävyys ja läheisyys.
  Kiitos murunen kauniista sanoistasi ja ehkä sun pitää nyt kuitenkin herätä siihen karuun todellisuuteen, etten mää taida ihan kaikkee tietää ;D -mami-

 • Reply
  Anonymous
  16.5.2013 at 21:45

  Aivan ihana postaus! Itselläni toi kyynelet silmiin tuo kuinka kauniisti Eetu susta puhui. Voi että teitä 8)

 • Reply
  Veera Einola
  16.5.2013 at 22:17

  Kauniisti ja todella realistisesti kuvattu! Odotan innolla Sinun ja Maijan matkasta lisätietoja! :D Itse lähden ensi viikolla Berliiniin, en malta odottaa! Harmi vaan, että joudun lähtemään ilman perhettä koska osittain työmatka kyseessä, mutta vapaa-aika siellä perillä olisi ollut mukava viettää läheisten kanssa. :D Oletko sinä Mona käynyt Berliinissä? Ja jos niin mitä tykkäsit? :D

  t. Veera

 • Reply
  Kukka
  17.5.2013 at 08:42

  Oiii miten ihana postaus! Sä oot just niin aito ja ihana kuin olen blogin välityksellä saanu kuvan <3 Pus Ihanalle Monalle <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *