17.5.2013

Röyhelöä rinnuksissa

Kiitos aivan ihanista kommenteista Ystävät vastaavat!– postaukseen!:) Teitte taas mun päivän. Nyt on pitänyt melkoista hoppua ja tänään ollaan lähdössä valmistelemaan Eetun huomisia valmistumisjuhlia. Hän siis valmistui nyt ensimmäisestä koulustaan insinööriksi ja halusin pitää pienet juhlat perheen kesken rakkaalle. Kiva, että meidän molempien läheisimmät sukulaiset näkevät toisensa samalla kertaa. Sunnuntaina palaamme juhlien vietosta takaisin Turkuun ja suuntaamme suoraan Turku Fashion Flea tapahtumaan. Onko moni tulossa käväisemään paikan päällä?:)
Ensi viikko pitää sisällään kaikkea kivaa! Yhteistyö juttuja, kuvauksia, Helsingin reissu, ystäviä ja vähän vapaa-aikaa murun kanssa. Ihanaa, kun kesä on tullut kaupunkiin!!:) 
Tässä olisi asua noin viikon takaa. Valkoiset pellavahousut on ihan huiput. Ne on todella mukavat jalassa ja valkoiset housut ovat muutenkin ihanan raikkaat. Onko muita pellavahousujen ystäviä?

Kengät: Clarks
Housut: Lindex (vastaavat täällä)
Paita: Ellos 
Laukku: Mulberry

Oikein kivaa viikonloppua murmelit!! Nautitaan auringosta ja silleen:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Laura
    17.5.2013 at 07:28

    Ihana asu ja ihanan ruskettunut sinä! :) En ymmärrä miten voin aina olla näin pihalla, mutta kuulin (luin) nyt vasta ekaa kertaa tuosta Turku Fashion Fleasta! Kai sinne on pakko poiketa. :)

  • Reply
    Kukka
    17.5.2013 at 08:50

    Ihana asu! Ihanan simppeli, mutta silti siinä on särmää :)Ja todellakin kesään kuuluu pellavahousut! Ne ryppyyntyy liian helposti, mutta ei se haittaa! Ihanaa, täällä on nyt jo +19 astetta, töistä vapaapäivä. Oon lähdössä metsään lenkille ja iltapäivän nukun terassilla ja nautin auringosta. Mukavia juhlia teille <3 Pus

  • Reply
    Anonymous
    17.5.2013 at 13:36

    Ei pahalla, mut noi pöksyt ei vaan toimi! Ainaskaa ton yläosan kanssa.

    • Reply
      Anonymous
      17.5.2013 at 18:48

      No ihan varmasti toimii, aivan ihana asu!!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *