8.6.2013

Vieraita Turussa

Onpas super mukava lauantai iltapäivä takana! Aurinkoinen Mikko oli Turussa viettämässä päivää ja näimme hänet kahvin merkeissä ensin CaféArtissa, josta suuntasimme vielä hetkeksi Fontanan terassille. Ihana Coconen tuli tuli myös seuraan.

Mikon porukan kanssa olisi kyllä voinut höpötellä vaikka koko illan, mutta he suuntasivat jo alkuillasta takaisin Helsinkiin päin. No mutta, pikimiten taas uusia treffejä järkkäämään!:)
Bloggarien tapaaminen jatkui kuitenkin omalta osaltani vielä, sillä istuskelin tovin Rantakertussa ihanan Jessican kanssa!:) Hyvin bloggarien täyteinen lauantai siis tullut vietetty, ihan parasta! Kiitos kaikille loistavasta seurasta. Ja niin, kyllä tää aurinko tekee ihmeitä. Ulkona voisi istua tunti toisensa perään. I Like!!

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Veera Einola
    8.6.2013 at 20:00

    Ihania kuvia ja hetkiä olet onnistunut tallentamaan! Tulee ikävä Turkua! Onneksi kohta on taas aika tulla sinne ja saan nähdä rakkaita ystäviäni. :D

    • Reply
      Mona
      8.6.2013 at 21:39

      Kiitos Veera!!:) Turku on kyllä ikävöimisen arvoinen paikka :) Varsinkin kesällä niin kiva!!:)

  • Reply
    Mikko
    8.6.2013 at 20:18

    Kiitos – tosi kiva, että ehdittiin tavata! Oli ihanan aurinkoinen päivä siellä Turussa ja hauskaa istahtaa hetkeksi teidän kanssa vaihtamaan kuulumisia. Ihanaa viikonloppun jatkoa! :)

    • Reply
      Mona
      8.6.2013 at 21:40

      Oli niin kiva nähdä teitä kaikkia!! :) Pian uudestaan!:) Samoin sinne mukavaa viikonloppua!!

  • Reply
    Anonymous
    9.6.2013 at 17:19

    Oli tosi kiva tavata :) Harmiteltiin junassa, kun piti lähteä, ois voinut jäädä vielä terassille aurinkoiseen Turkuun!!

    -hanna

    • Reply
      Mona
      10.6.2013 at 07:40

      No niin oli ihan huippu kiva yllätys, kun en hoksannut että juuri sinä olit mukana!! <3 Ihana oli tavata vihdoinkin ihan kasvotusten:) Tulkaa pian uudestaan Turun visiitille!! :) Pus <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *