11.10.2013

Home sweet home

Kotona ollaan taas! Pääsin Turkuun kälyni miehen kyydillä ja voi miten kiva olikin höpötellä hänen kanssaan matkalla kotiin sen sijaan, että olisin istunut yksin tylsistyneenä junassa. Loistavat pari päivää Helsingissä taas takana. Erityisen kivaa näissä Helsingin visiiteissä on aina se, että näkee niin monia ihanuuksia. Reissusta on kuitenkin aina niin super kiva tulla kotiinkin;) Eetu oli tehnyt taas salaatit valmiiksi. Jukra miten hyvä mieli tuleekaan, kun rakas on ajatellut mua ja tietää, että huutava nälkähän sitä aina on kotiin tullessa<3 Nyt kyllä väsyttää niin, ettei ole tosikaan. Viime yönä unet jäivät lyhyiksi  nimittäin höpöteltävää riitti taas tuttuun tapaan Adalminan kanssa. Aamulla heräsimme jo kuudelta ja koko päivä on tullut mentyä. Seuraavaksi siis unten maille. Huomenna koitan ehtiä blogin pariin ihan ajan kanssa ja vastailen teidän ihanien kommentteihin.

Ennen nukkumaan menoa oli vielä pakko lisätä tänne muutama suloinen kuva tämän päivän yhdestä visiitistä. Kuvat ovat ihan mielettömän ihanasta pienestä liikkeestä nimeltä BonBureau. Kävimme suloisen Jonnan kanssa liikkeessä piipahtamassa ja voi miten hyvän mielen saimmekaan tuolta mukaan. Ihana liike ja ihanat naiset liikkeen takana:) Käykää ehdottomasti kurkkaamassa, mikäli liikutte Helsingin keskustan tuntumassa. Todella uniikki ja persoonallinen paikka. Itse rakastuin erityisesti liikkeen upeisiin vanhoihin mainoksiin, jotka on kehystetty kauniisti. Ne on tuotu Ranskasta!!:) Laitan myöhemmin vielä kuvaa yhdestä upeudesta, jonka sain tuliaisiksi ja instagramista löytyy myös muutamia paloja paikan päältä:) Kiitos paljon BB:n tytöt, oli ihana tavata!<3:)

 Nyt hyvää yötä murmelit ja huomiseen!:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Jonna
    12.10.2013 at 10:46

    Oi että, kyllä maistuisi taas yksi tuommoinen leivos! Niiin hyviä ja ihana BonBureau :) Kiitos murunen vielä seurasta!

    • Reply
      Mona
      12.10.2013 at 10:48

      Kiitos itsellesi <3 <3 Ikävä jo! Oli ihana nähdä ajan kanssa!!:)

  • Reply
    Enni
    12.10.2013 at 11:02

    Olipa kiva tavata eilen! :) Tykkäsin tosi paljon siitä Costumen esityksestä! Mun mielestä sunkin olis pitänyt olla siellä puhumassa sananen bloggaamisesta lehdelle. :)

    • Reply
      Mona
      12.10.2013 at 20:20

      No niin oli Enni!! Mä aluksi ihan häkellyin :D Oli tosi kiva nähdä ihan livenä:) Se on joka kerta niin hassua nähdä tuttuja bloggareita ekaa kertaa luonnossa, kun tuntuu, että olis jo tuntenut vaikka miten pitkään, mutta ei ole kuitenkaan nähnyt! Ja oon samaa mieltä, Sanna piti tosi hyvän puheen <3 :) Hih, mä oon niin alkutaipaleella vielä, että olisin varmaan ihan jäätynyt siellä höpöttäessä;D
      Ps. Näytit ihan tyrmäävän upealta pitkine huikean kauniine hiuksinesi <3 <3 :) Jos mahdollista niin luonnossa olit vieläkin upeempi mitä kuvissa:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *