21.12.2013

Helsingissä

Heippa ihanat!!:) Blogin puolella on nyt ollut harmikseni paljon normaalia hiljaisempaa. Koko viikko on mennyt enemmän ja vähemmän puolikuntoisena. Eilen olin jo melkein varma, että joudun perumaan Helsinkiinkin lähdön, kun olo vain tuntui huononevan. Lähdin kuitenkin reissuun vaikkakin paljon alkuperäisiä suunnitelmia myöhemmin. Onneksi lähdin sillä oli niin ihana nähdä kaikkia <3 Ensin hain kyytiin ihanaisen Charin, jonka jälkeen haettiin vielä Maija hotellilta, joka tuli Saksasta asti <3 Maijan kanssa onneksi ehdimme nähdä vielä uudelleen hänen reissunsa aikana:) 

Juhlapaikalla oli liuta upeita naisia ja juhlakalu oli säteilevän kauniina !!:) Otin ison kasan kuvia ja lisäilen muutamia vielä tännekin, kunhan ehdin ne käsittelemään. Mukava ilta vaikkakin takaisin kotiin ajaminen oli melkoisen tuskan takana. Kotiin pääsin joskus puoli yhden aikaan ja voi pojat, että väsytti!:D Tänään tulikin nukuttua pitkään ja luulen, ettei illallakaan tarvitse unta houkutella.

Nyt kiireellä kaupungille hoitamaan vielä muutama juttu ja sitten illalla saakin aloittaa pakkailut joulunviettoon lähtöä varten:)

Kuullaan vielä illalla!:)

PS!! Tänään alkoi yhteistyökumppani Zalandon odotettu ALE!!!! :D Nyt äkkiä siis kurkkimaan parhaat päältä – ne viedään nopeasti :) Aleen TÄÄLTÄ! (Adlinks)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *