13.3.2014

Suolaista ja makeaa kahvipöytään

 * Yhteistyössä Kartanon Crunch * 

Herkuttelija ilmoittautuu täällä vaan hei;) Minua pyydettiin mukaan yhteistyöhön testaamaan suolaisen makeita pähkinäuutuuksia. Noh… Ensinnäkin pähkinät ovat olleet suuri rakkauteni jo ikuisuuden ja ne kuuluvat päivittäin arkiruokavaliooni. Alkuun vähän epäröin, että mitäs tuo makea ja suolainen tuossa nyt yhdessä sitten tönöttää pähkinöiden kanssa. Pienen selvittelyn jälkeen selvisi, että kyseessä on rapeita suupaloja maapähkinöistä, cashewpähkinöistä ja manteleista – ja älyttömän hyviä sellaisia!:)

Sain ison kasan Kartanon Crunch -herkkuja testattavakseni vajaa kuukausi sitten ja sen jälkeen ei olekkaan tarvinnut miettiä mitä tarjota vieraille:) Nämä ovat kertakaikkisen täydellinen tarjottava kahvipöytään! Niin helppoja laittaa nätisti esille ja suljettavan pussinsa ansiosta myös jäljelle jääneet (niitä harvemmin on tosin ollut ;D ) voi laittaa takaisin pussiin. Palat on tehty käsin, joten jokainen suupala on omanlaisensa yhdistelmä!:)

Oma suosikkini on Kartanon Almond Crunch, jossa on cashewpähkinän ja maapähkinän lisäksi myös manteleita. Ne ovat vain niin järjettömän hyviä!  Maku saadaan paahtamalla cashewpähkinöitä, maapähkinöitä ja manteleita hitaasti rapeiksi. Joukkoon lisätään vielä suolaa sekä hiukan sokeria. Tuoteseloste olikin erittäin ilahduttava ylläri, sillä ylimääräisiä aineita ei näissä herkuissa ole! Ihan loistava vaihtoehto esimerkiksi leffaan irtokarkkien tai sipsipussin sijaan!!:)

Kartanon Crunchit sopii myös monelle vatsaherkkikselle, koska ovat gluteenittomia ja laktoosittomia. Tähän mennessä olen tosiaan tarjonnut jo yhdelle jos toisellekin kylässä käyneelle pähkinäherkkuja ja kaikki ovat olleet aivan ihastuksissaan:) Ystäväni oli mm. hieman näreissään, kun ei ollut omasta lähikaupastaan kyseisiä pähkinöitä vierailun jälkeen löytänyt ;D

Mitään kovin kevyitä herkkuja nämä eivät ole, mutta toisaalta pähkinöiden energiasta tulee kylläiseksikin ihan erilailla mitä taas esimerkiksi karkista. Allekirjoittanut saa helposti syötyä pahimmassa tapauksessa pussillisen karkkia, mutta näitä riittää vähän pienempi kourallinen;)

Mikäli siellä ruudun takana on muitakin pähkinöiden ystäviä, jotka haluavat välillä vähän extra herkutella niin nyt kuulolla!!:)

Nyt on nimittäin mahdollisuus päästä osallistumaan Kartanon Crunchien über herkullisten suolaisen makeiden pähkinöiden testiryhmään!!:) Testiryhmään hakeminen onnistuu helposti täältä. Testiryhmän lisäksi voi osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa 50€ arvoisen Taffel snacktuotepaketin;)

Herkullista loppuviikkoa siis kaikille!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Katya
    13.3.2014 at 20:30

    Haluun noita heti nyt! :D

    • Reply
      Mona
      13.3.2014 at 21:20

      Hih, ei kun testiryhmään hakemaan!!;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *