14.3.2014

Boozt eksklusiivinen alekoodi!

Mainitsin aamulla, että Boozt.com tarjoaa Mona’s Daily Style lukijoille eksklusiivisen alekoodin, jolla saa kaikesta 15% alennuksen! Keräsin alekoodin kunniaksi Boozt.com seitsämästä eri kategoriasta omia suosikkejani kevättä silmällä pitäen. Tässä omat vinkkini, toivottavasti näistä on inspiraatiota kevään pukeutumiseen!:)

1. TRENSSIT

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Trenssi on ajaton klassikko ja ainakin oma suosikkini takeista vuodesta toiseen. Itse kaipaan kaappiin nuden trenssin lisäksi mustaa yksilöä. Pidän kovasti sekä vähän väljemmistä että istuvista malleista. Trenssi luo asuun kuin asuun aina viimeistellyn ilmeen.

2. FARKUT 

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Olen farkkutyttö henkeen ja vereen. Farkut sujahtavat jalkaan lähes joka päivä ja ne on niin helppo yhdistää arkisiin asuihin. Revityillä farkuilla saa aina asusta vähän särmikkäämmän ja rockimman. Harmaat farkut sopii täydellisesti keväällä pastellin väristen paitojen kanssa!

3. PAIDAT

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Kevyet paitapuserot ja paidat ovat loistavia farkkujen kanssa. Armyvihreällä paidalla asusta saa kivan safarihenkisen, kun taas sähkönsinen tekee glamourimman kokonaisuuden. Valkoinen paita farkkujen ja korkkarien kanssa on oma luottoyhdistelmäni. Valkoisia paitoja kaapista löytyykin monta.

4. T-PAIDAT

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Laadukkaisiin t-paitoihin kannattaa panostaa. Ne kestää pesuja kerta toisensa jälkeen ja ovat aina hyvännäköisiä farkkujen tai suorien housujen kanssa. Hyviä t-paitoja ei voi olla vaatekaapissa liikaa.

5. BLEISERIT

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Lisäämällä rentoon asuun bleiserin saa kokonaisuudesta huomattavasti viimeistellymmän ja ryhdikkäämmän. Bleiseri tuo aina kivan lisän asuun ja sen voi jättää rennosti myös harteille. Rakastan bleisereitä ja niitä onkin kaappiin kertynyt useampi kappale. Onneksi kevät on nimenomaan bleiserien parasta aikaa!

6. HAALARIT

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Muutaman viimeisen vuoden aikana olen täysin rakastunut jumpsuitteihin. Ne ovat keväällä ja kesällä loistava vaate, jonka saa muutettua asusteita vaihtamalla arkeen ja juhlaan. Korkeilla kengillä jumpsuitista saa todella naisellisen, kun taas vaihtamalla tennarit jalkaan asu on sopiva kaupungilla hengailuun arkena.

7. MEKOT

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ

Pitkän talven jälkeen odotan eniten mekkoja! Olen talvisin erittäin huono mekkojen käyttäjä, mutta keväällä ja kesällä mekot ovat ihania! Illalla valitsen mekon pitkillä hihoilla, kun taas päivisin lyhythihaisen varsion. Päivettyneiden säärien kanssa kelpaa käyttää polvimittaista mekkoa, mutta myös maximakot ovat ihania sekä helteillä että vilpoisempina päivinä!

Siinäpä niitä omia suosikkejani. Nyt vaan kuumeisesti odottamaan lämpimiä kevät- ja kesäkelejä!!:)

Boozt.com 15% alekoodi on voimassa huomiseen asti! Happy shopping!!:)

ALEKOODI:      mona15

Huom! 15% alennuksen saa kaikista yli 30€ tilauksista, myös aletuotteista! Alennus ei koske Ralph Lauren, By Malene Birger ja Tommy Hilfiger tuotteita. Koodi on voimassa perjantaista 14.3 lauantaihin 15.3 kello 23.59 asti! Alennuksen saa koodilla mona15.

(Boozt.com Adlinks)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Laura
    14.3.2014 at 23:17

    Love that jackets <3
    have a great weekend
    kisses from Spain

    http://lauraoc.es

    • Reply
      Mona
      16.3.2014 at 09:34

      Thanks Laura, you too have a great weekend<3 :)

  • Reply
    Roosa
    15.3.2014 at 11:45

    Moi! Ei myöskään käy Billi Bi-tuotteisiin? Olisin kengät tilannut, ei käynyt koodi.. Höh! -R

    • Reply
      Mona
      15.3.2014 at 19:23

      No voi pöh, pitäs kyllä toimia niihin:/

  • Reply
    Noora
    16.3.2014 at 00:17

    Miksi ei käy Billi bi:n kenkiin? Ei ole rajattu ainakaan sinun mukaan pois. Huono yhteistyömainos :(

    • Reply
      Mona
      16.3.2014 at 09:33

      En valitettavasti osaa sanoa mistä johtui. Epäilen jotain teknistä virhettä, mutta tosi kurja kyllä. Laitan toki palautetta Booztsille.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *