14.3.2014

Food Friday: Juicepresso

Mä oon niin hekumoissani kodin uudesta laitteesta!

Nimittäin Juicepresso mehulingosta.

Olen haaveillut mehulingosta ikuisuuden,mutta jostain kumman syystä en ole sellaista saanut aikaiseksi hankkia. Tällä viikolla sain kuitenkin huikean hyviä uutisia nimittäin olin voittanut meidän bloggaajien kesken järjestettävässä arvonnassa tämän Juicepresso koneen. Tämä vempele tuli niin tarpeeseen ja tulen käyttämään sitä antaumuksella ja paljon! :D

Heti ensimmäisenä pääsi testiin sekä omppumehu että porkkanamehu. Rakastan Biottan porkkanamehua, mutta tämä itse tehty vei kyllä voiton siitäkin! Ihan mahtavaa, että tästä edespäin voin tehdä milloin vain tuoretta porkkanamehua:) Nyt ihmetyttää ainoastaan se, etten ole itse hankkinut aikaisemmin mehulinkoa;)

Tulen varmasti hypettämään mehulinkoa vielä moneen kertaa erilaisten reseptien kera blogissakin! Ennen Dubain reissua taidan kuitenkin juoda porkkanamehua kyllästymiseen asti. Tästä saa todellista terveysbuustia päiviin. Tervetuloa vaan kaikki vitamiinit!!;)

Onko muita mehulinkofaneja??:) Suosikki mehut ja reseptit otetaan mieluusti vastaan!

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Jonttu
    14.3.2014 at 10:04

    Ihana kone. Voi vitsit, että tuollainen olisi huippu. Terveellisyyden ja tuoreuden lisäksi tuossa on sekin hyvä puoli, että kaupasta vähemmän purkkeja kannettavana. :)

    • Reply
      Mona
      14.3.2014 at 12:09

      Toi on kyllä niin huippu. Kaikista terveellisistä marjoista, hedelmistä ja vihanneksista yms tolla saa vieläkin enemmän irti:)

  • Reply
    Enmi
    14.3.2014 at 10:35

    Ja jääneestä porkkanamassasta sitten porkkanakakkua, kasvissosekeittoa ja kaikkea muuta porkkanaherkkua. :)

    • Reply
      Mona
      14.3.2014 at 12:09

      No kyllä!! Nam nam!! :)

  • Reply
    maarit
    14.3.2014 at 10:47

    Mistä kannattaa ostaa tollainen ja paljonko maksaa? Kiva jos laitat kokemuksia ja ohjeita tulemaan :)

    • Reply
      Mona
      14.3.2014 at 11:03

      Mä en valitettavasti tiedä missä juuri näitä myydään, mutta voin koittaa ottaa selvää mitkä vastaavat olisi hyviä! :) Teen ehdottomasti tästä myöhemmin paljon reseptien kera juttua!:) Olen ihan über onnelinen tästä. Tänäänkin aamulla oli kohtuu ihana aloittaa tuoreella porkkanamehulla!!:) Sujautin vielä tota porkkanamössöä pirtelönkin sekaan!! :) Namnamnam:)
      Mikäli muilla on vinkkejä muista hyvistä mehulingoista niin laittakaahan tulemaan!!:)

  • Reply
    Linda
    14.3.2014 at 12:54

    Mulla on ollut sama Cowayn Juicepresso varmaan yli vuoden. Stockalta on niitä joskus saanut, mutta varmasti saa tilattua myös jostakin nettikaupasta.Se on kyllä ihan mahtava! Paljon kivemman näkönen ku semmoset megamötikkä perinteiset mehulingot! Kokeile appelsiini-, porkkana-, inkiväärimehua se vasta vitamiinipommi onkin. Punajuurestakin tulee appesiinin ja porkkanankanssa aivan ihanaa! Olen myös kokeillut soijamaidon tekemistä sillä, ja se toimii. Samoin mantelimaitoakin pitäis vielä kokeilla :)

    http://shoesspeaklouder.blogspot.fi/

    • Reply
      Mona
      14.3.2014 at 13:01

      Oi oi oi!! Kiitos vinkeistä paljon!!! :) Tota inkivääriä just tänään funtsinkin, et sillä saa varmasti kivasti potkua lisää just porkkanamehuunkin. Käääk en malta odottaa, että ehdin testata kaikkia erilaisia yhdistelmiä :D

  • Reply
    Anna
    14.3.2014 at 22:09

    Meillä on mehulinko, mutta sitä tulee kovin harvoin käytettyä, koska sen putsaaminen vie aikaa. Meidän linko on sellainen versio, minkä pitäisi jauhaa mehu ekstra-hellävaraisesti, niin ettei mehu kitkan voimasta lämpenisi hetkeksikään ja tuhoaisi vitamiineja ja antioksidantteja. Teidän on varmaan aika samanlainen, ainakin tuo sisus näyttää kuvassa samalta.:) Mun mielestä parasta mehua tulee päärynöistä. Nyt niitä on vielä ollut täällä Turussa monessa kaupassa tarjouksessa. Samoin appelsiineista ja mandariineista yhdistettynä vaikka porkkanaan. Kone oli ystävällä lainassa, ja hän käytti mehuun myös paprikaa. Niin ja hunajapomelo-kiivi-omena, se on myös hyvää!

    Ystäväni ideoi puristusjätteestä kaikenlaista, hän kun on super taloudellinen, niin eihän sitä hukkaan sovi heittää! Hän kutsuikin meidät syömään “roskaruokaa”, oli paistanut siitä pihvejä ja laittanut sitä sämpylätaikinaan. Oli terveellistä ja hyvää roskaruokaa!:) He käyttivät massaa myös mm. makaronilaatikossa. Raakaruokailijat tekevät siitä raakakräkkereitä. Sitä haluisin itsekin koittaa, mutta voi kun sais aikaiseksi. Onnea uuden koneen johdosta!:)

    • Reply
      Mona
      14.3.2014 at 22:12

      Mahtavaa, kiitos paljon vinkeistä!! :) Nuo roskut pitää tosiaan ehdottomasti laittaa käyttöön:) Itse laitoin nyt porkkanasta tulleet pirtelöön:)
      Päärynät on mun super herkkua, joten niistä mehu seuraavaksi ehottomasti testiin!!:)

  • Reply
    Born Grown
    14.3.2014 at 22:17

    Nyt teidän kauppakassi kevenee puolella ja sulta jää hyvät treenit väliin! :D No ei kai, mahtavan näköinen aparaatti! Porkkanamehu tekee niin hyvää keholle & iholle! Ihon ruskettuminen myös nopeutuu jos sitä haluaa tavoitella!

    Arvonnat on kivoja! Vois taas omaankin blogiin laittaa jotain kivaa keväistä arvottavaa. ;)

    • Reply
      Mona
      14.3.2014 at 22:38

      Hihih :D Nolokseni myönnän, että se on Eetu joka aina käy meillä kaupassa ;D Mä harvemmin ja sillon harvoin kun käyn niin pyydän vielä Eetun kantoavuksi :D Tuo ruskettuminen mulla oli hiukan taka-ajatuksena nyt ennen lomaa, hih oon varmaa ihan oranssi kohta :D :D

  • Reply
    Little Miss
    16.3.2014 at 18:44

    Eikä! Tää olisi niin mun juttu :) Kukahan tekisi semmoisen taikakoneen, jossa olisi mehulingot, blenderit ja kaikki samassa paketissa? Tai voi olla, että superhehkutettu Vitamix on juuri tällainen, en ole perehtynyt ihan niin hyvin asiaan. Itselingottu porkkanamehu maistuisi kyllä täälläkin vaikka päivittäin, näyttää niin pirteältä ja hyvätä :) Ihanaa!

    • Reply
      Mona
      19.3.2014 at 22:28

      Hei mä mietin ihan samaa – kuka keksis ihme koneen millä sais kaikki taiottua?? :D Vitamixista haaveilen joka päivä pirtelöitä tehdessä tollasella perus blenderillä… Se pitää kyllä jossain vaiheessa saada:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *