6.5.2014

Hemmottepäivä äidin kanssa

Me vietettiin edellis viikonloppuna äidin kanssa yhteinen äititytär päivä hemmottelun ja parhaan seuran merkeissä <3 Aamupäivällä äiti suuntasi meille, josta lähdimmekin kovalla tohinalla kaupungille. Harjoiteltiin yhdessä asukuvien ottoa Aurajoen rannassa. Äiti rakas on maailman toisiksi kärsimätön tyyppi (mä oon kaikkeist kärsimättömin), mutta siitä huolimatta jaksoi kuunnella mun ohjeistuksia paremmin, kuin olisin kuvitellutkaan;) Mäkin sain luvan ottaa äidin asusta kuvat tänne :) <3

Pitkäaikainen yhteistyökumppani ja ennen kaikkea ihana ystäväni Maria Jurliquelta tarjosi yhdessä Ravensaran kanssa meille Jurliquen hoidot! :) Minä Jurliquen tuotteiden rakastajana olen jo äitiäkin kääntänyt näiden tehokkaiden tuotteiden puoleen jo pitkään;)

Ravensarassa äiti pääsi maailman sympaattisimman kosmetologin Marleenan käsittelyyn(valitettavasti en ehtinyt ottaa Marleenasta kuvaa). Marleena on aivan mahtava tyyppi ja äiti sanoi nauttineensa hoidosta tuotteiden lisäksi nimenomaan Marleenan ammattitaidon vuoksi. Hoito oli äidin sanoin äärimmäisen (miten niin ollaan molemmat ääri-ihmisiä?;D ) rentouttava ja hieronnan aikana hän ehtikin nukahtaa. Erityisesti hän piti Marleenan ammattitaidosta ja empaattisuudesta. Erityistä plussaa äiti antoi siitä, että hoito tuntui rauhalliselta ja eikä ollut yhtään sellainen olo, että olisi ollut kiire. Marleenan rauhoittavalla ja mielyttävällä äänellä oli tähän varmasti osansa.

Ravensarasta olen jo aikaisemminkin laittanut kuvia ja paikkahan on kuin suoraan jostain sinisen laguunin rannalla olevasta super spasta. Puitteet ja sisustus on ihan uskomaton ja saattelee heti vierailijan rentoon olotilaan.

Hoitojen jälkeen suuntasimme äidin kanssa vielä nälkäisinä Fontanaan lounaalle ja sieltä meille takaisin taas kotiin. Ihan pelkäksi hemmotteluksi päivä ei mennyt, koska äiti auttoi (lue pesi kokonaan) ikkunoiden siivouksessa.

Tällaiset yhdessä vietetyt päivät ovat korvaamattomia<3 Aika ja toisen läsnäolo ovat mittaamattoman tärkeitä. Kiitos vielä Ravensaralle ihanasta rentoutumishetkestä. Suosittelen ehdottomasti muillekin ystävyksille ja äideille ja tyttärille yhteistä hemmotteluaikaa:) Hyvä mieli ja hyvä fiilis on ihana jakaa yhdessä.

Turkulaisille vinkkinä, että lauantaina Ravensarassa järjestetään taas Jurlique päivä! :) Kannattaa kurkata lisää Jurliquen fb-sivuilta.

* Kasvohoidot Ravensarassa tarjosi Jurlique ja Ravensara 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    hillamaaria
    7.5.2014 at 20:11

    Jurlique.<3 Sinä pidempään Jurliqueta käyttäneenä, mikä on sinun ehdoton Jurlique lemppari?:)

    http://www.hillamaaria.blogspot.fi

    • Reply
      Mona
      7.5.2014 at 21:23

      Yhtä lempparia on kyllä tosi vaikee sanoa, mutta kolme vois ol hiukan helpompi;) Ruusukäsivoide on ihan paras käsirasva ja sit jurliquen öljyt on mega ihania ja sit rose water balancing mist on kesto suosikki <3 :) Sulla oli ihania kuvia Jurlique hoidosta!!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *