30.6.2014

Arkimeikki

Kuvasin viikonloppuna arkimeikin sekä tuotteet, jota siihen käytin. Nopea ja helppo meikki, josta on helppo lähteä tekemään myös juhlavampaa lookkia tummentamalla silmämeikkiä.

Olen jo pidempään antanut kulmakarvojen rehottaa ja koittanut kasvattaa niistä tuuheampia!:) Nyt alkaa jo pikkuhiljaa tulokset hieman näkyä. Meikissä “täytän” kulmakynällä jääviä rakoja ja tasoitan sillä väriä. Itselläni on luonnostaan aika tummat ja paksut kulmakarvat, joten niiden rehevöittäminen ei ole kovin hankalaa :D Olen aina tykännyt kulmien muotoilusta ja meikkauksesta ja mun suuri intohimo onkin nyppiä toisten kulmakarvoja! :D Hah – tässä varmaan yksi “faktoja, joita et tiennyt minusta” ;D

Tarkoitus olisi tehdä vielä postaussarjaa eritavoin meikatuista ja nypityistä kulmista. Tähän mennessä sain jo videoitu erittäin vahvojen kulmien meikkauksen. Kunhan saan lisää materiaali tuohon tulossa siis suuri kulmakarva edition postaus! ;) Kulmakarvojen meikkaamisella pystyy muuttamaan koko lookkia ihan hurjasti.

Tässä vielä kevyen arkimeikin tuotteet, joita tällä kertaa käytin. Vaihtelen tosi paljon tuotteita, kun blogin kautta on kuitenkin mahdollisuus testata uutuuksia. Koitan aina blogissa tuoda eniten esiin niitä, joihin olen tykästynyt erityisen paljon. Toki, joskus voisi toteuttaa vertailupostauksia tietyistä meikeistä. Mikäli on toivetta jollekin meikkipostaukselle niin laittakaa ihmeessä tulemaan! :)

Meikkivoide: Clarins Everlasting Foundation 112

Tämä meikkivoide on jo pidempään ollut suosikkini. Se peittää todella tehokkaasti ja pysyy kasvoilla hyvin. Tämän saa parhaiten levitettyä käsin.

Aurinkopuuteri: Lumene Päivän hehku 1

Ihanan kevyt aurinkopuuteri ja sopii käytettäväksi vaaleammallekin iholle. Sipaisen tätä usein myös kaulalle ja decolteelle tuomaan ihoon sävyä. 

Poskipuna: Lumene Kuulaus 10

Ihan ehdoton tämän hetken suosikkini! Viimeistelee meikin ja tuo ihanan raikkaan fiiliksen kasvoille. Sävy on kauniin persikkainen.

Huulikiilto: Jane Iredale Red Currant

Tämä on huulikiiltojeni uusin tulokas. Aivan mielettömän ihana tuote ja tuoksuu taivaalliselle! Parasta tässä tuotteessa kuitenkin on se, ettei se sisällä synteettisiä väri eikä säilöntäaineita! :) Kiilto kestää myös melko hyvin huulilla. Sävy on todella kaunis ja kesäinen.

Valokynä: Lumene

Ihan ykkös tuote ja loistava pihistä versio YSL:n vastaavalle. Tätä suosittelen ihan kaikille tooooosi lämpimästi. Meikkipussin luottotuote.

Rajauskynä: Yves Rocher Waterproof eye pencil musta (täällä*)

Yksi parhaimmista rajauskynistä mitä tiedän. Laitan tätä ihan luomen ja ripsien rajaan tuomaan syvyyttä katseeseen. Tämä tuote säilyy hyvin silmissä. Todella kestävä putelo!

Kulmageeli: Lumene Soft Brown

Ihan huippu tuote, joka pitää kulmakarvat ojossa! :D Itselläni on melko pitkät kulmat, joten tämä on loistava apua niiden paikalla pysymiseen. Mikäli kaipaa ihan nopean kulmien ehostuksen riittää pelkästään tämä geeli saamaan jo kivan siistin kulmalookin.

Kulmakynä: MAC Fling

Tämän ostin ihan vähän aikaa sitten, kun halusin kokeilla jotain uutta kulmakynää. Aikaisemmin käytin Lumenelta sekä kyniä, että ihan luomiväriä, joka sopi hyvin juuri kulmille. Tämä MAC:in yksilö on kyllä ehkä parhain tähän mennessä kokeilemistani kulmakynistä. Sävy Fling on ihanan vaalea ja se levittyy “turvallisesti” kulmakarvoille. Iso kiitos vaan ystävällisen MAC:in myyjättären, joka sai pääni kääntymään testaamaan tätä ihanuutta. Suosittelen ihan tooooooosi lämpimästi mikäli haussa on uusi kulmakynä!! :)

Ripsivärit: Lumene Lenght Serum ja Volume Serum

Nää on mun lempparit Lumenen ripsiväreistä! Käytän usein molempia yhdessä. Alle voluumia antavaa ja päälle vielä pidentävää. Lopputulos on mukavan näyttävä! Olen melkoinen ripsiväriaddikti ja käytän ripsaria p-a-l-j-o-n. Nämä kaksi ovat loistava pihistä versio Lancomen Hypnoselle.

(Tuotteet saatu blogin kautta/kaupallinen linkki*)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Elina
    30.6.2014 at 15:55

    Kiva postaus, täytyykin testata tuota Lumenen poskipunaa. Levitätkö sen miten (puuterihuisku?)?

    • Reply
      Mona
      30.6.2014 at 17:54

      Voi miten kiva kuulla:) Levitän sen tosiaan ihan poskipunasudilla! :) Laitan työnalle sivellin postauksen!! :) niitä löytyy kuitenkin aika paljon ja aina meikatessa tulee käytettyä useampaa sutia:)

  • Reply
    Aune
    30.6.2014 at 20:56

    Oon todennut tuon saman meikkivoiteen parhaimmaksi itselleni. Peittää hyvin, mutta ei tuu pakkelimaista jälkeä.

    • Reply
      Mona
      1.7.2014 at 21:38

      Toi on kyllä niiiiiin hyvää! :) Vielä kun olis luomua ni olis täydellinen:) Inikalla on hyvä vastaavanlainen, mutta se ei peitä ihan yhtä hyvin…

  • Reply
    Hellu
    1.7.2014 at 15:47

    Tämä ei nyt liity tähän postaukseen mitenään, mutta onko Eetu kokonaan lopettanut bloggaamisen? :/ Hänen juttujansa oli myös kiva lukea :)

    • Reply
      Mona
      1.7.2014 at 21:39

      Mä en itseasiassa oikein tiedä:/ Kyllä oon kovasti koittanut tsempata kirjoittelemaan, mutta ainakaan vielä ei tunnu tyypillä olevan innostusta :D Mainitsin sun kommentista kylläkin, josko se inspis tulis taas takaisin jossain vaiheessa;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *