31.8.2014

Let’s stay home

Viikonloppu vierähti ihan yhdessä hujauksessa. Omalta osaltani se meni sängyssä peiton alla. Eilen iltapäivällä lähdimme mökille ja sielläkin vain loikoilin sohvan nurkassa kuunnellen muiden höpinöitä puolittain tokkurassa. Yöksi menimme Eetun mummin luo. Sain Eetun äitipuolelta hyvän vinkin laittaa valkosipuleita sängyn viereen yöksi avaamaan nenän tukkoisuutta. Aamulla herätessäni olo oli jo paljon parempi ja energisempi! Oli se sitten valkosipulien tai jonkun muun ansiota niin loisto juttu!:D Alkoi nimittäin jo melkoisesti tylsistyttää jatkuva voimattomuus. Todella sitkeää flunssaa tuntuu olevan sillä tämä on kestänyt jo useamman päivän. Ensin pari päivää kurkkukipua, jonka jälkeen järkyttävä nuha ja köhä ja viimeisenä vielä kuume päälle. Tänään tarkoitus on mennä super aikaisin nukkumaan ja toivon, että aamulla olo on taas astetta energisempi, jotta voisin käydä kevyellä kävelylenkillä.

bedroom1

Kotiin tänään tultua laitoin heti kasan tyynyjä lisää sänkyyn ja samalla makkari sai vähän lämmintä väriä ylleen. Syksyn tullen kaipaan selvästi kotiin pehmeyttä ja lämpöä. Useampi kotiprojekti on mielessä, mutta tällä hetkellä koitan olla törsäilemättä mihinkään ylimääräiseen tammikuun vaihtoon lähdön vuoksi. Vaihdon jälkeen voi taas aloittaa kotiprojektit urakalla.

bedroom3

Haaveissa olisi hankkia uudet yöpöydät. Haluaisin jotkut todella vanhat. Sellaiset kivat ilmavat, joissa kuitenkin olisi vähän säilytystilaa. Olen tiiraillut netistä ja kirppareilta jo alustavasti vaihtoehtoja ja muutamia kivoja olen nähnyt. Kovin vaikeaa kuitenkin tuntuu olevan kahden samalaisen löytäminen. Olen nähnyt ihania pöytiä, mutta aina niitä on ollut vain yksi.. Pöh.. Vinkit otetaan vastaan, jos teillä tulee mieleen mistä voisi löytää :)

Yöpöytien lisäksi projektina on kirjahylly! Kirjat lojuu tällä hetkellä seinän vierellä ja niille on tarkoitus keksiä, joku järkevä ratkaisu. Toisaalta haluaisin hyllyn, jossa ne saavat näkyä ja toisaalta taas lipaston, jonne ne saa piiloon.. Pinterestiin lisäsin kansion kirjahyllyideoita varten – löytyy täältä.

bedroom2

Näiden lisäksi lähes pakon edestä pitää hankkia uusi työpöytä. Vanha on kyllä mieleeni, mutta se harmikseni on mennyt rikki!:/ Laatikostot ovat olleet kai liian kovassa kulutuksessa ja ne ovat rikkoutuneet. Harmittaa kyllä sillä nyt pöytää on aika vaikea edes myydä.. Sille pitää siis kehittää jotain tai roudata suoraan ekotorille. Uuden pöydän haluaisin olevan vanhaa kevyempi. Mielessä on pöydän osalta jälleen aivan liian monta vaihtoehtoa.. Tiedä sitten mihin sitä päätyisi. Mitä mieltä olette muuten postauksista, joihin kokoaisin kotiin liittyviä erilaisia haavekollaaseeja? Esimerkiksi juuri erilaisia vaihtoehtoja työpöydän tilalle tai millaisia erilaisia yöpöytiä olen puntaroinut? Sellaisiin postauksiin olisi super kiva saada tietty teidän mielipiteitä ja ideoita! :)

Nyt keitän ison kannullisen teetä ja painun teemukin, kirjojen ja treenilehtien kanssa peiton alle. Uni toivottavasti noutaa mahdollisimman pian, jotta saan pitkät ja parantavat yöunet.

Isot voimahalit sinne kaikille kanssaflunssaisille ja paranemisia. Flunssasta vielä selvinneille vinkiksi – peskää paljon käsiä!!! :D

Kuullaan taas huomenna <3 Pus!

You Might Also Like

20 Comments

  • Reply
    Kristiina
    31.8.2014 at 20:00

    Täällä suunnalla on usein huutokauppoja missä myydään ihan uskomattoman upeita vanhoja kalusteita. Mä joskus huusin ihanan meikkipöydän tuolin hurjan kalliiseen hintaan, mutta se oli niin kaunis ja todella hyvässä kunnossa. Siihen verhoiltiin vain uusi päällinen, muuten se oli priima. Ennen Saksaan muuttoa annettiin hyväntekeväisyyteen kaikki huonekalut ja lähes kaikki muukin irtaimisto ja se meni siinä samassa. Nyt se on jollain onnellisella uudella omistajalla :)

    Koitahan parantua pikaisesti, mä en ole aikonut nyt ollenkaan saada flunssaa…

    Mukavaa iltaa <3 pus

    • Reply
      Mona
      1.9.2014 at 07:54

      Mä niin ihailen sun kykyä luopua materiaalista. Just Eetun kanssa pohdittiin ja keskusteltiin asioiden tärkeysjärjestyksestä. Radiosta tuli juttua, että jos pitäisi kaikesta luopua ja saisi pitää vain yhden asian mikä se olisi. Saatiin siitä hyvä keskustelu automatkalla :) Kyllä se niin vaan on, että ei mikään tavara, vaikka olisi kuinka paljon tunnearvoa merkitse loppujen lopuksi mitään rakkaiden ihmisten ja aineettomien asioiden rinnalla. Nyt vähän lähti asia raiteilta, mutta kuitenkin siis pidän sun arvoja niin kunniassa:)<3
      Ja mahtavaa, ettet oo saanut flunssaa!!! Mä päätän kans täällä, etten myöskään tuu saamaan;)
      Haleja ihana<3

  • Reply
    Marju
    31.8.2014 at 20:06

    Täälläkin on työpöytä/kirjahylly-jutut mietinnässä, eli kiinnostaa lähemmätkin pohdinnat!
    Mihin olet lähdössä vaihtoon? Itsekin vaihdossa olleena suosittelen! Varmasti upea reissu ja elämänkokemus!

    • Reply
      Mona
      1.9.2014 at 07:55

      Jes mahtia:) Koitan siis kehitellä jotain:) Me lähdetään Malesiaan!! :) Tai siis tulokset tulee parin kuukauden päästä, että päästäänkö lähtemään;) Odotan kyllä niin paljon ja uskon, että tulee olemaan yksi meidän huikeimmista kokemuksista:)

  • Reply
    suvi m
    31.8.2014 at 21:47

    Voi että, pikaista paranemista! :) Minulla auttoi flunssaan vihdoin, kun sain Duactia ja nenäsumutetta. Ei ole kiva syödä lääkkeitä, mutta yritän välttää antibiootteja ja ehkäistä poskiontelotulehduksen tulemista taas…

    Olisi tosi kiva lukea sisustusaiheisia juttujakin enemmän! :)

    • Reply
      Mona
      1.9.2014 at 07:58

      Duacti kunniaan!!!!!!!! :D Mähän oon ihan super lääkevastainen, mutta myönnän, että duact on aika jees keksintö ;D Nyt oon mennyt ilman, kun ei toi tukkoisuus oo äitynyt ihan kauheeksi, mut nenäsumutetta voisin kyllä mäkin hakea. Helpottais ainakin öitä..
      Ja jeee kiva kuulla itse prolta, et täältäkin vois lueskella lisää sisustusjuttuja <3<3 :) Sulta mä oon jo saanut tsiljoonat inspiraatiot ja teiän kodin kuvia saa aina haaveillen ihailla <3 :)

  • Reply
    Eeva
    31.8.2014 at 22:54

    Pyydäppä Eetua raastamaan tuoretta inkivääriä teehen, niin flunssa lähtee tuota pikaa matkoihinsa :)

    • Reply
      Mona
      1.9.2014 at 07:59

      Hih, kiitos Eeva vinkistä!! :) Taidan saada itse raastaa :D Ei vaan kovin on Eetu hoivannut potilasta ;) Vaikkakin nyt taitaa hänkin olla tulossa kipeäksi mikä on über ihme:/ Hän kun ei kipeä ole oikeastaan juuri koskaan..

  • Reply
    Hilja
    1.9.2014 at 01:05

    Minne lähdet vaihtoon ja kuinka pitkäksi ajaksi? Entäs Eetu?

    Miten teillä on Eetun kanssa muuten yhteiselo sujunut saman katon alla? Oletko saanut vapaat kädet sisustuksen suhteen? Vai onko myös Eetun tavaroita ja huonekaluja nurkissa?

    Pikaista paranemista! :)

    • Reply
      Mona
      1.9.2014 at 08:04

      Malesiaan puoleksi vuodeksi ja me lähdetään yhdessä Eetun kanssa! :) En millään pystyisi olemaan puolta vuotta erossa:D
      Ja voi meillä on Eetun kanssa sujunut loistavasti yhteiselo <3:) Mehän muutettiin yhteen oikeastaan heti, kun tavattiin :D Tasan 3kk ensimmäisistä treffeistä oltiin jo kirjoittamassa ensimmäisen yhteisen kodin lainapapereita ;) Nyt ollaankin jo viidettä vuotta oltu saman katon alla. Sisustuksessa suunnitellaan yhdessä, mutta kyllä se mä taidan olla, joka enemmän niitä miettii;) Huonekalut on kaikki yhdessä hankittuja. Muuttojen yhteydessä on molempien vanhat tavarat väistyneet aikalailla tieltä.
      Ja kiitos – nyt alkaa jo hiukan olla taas terveempi olo :)

  • Reply
    Päivikki
    1.9.2014 at 08:46

    Samat on suunnitelmat täälläkin, yöpöydät pitäisi hankkia. Meillä tosin vielä ei ole sellasia ollenkaan, kun oon tähän asti aatellu ettei me tarvita. No nyt haluan yöpöydille lamput joten pitää ne yöpöydätkin hankkia :D Mistä nuo teidän nykyiset yöpöydät on hankittu? Tosi kivat! :)

    • Reply
      Mona
      1.9.2014 at 09:18

      Yöpöydät olen saanut Muurlan lasista! Ne on kyllä ihanat ja oon tykännyt tosi paljon :) Isossa huoneessa ne luo kivasti tunnelmaa hennolla valolla:)

  • Reply
    Petra
    1.9.2014 at 08:48

    Koti on kyllä ikuinen projekti! Aina löytyy jotain mihin ei ole tyytyväinen :D Mä vihaan kauheaa tavaramäärää, enkä pidä siitä että joka paikka on tavaran peitossa tai jokainen kaappi on täynnä tavaraa :D Silti tulee liian usein ostettua sisustustavaraa joka jää kaappiin..

    • Reply
      Mona
      1.9.2014 at 09:19

      Jooo oon niin samaa mieltä – koti on ikuinen projekti :D Toisaalta se on ihanaa, kun voi vuodenajan ja fiiliksen mukaan aina muutella juttuja ja kotiprojektit on aina kivoja suunnitella :)
      Ja sama homma – mielummin väljää kuin täyttä!! Kaappien järjestely on muuten aika terapeuttista :) Ja päin vastoin epäjärjestyksessä olevat kaapit on mega ahdistavia :D

  • Reply
    Emilia
    1.9.2014 at 14:13

    En mä osaa muuta kuvailla kun niin täydellinen koti siellä ♥ ihan uskomattoman kauniita kuvia, menin ihan sanattomaksi !

    • Reply
      Mona
      1.9.2014 at 14:21

      Voiiii kiitos paljon Emilia <3<3

  • Reply
    Janet
    2.9.2014 at 14:04

    Voi miten houkutteleva tuo teidän sänky on! Mä tässä just viimeisiä minuutteja vietän töissä ja sit pitäis mennä treenaamaan. Päikkärit houkuttelisi nyt ihan kamalasti. :D

    • Reply
      Mona
      2.9.2014 at 21:50

      Hih, päikkärit on parhautta <3 <3 Jokaiseen työpaikkaan pitäs lailla säätää päikkärimahdollisuus :D

  • Reply
    Julia
    2.9.2014 at 18:11

    Ootko kuullu sellasista “ilma hyllyistä” ? Näyttää kun ois vaan pieniä kirjakasoja seinällä! Jos ois tilaa ja enempi kirjoja, laittaisin sellaset itsellenikin! Mun mielestä tosi kiva idea!! Bongasin siitä tv- ohjelmasta, Tervetuloa kotiin!:)

    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnQ2eB-bGBGwW-hxo181PiLHXgd90qUXpELx9v2a_RKHEN9_UIGg

    Oli pakko jakaa tää idea, kun itse siitä niin kovasti tykkäsin! Ei varmaan vastaa tarpeitasi mut ehdotimpa nyt kuitenkin!:D Itellä on noita Ikean kympin maksavia leveitä valkoisia hyllylautoja ja mun mielestä ne on tosi toimivat!!:) Suosittelen! Niihin saa kivasti sit kaikkee muutakin koriste esinettä! Samantapaisia näkyikin sun pinterest tililläs!:)

    • Reply
      Mona
      2.9.2014 at 21:51

      Hei joooo näin noota Pinterestissä – niin hienoja!! :) Ehdottomasti loistava vaihtoehto!! :) Kiitos Julia paljon vinkistä <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *