6.9.2014

Ammattibloggaaja!

Wou! Tämä päivä alkoi huikeilla uutisilla, kun useampi Suomen ykkösbloggaaja ilmoitti uusista tuulista blogeissaan. Melkoinen ammattiylpeys nousi myös pintaan, kun luin Hesarin aamuisen uutisen suomalaisista bloggaajista:D Juttu löytyy täältä.

Yhtä suosikkibloggaajaani Vilmaa oli haastateltu artikkeliin ja vitsit miten ylpeä olen hänestä. Pelkästään blogista huokuu kova työ ja panostaminen omien unelmiensa eteen. Uskomalla itseensä ja unelmiinsa, saavuttaa yleensä enemmän mitä on voinut edes kuvitella. Vilma kuvailikin artikkelissa, ettei olisi ikinä uskonut, että saa tehdä tällaista unelmatyötä. Allekirjoitan Vilman kommentit täysin!!! :)

Bloggaaminen vaatii paljon uhrauksia ja ennen kaikkea järjettömän määrän aikaa, intohimoa ja itsensä likoon laittamista. Se on kuitenkin kaiken sen arvoista ja olenkin niin äärimmäisen onnellinen ja kiitollinen, että minulla on mahdollisuus myös tehdä tätä työkseni.

Haluan kannustaa kaikkia uskomaan täysillä itseensä. Kannattaa kuunnella omia unelmia ja uskoa myös niihin. Taivas on vain rajana, jos oikeasti jotain haluaa. Mikäli joku olisi viisi vuotta sitten sanonut minulle, että tulen perustamaan oman yrityksen ja kirjoittamaan blogia elääkseni olisin varmasti räjähtänyt nauruun. Tuolloin en olisi edes osannut ajatella tilannetta. En todellakaan olisi voinut kuvitella, että pääsen toteuttamaan itseäni työn kautta, joka elää mukanani kaikessa ja joka mahdollistaa minulle onnellisuutta näin paljon mitä blogi on minulle tuonut. Matkalla riittää aina niitä, jotka yrittävät ajaa ihmisen alas ja yrittää nujertaa toisen innostumisen tai onnen. Niistä ei kannata välittää vaan tärkeintä on kuunnella itseään ja myös arvostaa itseään sellaisena kuin on. Saan itse kiittää omaa rakastavaa äitiäni siitä, että olen saanut järjettömän vahvan itsetunnon, joka on varmasti ollut yksi suurimmista asioista mikä on vienyt aina eteenpäin. Vastoinkäymisiä tulee aina, mutta ne vain vahvistaa. Tärkeintä on uskoa itseensä ja olla aina kaikesta kiitollinen. Saat sen mitä annat.

Olen niin kiitollinen, että saan tehdä sitä mitä rakastan.

Do what you love, Love what you do

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply
    Vilma P.
    6.9.2014 at 11:09

    Ihana Mona! Kiitos<3

    • Reply
      Mona
      6.9.2014 at 11:15

      IHANA VILMA <3 Mä jään innolla odottamaan uutta ja etenkin tällaisena datanörttihövelönä odotan erityisesti uusia blogien layoutteja!! ;)

  • Reply
    Kristiina
    6.9.2014 at 16:41

    “Do what you love” toi mieleeni juoksun, mitä rakastat. Osallistuitko sä tänään Fightback Runiin? Kaveri sanoi, että Turku on aika sekaisin ja kaikki haluaa olla mukana hyväntekeväisyydessä :) Voi miten mä tykkään Pekasta ja hänen sinnikkyydestä, hieno roolimalli ihan jokaiselle!

    Mukavaa lauantaita! Mä lähden puolukkametsään :) Pus <3

    • Reply
      Mona
      6.9.2014 at 17:31

      Pekka on ihan huikea ja todellakin oon niin samaa mieltä, että on loistava roolimalli kaikille:) Tarkoitus oli kyllä mennä mukaan, mutta mulla jäi nyt väliin. Ens vuonna pitää ehdottomasti olla mukana:) Ihanaa lauantaita sinne myös <3 Mä makoilen kotona illan ja hörpin taaaaaas teetä. Olo jo ok, mut edelleen todella tukkonen olo ja tänään jopa taas vähän kuumeinen :( Eipä tunnu laantuvan flunssa nyt lainkaan:/

      • Reply
        Kristiina
        6.9.2014 at 18:16

        Vieläki flunssaa?!? Voi itku :( Koitahan nyt parantua, ota pala jos toinenkin suklaata niin kyllä se siitä :) ja inkiväärijuomaa ei saa unohtaa!

        • Reply
          Mona
          6.9.2014 at 18:24

          Jep kaks viikkoa jo kestänyt:O Pöh. no kaipa tääkin on osa mun kärsivällisyyden kasvatusprojektia;)
          haleja ihana Kristiina <3<3

  • Reply
    LeAnn
    6.9.2014 at 19:30

    Oli muuten hyvä se Hesarin juttu.

  • Reply
    LeAnn
    6.9.2014 at 19:34

    Jatketaan… Minä olen niitä, jotka enemmin sanovat sen positiivisen jutun toiselle, koska se antaa varmasti hyvän mielen kummallekin. Eihän se ole minulta pois.
    Mahtavaa kuulla, että saat tehdä rakastamaan juttua työksesi. Sama juttu itselläni. Se antaa lisämotivaatiota ja keventää työtä.
    Tsemppiä flunssan kanssa! Täälläkin yritetään kovasti selättää tautia.
    Ihanaa lauantai-iltaa kaunokainen! :)

    • Reply
      Mona
      7.9.2014 at 17:45

      Eikö ollutkin hyvä!! :) Usein bloggaajista kirjoitetut jutut on vähän negatiiviissävytteisiä, mutta tämä oli mun mielestä kirjoitettu super hyvin! :) Ja toi on just niin totta!! Kun saa tehdä rakastamaa työtä se antaa lisämotivaatiota ja keväntää:) Tsemppiä myös sinne flunssaan ja ihanaa alkavaa viikkoa <3 Haleja <3 :)

  • Reply
    Elina
    7.9.2014 at 15:53

    Tiedätkö mikä Johannan LV:n laukun malli on? Kivan näköinen nimittäin ;)

  • Reply
    Ansku
    8.9.2014 at 11:36

    Aamen :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *