7.9.2014

5 leather pants outfit ideas

Yksi syksyn odotetuimmista vaatekappaleista on nahkahousut! Ihanaa päästä taas pitkästä aikaa käyttämään niitä. Hankin itse viime keväänä By Malene Birgerin nahkikset, enkä voisi olla tyytyväisempi. Nyt vastaavia Malenen housuja löytyy viininpunaisina täällä. Aitoihin nahkapökiin panostaminen todellakin kannatti.

Vastaavat By Malene Birgerin kaltaiset nahkahousut löytyi nyt myös  Day Birger et Mikkelsen merkiltä (täällä) ja keräsinkin nyt niiden ympärille viisi erilaista kokonaisuutta tuomaan inspiraatiota syksyksi ja talveksi nahkahousujen käyttöön. Toivottavasti näistä on vinkkiä muille nahkahousufaneille! :)

Ensimmäisen asun kokosin sporttisen kokonaisuuden ympärille tuoden siihen kuitenkin naisellisia piirteitä. Karvaliivi on näppärä syksyllä ja samoin hatut on kovaa huutoa! Niitä pitäisi nyt ehdottomasti itsekin enemmän käyttää. Hattu tuo aina asuun kivasti lisää särmää. Sporttiseen asuun sopii myös täydellisesti wedge tennarit, jotka tuovat ryhtiä olemalla kuitenkin rennot.

1. Harmaa River Island collage paita

2. Musta Mexxin trendikäs hattu

3. Upea ja persoonallinen Triwa kello

4. Anna Scott karvaliivi

5. Klassinen Polo Ralph Lauren kauluspaita

6. Niken trendikkäät harmaat wedge tennarit

7. Even&Odd suloinen reppu

 

Toinen kokoamani asu sopisi hyvin illalliselle tai vaikka teatteriin. Mustavalkoinen iskee aina omaan makuuni ja lujaa. Valkoinen tuo kivasti raikkautta ja kokonaisuus on tyylikkään huolitellun näköinen. Valkoinen bleiseri on super ihana ja niitä saisikin kaapissa olla useampaa eri mallia. Syksyä kohden mennessä takit ovat myös merkittävä osa ja itse olen selvästi iskenyt silmäni nyt kaikkeen karvaiseen:D Zara oli täynnä super söpöjä karvatakkeja ja kollaasin musta Tigerin takki on jotain aivan täydellistä <3:)

1. Ryhdikäs valkoinen bleiseri Les Petites

2. Upea Tiger of Sweden karvatakki

3. Lauren Ralph Lauren pouchette

4. Musta ihana narutoppi niin arkeen kuin juhlaan Dorythy Perkins

5. Efva Attling kaulakoru <3

6. S. Oliver valkoinen kello

7. Kauniit ja naiselliset valkoiset Sebastian avokkaat

Monikäyttöiset nahkahousut taipuu mihin vaan. Omiaan ne ovat myös bile käytössä! :) Pitsin ja punaisten yksityiskohtien kanssa kokonaisuudesta saa todella näyttävän bileasun. Rakastan pitsipaitoja ja nyt monista kaupoista löytyy todella kauniita pitsisiä kevyitä liivejä, jotka sopivat täydellisesti vähän läpinäkyvän paidan alle. Remmikorkkarit ovat jotain han täydellisyyttä ja sellaiset omasta kaapistani vielä kokonaan puuttuu. Nyt street style kuvissa näkee paljon juuri erilaisia remmiavokkaita. Ne ovat naiselliset ja niillä saa asuun helposti lisää mielenkiintoa.

1. Kauniit pitsiset liivit

2. Super kaunis Patrizia Pepe musta jakku

3. Super naisellinen pitsinen paita

4. Ajaton DAY:n laukku

5. Näyttävät sweet deluxe korvakorut

6. TÄYDELLISET Elisabetta Franchin avokkaat <3

Syksy on lämpimien neuleiden ja muhkeiden huivien aikaa. Koleampina ilmoina on ihana kääriytyä pehmeisiin ja mukaviin vaatteisiin. Nuden eri sävyillä saa kivasti kontrastia ja pehmeyttä mustien nahkahousujen rinnalla. Myös erilaisten materiaalien yhdistäminen tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen.

1. Super suloinen Even&Odd must takki karvakauluksella (huom hinta vain 74,95€!:) )

2. Tommy Hilfiger puuvillainen neule

3. Fraas ruutukuvioinen villa/kasmir huivi

4. Dyrberg/Kern kello

5. UGG Classic mini saappaat

6. Esprit valkoinen kauluspaita neuleen alle

Raidat, Converset ja merimiestakki ovat klassikkoja. Niillä saa taatusti onnistumaan myös kokonaisuuden nahkahousujen kanssa. Tämän asun näkisin itselläni esimerkiksi kaupunki lomalla ollessani! Nähtävyyksien kiertely, kahviloissa ihmisten seuraaminen ja leivosten herkuttelu sujuisi oikein miellyttävästi tässä mukavassa asussa;) Miten olisi esimerkiksi kiertely syksyisillä NYC:n kaduilla tämä kokonaisuus päällä?;)

1. Tummansininen takki

2. Ray Ban aurinkolasit

3. Gant raidallinen paita

4. Mustat korkeavartiset Converset

5. Pieces muhkea huivi

6. Buffalo must shopping bag

 

Mitäs mieltä olette kokonaisuuksista? Mikä on teidän mielestänne onnistunein?:)

Day Birger et Mikkelsen nahkahousut löytyvät täältä.

(Adlinks/Mainoslinkkejä)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    TTa
    7.9.2014 at 11:26

    Viimeisin kollaasi on ehdottomasti omaan tyyliini sopivin. Nahkahousut tuovat sopivan lisän asuun. Itse tosin vasta harkitsen millaisiin nahkahousuihin panostaisin!

    • Reply
      Mona
      10.9.2014 at 08:10

      Toi on kyllä ajaton ja sopii moneen tilaisuuteen:) Itsellä myös melkein eniten jotain vastaavaa, converset + rento yläosa:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *