30.9.2014

Päivä kuvina

Nyt tulee kunnon pläjäys kuvia! Päivä kuvina- postauksia toivotaan usein ja tartuinkin sunnuntaina kameraan heti aamusta ja yritin muistaa ottaa kuvia mahdollisimman paljon pitkin päivää. Itselläni viikonloput eivät poikkea ihan kauhean paljon arjesta, sillä yrittäjänä tulee kyllä töitä tehtyä melkein 24/7 ja harvemmin pidän kokonaan vapaapäivää;) Sunnuntaina tosin vietimme Eetun kanssa normaalia enemmän yhteistä aikaa, mikä on aina ihan parhautta <3 Mutta siis tässä minun päivä kuvina!:)

craft

Aamulla herättiin seitsämän jälkeen ja lähdettiin kullan kanssa yhdessä aamukävelylle. Jalassa on Craftilta saadut super ihanat talvijuoksupökät! Nämä ovat ihan ehdottomat nyt, kun aamut alkaa olla tosi viileitä.

morningcardio

Turun Aurajoen ranta jaksaa aina ihastuttaa <3 En kyllästy siihen koskaan.

breakfast

Aamulenkin jälkeen aamupalaa napaan! Tuttua ja turvallista ;) Ohje löytyy täältä.

working

Aamupalan jälkeen koneelle ja töiden kimppuun. Toimisto on tällä hetkellä keittiönpöydällä;) Suunnitelma työpöydästä olohuoneen yhteydessä odottaa toteutusta. Töiden lomassa tulee juotua (liikaa) aina kahvia. Uusin ihastukseni on lisätä vaniljasoijajuomaa kahviin – voi nam miten hyvää!!!

costume

Uusin Costume <3

jacket

Kerään syystakkeja nettikaupoista ja haaveilen täydennystä omaan vaatekaappiin niiden osalta! :) Suosikit löytyy täältä Perfect Fall Jackets x 16– postauksesta.

makeupsunday

Tietokoneella tehtyjen töiden jälkeen alan valmistautua kaupungille lähtöön. Meikki ja hiukset kuntoon. Blogin kautta saadut Ecotools meikkisiveltimet on mun suosikkeja. Testasin ensimmäistä kertaa Lumenen uutta meikkivoidetta – toimii!!

pyykki

Meikkauksen lomassa hoidan kotijuttuja toisella kädellä. Pyykit kuivumaan ja toinen koneellinen pyörimään.

kokkailu2

Eetu aloittaa ruuanlaitoin mun vielä meikatessa.

makeupandhair

Naama ja tukka valmis! Olympus kulkee koko päivän mukana <3 Rakastan tätä helppoa ja ihanaa kameraa <3

outfit

Asukuvausten aika! Eetu on maailman ihanin ja korvaamaton, kun jaksaa auttaa tässä hommassa. Meillä on aika hauskaa asuja kuvatessa. Yleensä behind the scenes materiaali saa myöhemmin naurukohtauksia aikaan;D Mua tosin vähän nyrppii se, että Eetu on jo asujen kuvaamisessa tsiljoona kertaa parempi kuin mä ite :D Mun on ihan turha antaa enää mitään neuvoja;)

nike

Mun kuvaajan über makeet Niket!;)

centrum

Ihana aurinkoinen Turku! Meillä suuntana oli Stockan herkku, josta haettiin kuhaa. Pikainen visiitti myös Lifessä, josta mukaan lähti kookosöljyä.

flowers1

Stockan kautta Anttilan Kivikukkaroon loput ruokaostokset ja mä otan mukaan myös kukkakimpun.

cleaning

Kotiin tullessa alan siivota ja järkkäillä paikkoja.

haynaulakko
kukatkukat

Mun siivoillessa Eetu jatkaa ruuanlaittoa ja paistaa meille kuhat ja kanttarellit. Mä niiiiiin arvostan Eetun kokkitaitoja <3

eetukokkaatimetoeat

Ruoka oli TAIVAALLISTA!!!! Yhdessä syöminen on mulle tosi tärkeää vaikka tosi harvoin sitä ehditäänkin tehdä. Pitäisi muistaa ainakin kerran viikossa järjestää sille aikaa <3 :) Yhdessä ruuan tekeminen on myös super kivaa puuhaa vaikka meillä se menee usein niin, että mä katan pöydän ja Eetu kokkaa;)

studying

Ruuan jälkeen toimisto siirtyy makkarin sänkyyn :D Eetu lukee koulujuttuja ja mä käsittelen kuvia ja teen muita töitä.

snacks

Välipala nälkään herkuttelen Totalin kreikkalaista jogurttia ja agavesiirappia – voisin elää näillä. Samalla jatkan edelleen duunien tekoa. Spostilaatikko on taas ihan liian täynnä ja kuvia on tsiljoona käsittelemättä.

iltapalanteko

Seitsämältä illalla alan väsätä omaa illallistani Eetun vielä opiskellessa. Mun lautaselle päätyy salaattia ja kanaa.

iltakavely

Iltapalan jälkeen lähdetään Eetun kanssa kahdeksan jälkeen viemään roskia ja tehdään pieni iltakävely Puolalanpuistoon. Kiva olla vähän aikaa ulkona ja poissa tietokoneelta ennen nukkumaan menoa.

wwork

Mun tarkoitus on aina olla avaamatta konetta illalla, mutta sorrun taas tekemään vielä töitä yhdeksän aikaan illalla. Muutama juttu valmiiksi ja sit kansi kiinni. Meikkien pesu ja peiton alle ennen kymmentä! Muutama minuutti meditointia. Käyn läpi myös asioita, joista saan olla äärimmäisen kiitollinen. Ihana päivä takana, jonka jälkeen on ihana vastaanottaa uusi viikko.

Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa <3

Above you´ll see a punch of pictures from last Sunday. A day viewed via pictures are one of the most asked post and now I finaly ended up doing one for you guys. This Sunday was special in the way that we were both home and available just for each other the whole day .
Right after we woke up went a short walk by the Aura river together. After the morning exercise it was time to enjoy my delicious breakfast pancakes with some berries. With my stomach full I felt as having enough energy to do some work while Eetu still read Turun Sanomat next to me. As you may notice my work station is currently on the kitchen table:)..
After having enought of work I started preparing myself as we were going to do some grocery shopping at Stockmann. As I was doing my make up Eetu prepared our lunch so that we were able to have food rigth after we came back home. We ate some fish, oven made potato wedges, carrots and fried mushrooms with onions. YUMMY!!!
At the afternoon Eetu started to do some school work and I did some more next to him in bed. I had some jogurt as a snack. In the evening I still ate my dinner, kale and chicken. Before going to bed we still had some time to do a little walk outside.
This is the way my day went on Sunday. After a well spent weekend I were happy to welcome the new week! 

”Life is great when you get the point out of it!”

You Might Also Like

28 Comments

  • Reply
    Mari
    30.9.2014 at 09:52

    Moikka, mistäs nuo Eetun personoidut Freet on tilattu?

    • Reply
      Mona
      30.9.2014 at 09:56

      Täältä: http://www.nike.com/fi/en_gb/c/nikeid
      :) Voin lämpimästi suositella!! :) Eetu itse oli hiukan pettynyt väriin, joka oli hiukan erilainen mitä suunnitellessa näytti, mutta muuten super hyvin homma toimi :)

  • Reply
    Piia
    30.9.2014 at 10:53

    Arvostan tuota että pystyt sulkemaan koneen ajoissa ja menemään nukkumaan! Itse kirosin taas aamulla kun kiskoin itseäni sängystä ylös vasta 8.30, että vois mennä oikeasti ajoissa nukkumaan………..!!!!!

    • Reply
      Mona
      30.9.2014 at 11:38

      Mulle kunnon yöunet on tosi tärkeet ja oon ihan järkky jos en saa tarpeeks unta:/ Kaikkein optimaalisin olisi kun pääsis jo ysiltä nukkuu mut kyl toi kymmenen on realistisempi:D

  • Reply
    anna
    30.9.2014 at 10:57

    Kiva meikkipussukka! mistäs olet hankkinut? ;)

    • Reply
      Mona
      30.9.2014 at 11:36

      Oon saanut sen Super Trashilta! :) Se on kyllä super söpö :)

  • Reply
    armi
    30.9.2014 at 12:25

    voi kun mäkin osaisin sulkea kaikki laitteet aikasin ja suunnata petiin ennen kymmentä! aamusin kuudelta herätys ja joskus venyy yläkoululaisen ilta sinne yhteentoista, EI hyvä juttu … tosin pikkuhiljaa se on alkanu aikastua jes ;)
    ihana yhteinen päivä teillä :) <3 millä reseptillä eetu muuten teki kuhat ja kantarellit? saatiin nimittäin just naapurin mieheltä isot kuhafileet (torimyyjän naapurissa asuminen kannattaa aina, ylijäämät tänne vain hihi ;)) ja sieniä on kerätty ja etsiskellään hyviä reseptejä ja kikkoja niiden valmistukseen :)
    mistä ostat tota totalin jugua? mä oon ettiny vaik mistä kaupoista mutten löydä vaan mistään :( tai sitte vaa silmiin ei tartu, haha ! :D

    • Reply
      Mona
      30.9.2014 at 17:22

      Ehdottomasti kannattaa pyrkiä siihen, että saa sen 8h unta:) Mut toki se on välillä helpommin tehty kuin sanottu. Eetu paistoi kuhan ihan voissa pannulla ja sit sama homma kanttarelleille:) Kanttarellien kanssa oli vielä sipulia. Oli muuten hyvää!! :) IHANA naapurin mies!!!! Kuha on niin hyvää, voiisn syödä sitä vaikka joka päivä, mut on vaan törky kallista:O Jogurtti on stockalta!! :) Muualla mäkään en oo sitä nähnyt vielä. Tosin ihan hyvä, ettei tuu liian usein syötyä kun koitan itse maitotuotteita vältellä.. Tota jos kaapissa on niin sen kyllä sit syön kans :D

      • Reply
        Noora
        30.9.2014 at 21:06

        Tuota jugua on ollut meidän S-marketissa ainakin vuoden-pari. Jännää jos muualla ei vielä ole, mutta asiakaspalaute aiheesta voisi ehkä auttaa. :)

  • Reply
    Anny
    30.9.2014 at 13:55

    Pakko alkaa seurailemaan tätä sun blogia, tosi kivoja postauksia ja toi aamupala kuva, ahh :’)

    allthetimeanny.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      30.9.2014 at 17:23

      Voi miten kiva kuulla Anny, kiitos palautteesta ja kiva kun oot löytänyt tänne :)

  • Reply
    Janet
    30.9.2014 at 13:58

    Oo, ihana peruspäivä! Näitä on niin kiva lukea :)
    Ja voi, jos Niksukin tekis ruokaa, multa alkaa ideat loppumaan. :D Olet kyllä onnekas, kun Eetu tykkää laittaa ruokaa :)

    • Reply
      Mona
      30.9.2014 at 17:24

      Jep, oon kyllä mega iloinen Eetun ruuanlaittotaidoista<3:) Vielä kun saisin sen joka päivä tekemään mulle annokset valmiiksi ;D

  • Reply
    Rosita
    30.9.2014 at 16:22

    Tämmöset postaukset on vaan niin kivoja! :)) Nyt jäänkin odottelemaan millon nuo kamerassa näkyvät hattukuvat tulevat sitten esille!

    • Reply
      Mona
      30.9.2014 at 17:25

      Voi miten kiva kuulla Rosita!! :) Koitan saada ihan viimeistään ensi viikoksi;)

  • Reply
    Ruusu
    30.9.2014 at 17:18

    Heii mistä noi toka vikan kuvan treenihousut on? Ihan super hienot, tykkään aina kaikista motivaatioteksteistä vaatteissa!! :)

    • Reply
      Mona
      30.9.2014 at 17:37

      Oon saanut ne Gina Tricosta!! :) Ne on ihanat, suosittelen lämpimästi :)

  • Reply
    siiri
    30.9.2014 at 18:03

    Ihana postaus ! Tulin tästä jotenkin niin hyvälle tuulelle, onnellinen & huoleton fiilis välittyy tänne asti <3

    • Reply
      Mona
      30.9.2014 at 18:05

      Kiiti muru vielä lenkkiseurasta <3 :)

  • Reply
    Sara
    30.9.2014 at 18:57

    Ihana postaus. Mä tykkään just tämmöisistä! :)

    • Reply
      Mona
      30.9.2014 at 19:23

      Mahtava kuulla Sara <3 Kitos :)

  • Reply
    Tanja
    30.9.2014 at 19:18

    Olipa mukava postaus. Tällaisia lisää :) Välillä sun kirjoitukset on harmittavan lyhyitä, kun mielelläni lukisin pidempiä! :D

    Ja aurajoen seutu on kyllä niin kaunista! Kyllä siellä kelpaa aamulenkkeillä!

    • Reply
      Tanja
      30.9.2014 at 19:21

      Ja hei muuten. Mikä on kantasi proteiinijauheisiin tms.? Tunnut syövän niin terveellisesti ja olevan aika tietoinen näistä asioista, joten siksi haluan kysyä tätä sulta :)

      Itseäni hieman mietityttää nuo proteiinilisät ja niiden terveellisyys. Enkä oikein tiedä mitä ne pitävät sisällään ja onko niistä haittaa.

      • Reply
        Mona
        30.9.2014 at 19:26

        Hei mahtava kuulla näin päin, että olisi kiva lukea enemmän!! :D Koitan petrata välillä siis tekstin kanssa;)
        Prodejauhot on mulla käytössä melkein jokapäivä. Toki kannattaa katsoa mitä käyttää. Mä pidän parhaimpina hamppu, herne ja riisiprotskuja. Banaanipannareissa käytän aina vaniljan makuista heraa sitä Whey 80 stevia versiota :)

  • Reply
    heta
    30.9.2014 at 20:30

    kiitän sua – usko tai älä – todella inspiroivasta postauksesta :) vaikka kirjoittelitkin “vain ” tavallisesta sunnuntaipäivästä, tästä sai jotenkin tosi paljon inspiraatiota; miten pysyä positiivisena ja nähdä kaikessa jotain hyvää. taidanpa myös koettaa tehdä tuosta ennen nukkumaanmenoa tehtävästä kiitollisuusharjoituksesta tavan. näin piiiitkän työ- ja koulupäivän jälkeen oli tosi kiva lukea tämä postaus!

    olet niin mielettömän ihanan oloinen persoona! sulla on lisäksi ihailtava sisustus- ja pukeutumissilmä ja kaikki blogissa vaan natsaa; käyn joka päivä kurkkaamassa uudet postauksesi. :) mahtavaa syksyä sulle mona!

  • Reply
    Katri
    1.10.2014 at 07:21

    Käyn lukemassa sinun blogiasi epäsäänöllisen säänöllisesti ja aina tulee hyvälle tuulelle. Jatka samaa rataa :) Mukavaa syksyä :)

  • Reply
    Emmi
    23.10.2014 at 03:29

    No wautsi! Loysin sun blogin tanaan ja oon ahminu sun teksteja innolla!:)) heei heras kysymys tosta kreikkalaisesta jogurtista. Onko sita Suomessakin?! Miks syot sita etka rahkaa?:) Taalla jenkeissa ei oo rahkaa joten onneks loysin tota. Se on tosi hyvaa! Ite laitan sekaan omenaa ja kanelia tai persikkaa..marjoja yms.. niin lempparia. Innolla ootan sun teksteja lisaa! Huippu blogi :)

    • Reply
      Mona
      23.10.2014 at 08:03

      Moi Emmi!! :) Voi miten kiva kuulla, että löysit tänne ja kiitos vielä niin kannustavasta kommentista:)
      Mä itseasiassa en tykkää yhtään rahkasta:O Ja pääosin mun ruokavalion on maidoton, joten siksikin jäänyt rahka kokonaan pois. Välillä sit herkuttelen tota kreikkalaista juurikin siksi, että se on NIIN hyvää ;D
      Ihanaa päivää sinne Jenkkeihin!!!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *