10.12.2014

Joululahjavinkit x 10

Olin ystäväni kanssa kaupungilla kiertelemässä ja ideoimassa joululahjoja. Mikä siinä muuten mahtaa olla, kun menee etsimään jotain tiettyä niin ei löydä ikinä mitään. Muuten vaan kierrellessä tuntuu, että lahjaideoita tupsahtaa päähän tämän tästä! :D Kannattaa siis suunnata jouluostoksille rentona päivänä ilman tarkempia suunnitelmia tai istahtaa sohvalle teekupin kanssa ja surffailla nettikauppojen valikoimia:)

Helpottaakseni joululahjojen ideointia keräsin tähän teille kymmenen vinkkiä! :) Toivottavasti näistä on apua, mikäli lahjojen keksiminen tuntuu vaikealta.

takenoshit

1. Korut
Efva Attling korut ovat kauniita ja ajattomia. Ne sopii moneen tyyliin ja kaiken ikäisille. Korut ylipäänsä ovat aina henkilökohtainen ja ihana lahja, kun tietää hieman lahjan saajan tyyliä ja makua.

ecotools

2. Meikkisiveltimet
Olen itse saanut Ecotoolsilta siveltimiä testiin ja ne ovat ehdottomasti omia suosikkejani. Ilman meikkisiveltimiä meikkauksesta ei tule mitään. Meikkisiveltimet ovat ihana lahja kaikille meikki-intoilijoille ja ne voi sujauttaa vaikka kauniiseen pussukkaan:) Meikkisiveltimissä ei myöskään haittaa, jos saajalla on jo entuudestaan samalainen, sillä siveltimiä ei tahdo himomeikkaajilla olla koskaan liikaa;) Jokaiselle luomivärille saa olla oma sutinsa :D

praha

3. Matka
Kukkaron nyörien antaessa enemmän periksi on matka aina täydellinen lahjaidea! :) Pakettiin voi kääriä kohteen matkaoppaan, tulostetut lentoaikataulut ja hotellivarauksen sekä to do lista paikan päälle suunniteltuna. Kannattaa myös muistaa, ettei reissun tarvitse aina ulottua maan rajojen yli. Miten ihanaa olisi saada lahjaksi valmiiksi suunniteltu viikonloppu, jossain Suomen kaupungissa missä ei vielä ole tullut käytyä. Täydellinen illallinen ravintolassa, lenkkeilyä uusissa maisemissa, kylpylässä nautiskelua ja tietysti sitä parasta eli yhdessäoloa rakkaan puolison tai ystävän kanssa.

perfume

4. Tuoksu
Tuoksut ovat aina ihana lahja. Kannattaa kuitenkin aina muistaa, että tuoksut ovat hyvin yksilöllisiä ja omasta mielestä ihana tuoksu voi toiselle olla katastrofaalisen migreenin aiheuttaja. Kannattaa pitää silmät ja korvat auki lahjan saajan tuoksumieltymyksien löytämiseksi;) Mikäli tiedät saajan arvostavan kauniita esineitä niin silloin voi ottaa riskin ja etsiä tuoksuhyllystä sinusta kaikkein kauneimmat ja upeimman tuoksuputelon! Vaikka tuoksu ei olisi niin onnistunut voi kaunista pulloa pitää esille;)

teacups

5. Tee
Olen itse teen suurkuluttaja, enkä koskaan pahastuisi teelahjoista. Tykkään itse myös usein viedä ystäville teetä tuliaisena. Eri teemakuja on niin tusinoittain, että kannattaa etsiä joku persoonallinen ja vähän erikoinen lahjaksi. Ruohojuuressa on IHANIA luomuteelaatuja mm. Pukka ja Clipper. Mikäli tiedät saajan mieltymykset astioiden suhteen, teen kanssa on ihana kääriä pakettiin super kauniit teekupit ja kannu.

homedetails

6. Sisustusesineet
Sisustuksesta kiinnostuneelle on ihana hankkia pieniä juttuja kotiin. Valokuvakehykset ovat aina ihana lahjaidea. Mikäli olet ahkera valokuvaaja on ihana lisätä kehykseen mukaan jo valmiiksi kuva lahjan saajasta tai vaikka lahjan saajan lapsesta tai lemmikistä:)

hamppupalleroiset

7. Hamppupallerot;) Resepti täällä!
Nykyään tuntuu, että monilla on jo ihan kaikkea. Silloin paras lahja on antaa, jotain mikä syödään, juodaan tai kuluu muuten. Mikä sen ihanampi lahjaidea, kuin tehdä itse suurella sydämellä ja rakkaudella jotain herkullista syötävää. Olen itse saanut ystäviltä mm.  itse tehtyä sinappia, gluteenitonta leipää ja raakasuklaata. Nämä ovat saaneet ihan huikean lämmön ja hyvän mielen aikaan <3

books

8. Kirjat
Tämä on oma suosikkivinkkini! Rakastan kirjoja. Isona haluan oman kirjahyllyn täyteen kirjoja. Kirja on aina ihana lahja. Sen voi säilyttää kirjahyllyssä ja palata selailemaan sitä uudelleen ja uudelleen tai sen voi myös laittaa kiertoon, mikäli ei halua säilöä ylimääräistä tavaraa kotona. Tässä muutamia kirjoja, joita suosisin lahjoina: Onnellisuusprojekti, Rakkauden kieli, Spirit Junkie, Pencil of Promise, Harlow and Sage, Salaisuus, Portti taivaaseen, Vihdoinkin hyvä olo, Kyllin hyvä yms… Jokaiselle löytyy varmasti jotain. Periaatteessa voisin hankkia kaikki läheisten joululahjat yhdellä kertaa, yhdestä kaupasta – kirjakaupasta! :)

lehtitilaus

9. Lehti
Lehtitilaus on myös mitä ihanin lahja. Moni tykkää kovasti selailla lehtiä, mutta harvoin tulee kuitenkin tilanneeksi. Lehtitilaus lahjana ilahduttaa pitkään ja saa lahjan saajan hymyn huulille monta kertaa. Omia suomalaisia suosikkejani ovat mm. Trendi, Olivia, Fit, Menaiset Sport, Mondo, Elle ja Gloria.

jurliquelahja

10. Kosmetiikkaa & Hemmottelua
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä vinkkinä hemmottelua ja kosmetiikkaa! Uskoisin 99% naisista rakastavan kosmetiikkaa ja vaikkei olisi erityisen kiinnostunut puteloista niin ylellisen kosmetiikkatuotteen lahjaksi saaminen tuntuu varmasti aina ihanalta. Monesti hehkuttamani Jurliquen ihonhoitotuotteet ovat omien suosikkieni kärkikastia. Sain itse Jurliquelta joululahjaksi tämän ihanan tuotepaketin, jossa on pelkästään jo ihan super kaunis puisen värinen pakkaus. Tällainen kaunis paketti erittäin laadukkaine tuotteineen yhdessä hemmottelulahjakortin kanssa ovat lähes takuuvarma lahjaidea. Kyseistä Jurliquen lahjapakkausta löytyy mm. Ravensarasta, jota voin hoitolanakin suositella täältä Turusta todella lämpimästi. Takaan, että lahjan saaja tulee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta tuossa über ihanassa ja kauniissa hoitolassa:)

Materiaalisten lahjojen lisäksi itse tehdyt lahjat ja etenkin oman ajan antaminen lahjana ovat aina täydellinen idea. Miten ihanaa on saada rakkaalta vaikka niskahieronta, jonka saa lunastaa heti jouluaattona. Tai ystävälle kymmenen pientä lappusta kauniissa laatikossa, joissa jokaisessa on pieni teko, jonka lahjan saaja saa lunastaa haluamaan ajankohtana – päähieronta, aamupalaksi tehdyt banaanipannarit, pitkä kävelylenkki ilman puhelimia, meikkaus, siivousapu – tai ihan mitä vaan mistä uskot rakkaan läheisesi ilahtuvan! :)

Laittakaahan nyt vuorostaan tulemaan teidän joululahjavinkkejä! :)

If you have problems in finding Christmas presents for your friends and relative I hope that these ten ideas will help you even a little:)..

  1. Jewellery
  2. Make up -brushes
  3. Holiday
  4. Fragrance
  5. Tee
  6. Decoration items
  7. Hemp balls
  8. Book
  9. Magazine
  10. Cosmetics or beauty treatments

Instead of material gifts especially giving your time as a present is a wonderful idea. How great it is to get a massage from your dear that you can redeem right away on the Christmas eve or give to your friend ten pieces of paper each of them including a small act that can be redeemed on any time by the gift recipient. Head massage, banana pancakes for breakfast, long walk with no phones involved, make up or some help with house hold are all great ideas for gifts to you love ones!

Follow Mona’s Daily Style on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Eve / Queen Of Everything
    10.12.2014 at 09:16

    Mä katselin aiemmin tota Efva Attlingin korua. “Take no shit” on hyvä sanoma! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      10.12.2014 at 09:55

      Todellakin! Toi on ihan huippu:)

      • Reply
        Jaana
        10.12.2014 at 11:43

        Onko Mona tuo sun koru se pienempi vai isompi versio ? Tosta on kaks kokoa…..ja oon kattonut sun kuvista aiemmin, että tuon sun näyttää just hyvän kokoiselta

        • Reply
          monasdailystyle
          10.12.2014 at 12:00

          Se pienempi! :) Se on kyllä super kiva <3 :)

  • Reply
    Ansku
    11.12.2014 at 11:40

    Mielenkiintoisen kuuloisia kirjoja, toivoisin sinulta kirja-arvosteluja blogiin :)

    • Reply
      monasdailystyle
      11.12.2014 at 11:44

      Kiitos Ansku postaustoiveesta! :) Tuolta books tunnisteen alta löytyy muutamia, mutta koitan ehdottomasti jatkossa tehdä lisää:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *