5.1.2015

#photoaday

Suunnittelin jo joulukuussa, että aloitan heti vuoden alussa monien tunteman The 365 day project– kuvahaasteen. Tarkoituksena oli julkaista vuoden jokaisena päivänä yksi kuva ja liittää siihen jokin kiitollisuutta kuvastava ajatus. No ei lähtenyt oma kuvahaasteeni kovin mallikkaasti käyntiin, kun nyt mennään jo viidennessä päivässä;)

Helpotan ja muokkaan itselleni haastetta niin, että lisään nyt matkan aikana eli tulevan puolen vuoden aikana kuvan päivässä ja pyrin lisäämään kuvien kanssa aina jonkun itseäni puhuttelevan ajatuksen. Normaalisti haasteessahan on jokin sana, joka pitää kuvata, mutta itse lisään mielivaltaisesti kuvia seuraavat puolivuotta;)

Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Toivottavasti ainakin paljon muistoja reissusta ja vähän aihetta ajatella. Lisään kaikki #photoaday- haasteen kuvat oman tunnisteensa alle, josta ne myöhemmin löytää helposti. Pyrin myös lisäämään kuvat instagramin puolelle samaisella hastag tunnisteella.

Toivottavasti reissussa on mahdollisimman hyvät wifit. Luulisi, että ainakin yhden kuvan saisi ladattua per päivä mallikkaasti! ;) Ja sanomattakin on selvää, että juttua piisaa muutenkin, kuin yhden kuvapostauksen verran aina, kun vaan wifi ja aika sallii! :D

Aloitetaan tänään matkan ensimmäisenä päivänä ensimmäisellä kuvalla!

#1

readytogo

 

Juuri saavuttu lentokentälle. Aika vähällä tavaralla sitä loppujen lopuksi tuli lähdettyä puolen vuoden reissulla;) Ei sitä oikeastaan millään muulla niin väliä, kunhan toi Nikonin D750 kamera on kainalossa!;D 

Lainaus vielä ihanalta ystäväni Kristiinalta, joka lisäsi lauseen aikaisempaan postaukseen. Se on juuri täydellinen tälle päivälle:) Onnellisuus on just nyt ja tässä. Määränpäät ja tavoitteet ovat etappeja onnellisuuden polulla.

”Remember happiness is a way of travel not a destination” -Roy Goodman

I made my own photo challenge for the next six months. :) Every day I will post a picture with a hastag #photoaday. Above you will see the first picture taken on airport in Finland. It is surprising to notice how little stuff we after all take with us. When I got my camera with my there is truly no need for anything else. ;)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Kristiina
    5.1.2015 at 20:38

    <3 <3 Voi ihana Mona! Teit päivästäni täydellisen!

    Ja hei tää kuvahaaste on tosi kiva, niin meille lukijoille kuin sulle itselle muistona reissusta! Pus <3

    • Reply
      monasdailystyle
      6.1.2015 at 11:19

      Kiva, jos tää oli ihan jees idea!! :) Kesällä on sit hauska tehdä kollaasi kaikista photo a day kuvista :)
      Ja sinä se ihana oot <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *