26.3.2015

10 faktaa minusta

1. Olen intuitiivinen empaatikko

Koin melkoisen ahaa elämyksen, kun luin Judith Orloffin Myönteinen elämä kirjan, jossa hän puhui paljon intuitiivisista empaatikoista. Tunnistin itseni täysin ja sain samalla moniin pohdituttaneisiin kysymyksiin vastauksen. Tästä aiheesta pitää ehdottomasti kirjoittaa erikseen oma postauksensa.

10faktaa1

2. Olen todella sosiaalinen ja tutustun uusiin ihmisiin helposti

Rakastan tutustua uusiin ihmisiin. Olen erittäin kiinnostunut muiden tarinoista ja nautin suuresti, kun tapaan uusia mielenkiintoisia persoonia. Päästän helposti lähelleni ihmiset, jotka jakavat avoimesti omia kokemuksiaan ja mielipiteitään.

10faktaa2

3. Olen super herkkä itkemään

Niin ilosta kuin surustakin tulee tirautettua todella herkästi. Olen tainnut periä tämän äidiltäni. Viimeksi pyyhin kyyneliä nuoriso-orkesterin konsertissa keskiviikkona liikutuksesta :D Erittäin vihaisena alan myös ensimmäisenä itkemään. Olen muun muassa vollottanut täyttä kurkkua Pariisin lentokentän virkailijalle, kun hän käyttäytyi idioottimaisesti minua kohtaan ja ilmoitti nyrpeästi minun myöhästyneen jatkolennolta;D

10faktaa9

4. Inhoan epäoikeudenmukaisuutta

En voi sietää epäoikeudenmukaisuutta ja saan kylmiä väreitä siitä, jos asiat eivät mene niin kuin on reilua. Aaaarrrg.

10faktaa7

5. En ole laisinkaan kilpailuhenkinen

Nuorena olen pelannut lentopalloa ja yleisurheillut. Molemmat lajit olivat rakkaita ja pidin niistä, mutta kummassakin tökki kilpaileminen muiden kanssa. En vain osaa asettaa itseäni kilpailuasemaan. Sama pätee bloggaamiseen. En ikinä haluaisi kilpailla muiden bloggaajien kanssa mistään. Paljon ihanampaa jakaa ja tukea muita, kuin ottaa asenteeksi se, että muut bloggajat olisivat kilpakumppaneita :D

10faktaa6

6. Meditoin joka päivä

Yleensä sekä aloitan, että lopetan päivän meditoimalla. Meditoin taksissa, autoa ajaessa ja myös treenatessa. Meditointi on täyttänyt omassa arjessani valtan puuttuvan palasen ja olen kasvanut sen myötä henkisesti ihan mielettömän paljon. Haaveni on joskus olla henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja jakaa inspiraatiota sen saralla muille.

10faktaa5

7. Innostun sekunnissa nollasta sataan, mutta väsähdän myös helposti

Olen ihan järjetön innostuja. Innostun monesti asioista niin paljon, että käytän kaiken energiani innostumiseen ihan hetkessä. Tämä on itseasiassa osa intuiviista empaatikon luonnettani. Päikkärit ovatkin yksi parhaimpia asioita mitä tiedän;) Niiden avulla saan ladattua akkujani, kun ne tyhjenee järjettömästä kiihdyttämisestä!

10faktaa4

8. Haaveilen jatkuvasti matkustamisesta ympäri maailmaa

Yhden matkan toteuduttua suunnittelen jo seuraavaa. Vaihto-opiskelu ulkomailla kaukana kotoa on ollut haaveenani niin kauan kuin muistan. Paljon ennen kuin pääsin edes yliopistoon. Oikeastaan pinttynyt ajatus vaihto-opiskelusta taisi olla yksi isoimmista motivaattoreista päästä yliopistoon opiskelemaan;)  Tällä hetkellä pyörittelemme ajatusta, että työskentelisimme hetken Etelä-Euroopassa, mutta minä haaveilen myös kovasti jonain päivänä pääseväni pidemmäksi aikaa Jenkkeihin. Nyc vei heti ensimmäisellä kerralla täysin sydämeni ja samoin olen haaveillut losista niin kauan, kun olen seurannut ihanien ja niin energisten tone it up tyttöjen juttuja. Nyt pääsen onneksi seuraamaan yhden suosikkibloggaajani Hannan päivityksiä Losista!! :)

10faktaa3

9. Toivon jonain päivänä olevani äiti

Noin kuutisen vuotta sitten en ollut varma haluanko koskaan lapsia. En ole koskaan ollut erityisen lapsirakas. Mielipide muuttui kuitenkin päälaelleen tavattuani Eetun. Ensimmäisistä treffeistä asti tiesin, että haluan tämän miehen lapsieni isäksi. Tällä hetkellä äidiksi tulo on yksi suurimmista haaveista ja odotuksistani lähitulevaisuudelle.

10faktaa10

10. Menen 2016 kesällä naimisiin miehen kanssa, jota rakastan enemmän, kuin sanoin voi kuvata.

2013 Eetu kosi (vihdoinkin – kauan sitä sai odottaa;) ) ja tuolloin päätimme, että häät pidetään ennen kuin täytän 30v. :D Mikäli emme olisi nyt vaihdossa olisimme pitäneet häät jo tänä kesänä, mutta vaihdon takia suunnittelu olisi mennyt liian tiukille, joten näillä näkymin häät ovat ensi vuoden heinäkuussa:)

10faktaa11

Siinäpä niitä! Kysymyspostauksen vastaukset ovat vaatimattomat 4 kuukautta myöhässä, mutta sain sentään tällaisen 10 faktaa – postauksen tehtyä ;) Extra kohta 11. voisikin olla, että vaikka olen yleensä super tehokas niin saatan helposti myös jättää asioita puolitiehen. Syytän yli-innostuvaa luonnetta tästäkin. Innostun niin monista asioista ja usein, että monet  aikaisemmat innostumiset unohtuvat siinä samalla:D Tässä yksi asia, jossa pitää petrata;)

Nyt ihanaa loppuviikkoa kaikille!:)

Ps. Kuvituksena vanhoja asukuvia.

Ten facts about me:

  1. I am intuitive emphatic
  2. I am super social and get to know new people easily
  3. I cry easily
  4. I hate if there is no justice
  5. I am not competitive at all
  6. I am meditating every day
  7. I get excited very quickly but cool down in just seconds
  8. I am dreaming to be able to travel around the world all the time
  9. I wish to be a mother some day
  10. I am getting married in the summer 2016 with the love of my life

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Maija
    26.3.2015 at 20:37

    Ihania faktoja ja aina kaunis Mona! <3

    Ja hei, mä olen ihmetellyt, mikä tuo Snapchat on… Pitääkin kurkata! :)

    http://www.ellit.fi/inmyballerines

    • Reply
      monasdailystyle
      27.3.2015 at 13:24

      <3 <3 Hei äkkiä kokeilemaan - se on super koukuttava ja hauska !! :D :D

  • Reply
    Mirtsi
    26.3.2015 at 20:54

    Moikka Mona! Olen joskus iät ajat sitten kommentoinut viimeksi, mutta nyt täytyy laittaa taas viesti. Ensinnäkin, tätä postausta oli hauska lukea, kun huomasin olevani kanssasi tismalleen samanlainen lukuunottamatta vain meditointia ja ei-kilpaluhenkisyyttä. Ja tuosta ekasta kohdasta en taas tiedä mitä tarkoittaa, oikein. Mutta kivoja tällaiset “tutustu bloggaajaan” postaukset. :)

    Pidän muutenkin blogisi monipuolisesta sisällöstä eri aiheita, nyt kiva lueskella miltä siellä KL:ssa ja muualla Aasiaa tuntuu asustella, ruokajuttuja, kuntoiliuja yms. Sinulla on kaunis tyyli ja vaikutat kauniilta myös sisäisesti.

    Niin ja hiuksiasi täytyy vielä kommentoida, että ihailen niitä, kun ovat niin luonnollisessa värissä. Itsekin olen motivoitunut kasvattamaan omaa tummanvaaleaa väriä esiin, kun näkee miten hyvältä sekin voi näyttää.

    Tällainen sekasikiö kommentti, mutta ei muuta kuin huippua loppukevättä siellä vaihdossa ja kaikkea hyvää! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      27.3.2015 at 13:28

      Moiii Mirtsi :) Kiitos kun jätit kommenttia <3 :) Ja erityisen kiva kuulla, että monipuolinen sisältö mielyttää! Palautetta on aina hyvä saada ja jos tulee ideoita mitä lisää ja mitä enemmän niin oon niistä aina kovin kiitollinen.
      Hiuksista: Suosittelen kyllä lämpimästi kasvattamaan oman värin! Helpottaa arkea ihan hullun paljon. Tosin välillä vähän kyllästyttää tää aina sama väri, mutta en kyllä enää luopuisi värjäämättömän tukan helppoudesta. Eikä oo kyllä hiuksetkaan koskaan olleet niin hyvä kuntoiset kuin muutaman vuoden jälkeen siitä kun lopetin värjäämisen. Varsinkin kun ennen blondasin hiuksia tosi ahkerasti.
      Ihanaa kevättä sinne ja super kivaa viikonloppua <3 :)

  • Reply
    Salla
    26.3.2015 at 22:00

    Olipa tätä kiva lukea :) Kovin sydämelliseltä ihmiseltä vaikutat, tosin sellaisen kuvan olin jo saanut ennen tätä postaustakin. Ihanaa loppuviikkoa sinne lämpimään!

    • Reply
      monasdailystyle
      27.3.2015 at 13:30

      Voi olet ihana! Kiitos paljon piristävästä kommentista <3 Oikein ihanaa viikonloppua sinne sulle myös Salla:)

  • Reply
    -H
    26.3.2015 at 22:44

    Ihana ihana Mona <3

    • Reply
      monasdailystyle
      27.3.2015 at 13:30

      Ei kun ihana sinä <3

  • Reply
    Outi Karita
    27.3.2015 at 07:22

    Hih, tosi moni kohta osui myös muuhun, eipä ihme että sun blogis on noussut mun suosikkeihin :) <3

    http://outikarita.fitfashion.fi/

    • Reply
      monasdailystyle
      27.3.2015 at 13:32

      Voi kiiiitos paljon Outi<3 Super kiva, kun oot jaksanut kommentoida ja ilahduttaa sekä jakanut hyvää fiilistä täällä <3
      Hauska kuulla, että meillä on paljon yhteisiä juttuja :) :)

  • Reply
    vorni
    27.3.2015 at 10:19

    Ohhoh. Ihan niinkuin olisi omia fatkoja lukenut itsestään (paitsi kohta 10.).
    Hurjaa, miten samankaltaisia ihmisiä on kuitenkin olemassa.

    PS. En oikeastaan edes lue blogiasi, vaan satuin vahingossa tähän postaukseen ja näin yllätyin!

    • Reply
      monasdailystyle
      27.3.2015 at 13:34

      Hihih, mahtavaa :D Hauska, että satuit poikkeamaan! :) Varmasti joku syvempi merkitys ;) Ihan super energistä viikonloppua Vorni! :)

  • Reply
    Henna/Coco
    27.3.2015 at 14:05

    Ihana Mona, sä oot hieno ihminen! Onneks me tunnetaan. <3 <3 <3

    • Reply
      monasdailystyle
      27.3.2015 at 14:09

      Voi mulla on niin kova ikävä <3 Odotan jo, et pääsen rutistaan mini Cocon kainaloon kesällä. Just kun näitä kuvia tähän postaukseen valkkailin niin katoin meiän kesällä ottamia räpsyjä :)
      Triljoona halia sinne kaikilla ja kyllä on kuule Onni, että mä oon saanut teiän konkkaronkan mun elämään <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *