18.5.2015

Missä te ootte?? No täällä ollaan!

Meidän Fitfashion porttaalin huippu kaunis Ida Jemina oli keksinyt ihan mahtavan idean julkaista postauksessa kaupungit ja maat, joista lukijat blogiin löytävät kuukaudesta toiseen tiensä! :) Te mahtavat ja positiivista energiaa jakavat lukijat siellä ruudun toisella puolen olette varmasti jokaiselle bloggaajalle se työn paras puoli ja päätin itsekin ottaa Ida Jeminan ideasta kopin ja jakaa tänne listan mistä kaikkialta tätä energiaa täällä jaetaan <3 :)

sunset12

Eniten teitä tyyppejä on seuraavista kaupungeista:

1. Helsinki
2. Turku
3. Tampere
4. Oulu
5. Espoo
6. Vantaa
7. Jyväskylä
8. Pori
9. Kuopio
10. Lahti

Sain aika ison hymyn huulille, kun tsekkasin kaupungit 50 asti ja listan viimeisenä oli NYC! <3 :D Mahtavuutta, että sieltä asti klikkaillaan tämän suomitytön höpinöitä lukemaan. Ehkäpä vielä joku päivä bloggailen isosta omenasta käsin;)

Eniten teitä on ehdottomasti niin rakkaasta koto-Suomesta, mutta paljon löytyy myös muualta maailmaa. Voisinpa ja osaisinpa kirjoittaa jokaisen maan kielellä:) Onneksi on google translation ;D

1. Suomi
2. Yhdysvallat
3. Iso-Britannia
4. Ruotsi
5. Saksa
6. Malesia
7. Espanja
8. Venäjä
9. Ranska
10. Viro

ISO ISO kiitos jokaiselle teistä, jotka käytte täällä, jätätte kommenttia tai olette muuten positiivisessa hengessä mukana jakamassa energiaa. Olette parhaita ja teette tästä hommasta joka päivä hymyn arvoista.

Listasta puuttui paljon vielä kaupunkeja, laittakaahan kommenttia tulemaan mistä ootte, mikäli oma city ei ollut yllä edustettuna:)

Ida Jemina had a top idea to list down top 10 countries and places where her readers are staying. Here is my lists! The first one shows the city of Finland (most of the readers are from Finland) in which you guys live. The second list shows the countries my blog has been visited most often. I was happy to notice that inside the top 50 cities there was also NYC!! :)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Minna
    19.5.2015 at 06:52

    Mulla ainakin ip-osoite näyttää väärää paikkaa/kaupunkia. Väittää näemmä koneeni olevan Keravalla, vaikken ole edes käynyt Keravalla kuin muutaman kerran elämässäni :) Mutta niin tai näin, niin blogiasi on ihana lukea ja saan positiivisuudestasi jatkuvasti intoa omaankin elämään, varsinkin niinä aamuina kun ei millään näe mitään positiivista siinä, että pitää nousta taas vesisateen keskelle ja posottaa ruuhkabussissa töihin, jossa odottaa deadline toisensa jälkeen! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      19.5.2015 at 15:16

      Hih:D Voihan Kerava:D No mutta ihana, että siellä oot kuiteskin:) Iso kiitos niin sydämellisestä kommentistasi <3 Sait ison hymyn tänne.
      <3

  • Reply
    Outi Karita
    23.5.2015 at 10:49

    Hii, täältä Porista seurataan ja sulla olikin Pori päässyt top 10 :)

    • Reply
      monasdailystyle
      23.5.2015 at 11:12

      Mahtavaa <3 :) Pitää koittaa joku kerta ehtiä treffata hei, kun oon Porissa päin! :)

      • Reply
        Outi Karita
        23.5.2015 at 19:49

        Hei joo, ehdottomasti, jos täälläpäin käyt! :)
        Laita ihmeessä viestiä, olis ihan huippua! <3

        • Reply
          monasdailystyle
          24.5.2015 at 03:35

          No todellakin!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *