29.9.2015

3 x Lindex Autumn Hitlist Outfit

* Kaupallinen yhteistyö: Lindex *

Keräsin viime viikolla Lindexin upea syksy + ostosilta 1.10.2015 Tampereella!– postaukseen omia Lindexin Autumn Hitlist suosikkejani. Tällä kertaa rakensin kolme asua mallistosta. Mikä näistä on teidän suosikki? :)

lindexautumn1

HOUSUT, TÄÄLLÄ // TAKKI, TÄÄLLÄ / PAITA, TÄÄLLÄ
(housuista käytin kokoa 38, paidasta M ja takista XS)

1.

Ensimmäisen asun ykkösjuttu on upea ja klassinen kukonaskelkuvioinen takki. Näyttävä takki tuo simppeliin asuun sitä jotain ja kuvio puolestaan on samaan aikaan retro & chic. Takki taitaa olla meillä Suomessa vuodenaikojen takia se eniten näkyvillä oleva vaate, joten on ihana käyttää näyttäviä yksilöitä tuomaan vaihtelua asuihin! :)

lindexautumnhitlist2015

HUIVI, TÄÄLLÄ 

2.

Tämä ihaha poncho ei edellisessä postauksessa mahtunut viiden suosikkilistaani, mutta on ehdottomasti malliston yksi lemppareistani. Naisellinen poncho on täydellinen Suomen syksyyn. Kuvio tuo asuun ryhdikkyyttä ja käyttöä voi jatkaa vielä pitkälle loppusyksyyn, kun ponchon alle lisää paksun ja lämpimän neuleen. Sen voi hyvin heittää myös nahkatakin päälle. Syksy on ehdottomasti kerrospukeutumisen parasta aikaa.

lindexautumnhitlist201509

HOUSUT, TÄÄLLÄ // PAITA, TÄÄLLÄ (käytin housuista kokoa 36 ja neuleesta M)

3.

Muhkea neule on syksyn must have! Autumn Hitlist malliston ihana poolokauluksellinen versio löytyy monessa värissä, mutta halusin kokeilla kerrankin itselleni jotain muuta, kuin ainaista valkoista ja harmaata. Täytyy sanoa, että yllätyin erittäin positiivisesti! Tämä ihana sinapin värinen on täydellinen syksyyn ja tuo niin kivasti eloa sekä kasvoille, että asukokonaisuuteen. Ja kyllä – jalassa on ensimmäistä kertaa sitten yläasteaikojen leveälahkaiset farkut!:D Niin se muoti kiertää ja minunkin mieli kääntää kelkkansa. Leveät lahkeet rokkaa!

Tässä vielä kuvan kaunis Karlie Kloss videolla, joka tähdittää Lindexin Autumn Hitlist kamppista. Kurkkaa videolta kaikki malliston ihanat uutuudet. Vaatteet löytyy nyt myös Lindexin myymälöistä sekä nettisivuilta täältä.

Muistattehan käydä ilmoittautumassa torstain iltaan TÄÄLLÄ! :) Ilta järjestetään Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Pääsekö moni teistä Tampereen päässä osallistumaan?? :) Tuuttehan sitten nykäisemään hihasta! Niin ihana päästä näkemään teitä ja höpötellä kasvotusten!:) Olen paikalla 17-19 välisen ajan.

Ihanaa päivää kaikille ja nähdään torstaina! ♥

lindexsyksy

Ps. Laittakaahan kommenttiboksiin tulemaan mikä teidän mielestänne näistä oli paras kokonaisuus – 1, 2 vai 3 ? :)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    veera
    29.9.2015 at 17:46

    Upeat kuvat! <3
    Hei millä kameralla ja objektiivilla muuten kuvaat nykyään:)
    ihanaa iltaa<3

    • Reply
      monasdailystyle
      29.9.2015 at 18:09

      Kiitos Veera <3 nikonin d750 ja 85mm 1.4 HUIKEA setti!! Pelkkää rakkautta!! :D <3 Terveisin. Kamera hömelö.
      Laitankin pikimiten kamerapostausta taas tulemaan kun nyt monesti kyselty kuvien kaluston perään:)

  • Reply
    TiinaFitfatmama
    30.9.2015 at 08:18

    1 ehdottomasti! Ihana mustavalkoinen takki :)!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *