11.10.2015

5 faktaa minusta

5faktaa

  1. Rakastan järjestellä kaappeja ja tykkään, että ne ovat aina tiptop täydelliset. Olen kuitenkin todella huono siivoamaan yleisesti jälkiäni (esim tiskit.) Tässä onkin yksi asia, josta meillä tulee parisuhteessa sanomista vähän turhan usein. Toivottavasti opin tarkemmaksi tässä asiassa vielä joskus tulevaisuudessa;)
  2. Hermostun todella helposti ja saatan päästä suustani sellaisia asioita, joita en todellakaan tarkoita. Tässä olen hieman petraantunut miettimään välillä ennen kuin sanon iän myötä, mutta tekemistä on edelleen paljon.
  3. Olen viimeisen vuoden aikana havahtunut siihen, että olen vanhentunut fyysisesti. Ryppyjä?! Ne eivät kyllä haittaa yhtään, päin vastoin, mutta jotenkin hassua, että nyt niihin on oikeasti havahtunut.
  4. Haaveilen, että olen joku päivä vielä kundaliini joogaohjaaja.
  5. Olen vanhan ystävän innoittamana päättänyt lähteä 10 päivän meditointi kurssille. Ajankohta on vielä avoinna. Tästä tulee varmasti yksi vaikeimmista asioista ever.

Kertokaahan joitakin faktoja teistä:) On aina kiva tutustua myös teihin paremmin ♥

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    TiinaFitfatmama
    11.10.2015 at 13:59

    Hih samaistun tohon kakkoseen :D

    • Reply
      monasdailystyle
      11.10.2015 at 15:24

      :D Nollasta sataan ;)

  • Reply
    Kristiina
    12.10.2015 at 11:41

    Mukavia faktoja, tuo ykköskohta on niin tuttua, kaapit pitää olla todellakin tiptop, mutta tiskit saa lojua altaassa/pöydällä vaikka koko yön eikä yhtään haittaa :) Myöskään tiskikoneen tyhjääminen ei ole mun juttu… Mutta auta armias, jos yksi keittiöpyyhe on paikallaan (siellä kaapissa) huonosti!! Johan pitää ottaa mieluiten ne kaikki pois ja viikata uudelleen. Ja sielu saa rauhan!

    Kundaliini joogaohjaaja, kuulostaa niin hyvälle! Silloin kultaisella 90-luvulla kun mä aloitin joogaamisen/meditoimisen niin ohjaajat olivat loistavia! Omalle intohimolleen uskollisia ja kävivät Intiassa hakemassa lisäoppia. Nykyään monet ohjaajat on liian hätäisiä ja liikkeet vedetään läpi nopeasti, en tietenkään yleistä, vaan joillakin on tämä tyyli ja aurinkotervehdys on ohi minuutissa. Vaatteet on viimeisen päälle muodikkaat ja se mukavuus puuttuu. Onneksi helmiä on aina mukana :) susta tulee se helmi :)

    Mä aloitin tämän päivän lenkillä sumun keskellä, tuli niin hyvä olo! Tänään aion tehdä vaan kaikkea kivaa :) Pus

    • Reply
      monasdailystyle
      16.10.2015 at 07:48

      Oi sä oot joogannu ja meditoinu niin pitkään! Siinä onkin yks ainoo juttu mistä muistuttaisin/neuvoisin pikkuMonaa : Aloita meditointi… :)
      Ja voi sä oot ihana <3 :) Kiitos taas niin kivoista ja kannustavista sanoista:)
      Mulla on täällä tänään kunnon datailu päivä. Koko viikko menty semmosta vauhtia, et kone on jäänyt ihan taka-alalle. Nyt siis viikon hommia purkkiin ja sit viikonlopun viettoon!! :) Suunnittelin huomiselle vähän pidempää joogasettiä, sellanen kunnon irtiotto ;)
      Haleja triljoona <3 <3

  • Reply
    -A-
    12.10.2015 at 17:10

    Tällaiset faktapostaukset on aina kivoja, vaikka olenkin lukenut blogiasi jo monta vuotta niin silti opin taas jotain uutta sinusta :)
    Faktoja taas minusta:
    Sänky pitää pedata joka aamu, vaikka ei lähtisikään minnekään sänky pedataan heti aamupalan jälkeen.
    Minusta olisi ihana osata ottaa kauniita valokuvia ja keksin usein kohteita josta ottaisin kuvia, en kuitenkaan saa koskaan aikaiseksi opeteltua meidän kameran kunnollista käyttöä tai kuvien muokkausta.
    Olen hirveän tehokas tai hirveän laiska.
    Aloitan äitiyslomani tällä viikolla :)

    Ihanaa syksyä ja talven odotusta!

    • Reply
      monasdailystyle
      16.10.2015 at 07:56

      Jes, kiva kuulla <3 :)
      Hih mulla ihan sama ton pedin kanssa , niin paljon seesteisempi olo, kun se on pedattu :D
      Ja oiiii onnea loppu odotukseen <3 <3 :)
      Samoin mahtavaa syksyä sinne, kiitos kun jätit kommenttia <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *