2.2.2016

Annika Välimäki

annika

Yhteistyössä, Annika Välimäki / annikavalimaki.com

Osa teistä on jo varmasti huomannut blogin uuden bannerin, joka vaihtui viime viikolla! :) Uuden upean logon on suunnitellut ihana graafikko ystäväni Annika Välimäki.

Annika toimii siis graafisena suunnittelijana, AD:na sekä kalligrafian ja minimalistisen kuvituksen taitajana. Hän tekee paljon erilaisia projekteja sekä yksityisille että yrityksille. Esimerkkinä nyt juuri tämä blogin uusi logo!! :) Annoin Annikalle aika vapaa kädet sen suunnittelussa. Oikeastaan ainoa toiveeni oli, että logo olisi hänen oman makunsa mukainen. Näin tiesin, että tulen myös itse pitämään siitä;) Annikan työt ovat niin ihania ja inspiroivia, etten voi kuin kehua!! Annika tulee myös suunnittelemaan meidän kutsukortit häihin ♥ Helpottaa häästressiä ja to do listaa ihan hurjasti, kun korttien suunnittelun voi ulkoistaa ammattilaiselle! Minulle on tärkeää, että kutsut ovat kauniita ja persoonallisia, mutta tällä hetkellä oma aika ei meinaa riittää häiden suunnitteluun muutenkaan juuri lainkaan, joten apua on enemmän, kuin tervetullutta.

Enimmäkseen Annika tekee töitä juuri logojen ja visuaalisten ilmeiden parissa. Mikäli siellä ruudun toisella puolen on muita bloggaajia suosittelen todella lämpimästi kääntymään Annikan puoleen mikäli kaipaa omaan blogiin uutta ilmettä!! :) Blogien bannerit ja logot ovat aina se ensimmäinen asia, jonka uudet lukijat pistävät merkille. Niihin kannattaa panostaa ja ulkoistaminen on loistava keino saada ammattimainen lopputulos.

Annika tekee myös mittatilaustyönä tekstejä käsin erilaisiin tarkoituksiin. Myös kuvitukset, käyntikorttien suunnittelu, mainosten taitto ja oma juliste+korttimallisto ovat Annikan työnkuvaa. Myös perinteinen valokuvaus on lähellä tämän naisen sydäntä, joten stailauskeikat kuvauksien yhteydessä luonnistuu Annikalta loistavasti.

Annikan nettikauppa löytyy täältä. Joukossa on aivan ihania tekstejä ja kuvia! Näillä saa kivasti piristettyä kodin sisustusta. Meiltä löytyy mm. tuo suloinen seepra kortti. Julisteet ja kortit ovat myös ihan loistava lahjaidea monelle! Suomalaista käsityötä ja designia parhaimmillaan <3 :) Tsekkaa Annikan portfolio täältä.

Nyt siis ainakin kaikki bloggaajat siellä ruudun toisella puolella rohkeasti laittamaan Annikalle viestiä! :) Kevät on loistavaa aikaa uusia omien nettisivujen ilmettä;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *