9.6.2016

Isoja muutoksia!

kauneus&terveys/liisavalonen

Kulunut vuosi on vasta puolessa välissä ja tuntuu, että vauhti on ollut viitos vaihteella koko ajan! Paljon on tapahtunut ja valtavia muutoksia koettu näin yhden pienen ihmisen näkökulmasta. Vuosi 2016 jää varmasti mieleeni vahvasti ja muistelen tätä vuotta lämmöllä vielä kiikkustuolissa. Upeita asioita ja kokemuksia olen saanut eteeni. Jos viime vuoden kuvittelin kasvattaneen minua niin tämä vuosi vasta sitä tuleekin tekemään.

Ulkomaille muutto ei ollut ainoa askel kohti uusia haasteita. Siirryn nimittäin heinäkuun 1. päivä blogini kanssa takaisin omalle alustalleni! Moni pitkään blogiani lukenut muistanee, että rakastan koodaamista ja tekniikan kanssa näpertämistä. En todellakaan ole ammattilainen (hyvin kaukana siitä), mutta intohimoa aihetta kohtaan löytyy paljon. Kun aloitin yrittäjänä tein kaiken itse, mutta onneksi myöhemmin olen oppinut ymmärtämään avun pyytämisen  tärkeyden;) Sittemmin olen saanut nimittäin korvaamatonta apua upeilta yhteistyökumppaneilta, joita ilman en varmasti olisi tässä missä nyt olen. Kiitän isosti Fitfashionia kuluvasta yhteistyöstä ja erityisen kiitollinen olen ihmisistä, joihin olen tämän yhteistyön aikana saanut tutustua. Vaikka ulkopuolelle blogi näyttäytyy usein yhden naisen showna niin taustalla on huikeita ammattilaisia, joita ilman moni asia jäisi toteutumatta.

Vaikka olen päässyt teknisen puolen kanssa itse taas pitkästä aikaa touhuamaan  en suinkaan jää yksin uuden blogialustani kanssa. Nimittäin minulla on äärimmäisen iso kunnia aloittaa yhteistyö Kauneus & Terveys lehden kanssa, joka on Suomen arvostetuin naistenlehti. Kauneus & Terveys lehti edustaa juuri niitä elämän alueita, joita itse arvostan suuresti. Joukossa on mielettömiä talentteja niin toimituksen kuin bloggaajienkin puolella. Odotan todella innolla uutta yhteistyötä ja toivon sydämestäni, että te tulette myös pitämään uusista raikkaista muutoksista! :)

Te ihanat olette bloggaamisessa kaikki kaikessa. Ilman teitä täällä kirjoittelu tulisi kovin äkkiä yksitoikkoiseksi. Teiltä saatu palaute (myös ne risut!!) ovat olleet aina niitä kaikkein tärkeimpiä palautteita. Teidän rohkaisevat sanat ja kannustavat sähköpostit ovat antaneet niin paljon energiaa ja rakkautta, etten olisi koskaan osannut vastavaa edes toivoa. Te olette kasvattaneet seitsämän vuoden bloggaamisen aikana minua ymmärtämään niin paljon laajemmin niin monia asioita ja koen olevani äärimmäisen etuoikeutettu, että voin jakaa päiviäni teidän upeiden, fiksujen ja positiivisten lukijoiden kanssa. Puhumattakaan teistä lukuisista ihanista, joihin olen saanut tutustua kasvotusten blogin kautta:’) Tässä vaiheessa alan aina itkemään. En koskaan voi sanoin kertoa miten kiitollinen olen siitä miten upeita ja mielenkiintoisia persoonia olen saanut elämääni pelkästään blogin kautta. Yksi iso sana tälle ja teille kaikille. Kiitollisuus.

Toivottavasti näen ja kuulen teidät kaikki 1.7 uudella sivustolla <3 Laitathan nyt jo muistiin suoran osoitteen www.monasdailystyle.com

kauneus&terveys/liisavalonen
kauneus&terveys/liisavalonen

Kuvat, Liisa Valonen 
Stylisti, Mirkka Siusluoto
Meikki & hiukset, Piia Hiltunen

Nämä kuvat taltioi super lahjakas Liisa Valonen helmikuun Kauneus & Terveys lehden kevään alusvaatemuoti- juttuun! :)

You Might Also Like

31 Comments

  • Reply
    siiri
    9.6.2016 at 18:48

    <3 oot huippu!

    • Reply
      monasdailystyle
      9.6.2016 at 18:56

      Sä Siiri oot huippu <3 <3 Pitää treffata pian!! Ikävä:'(

  • Reply
    Sofié
    9.6.2016 at 18:54

    Niin paljon onnea Mona – upeeta!

    Jee jee!

    Ps. Ihan todella huikeat kuvat ja nainen <3

    • Reply
      monasdailystyle
      9.6.2016 at 18:56

      Kiitos ihana murunen <3 <3 :) Kuvat menee täysin ihan mielettömän taitavan Liisan piikkiin!! Ja myös tietty stailistin ja meikkaajan ;)
      Haleja <3<3

  • Reply
    Mona
    9.6.2016 at 19:30

    Kerrassaan upeita kuvia!

    • Reply
      monasdailystyle
      9.6.2016 at 19:38

      Kiitos kaima <3 :) Oli kyllä niin huippu tiimi kuvauksissa, että kiitos heidän :)

  • Reply
    Pinja
    9.6.2016 at 21:47

    Upeeta, superpaljon onnea Mona! On kyllä varmasti juuri oikea yhteistyökummpani sulle ja ihanaa, että pääset taas puuhailemaan blogin kanssa tietyllä tavalla syvemmin <3

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 11:49

      Kiitos ihana ihana Pinja <3 :) Ja kiitos kun jaat hyvää fiilistä täällä kerta toisensa jälkeen, haleja miljoona <3

  • Reply
    Jenni Ukkonen
    9.6.2016 at 22:38

    Vau, onnea tulevaan! Nämä päätökset ei ole koskaan kovin helppoja tehdä, mutta kyllä sydän tietää, mikä on oikea ratkaisu – ja ainakin mun korvaan tämä kuulostaa todella hyvältä ja luontevalta muutokselta :)

    Ja on muuten upeita kuvia!!

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 11:50

      Kiitos paljon Jenni!! :) Kuvaaja ja muu tiimi oli kyllä niin huippu, että mun oma epämukavuusalue muuttui nopsaan, kun oli niin rento ja kiva fiilis näissä kuvauksissa :)

  • Reply
    Åsa-Maria
    9.6.2016 at 23:10

    Etkö teekin yleensä itse meikin/hiukset blogissasi oleviin asukuviisi ja miehesi kuvaa ne? Näistä kuvista hoksaa että otte huikean hyviä amatöörejä!

    Mielestäni omat kuvasi ovat paljon parempia. Enkä nyt arvostele mallia, mallihan on sama.

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 11:52

      Voi ihana sinä <3 <3 Iso kiitos kehuista ja kiitos Eetunkin puolesta ;) Eetun kanssa kameran edessä olo on varmaan aina niin super luonnollista, että tulee eniten se oma persoona niissä esiin, ehkä ?! En tiedä :D Mutta aika moni tästä mainitsee ja aika usein itseasiassa:) Aika hauska juttu :)

  • Reply
    Outi Karita
    10.6.2016 at 08:07

    Voi että, miten mielettömän upeita kuvia!!! <3
    Sun bloggaamisesta saa kyllä itsekin inspiraatiota ja suuren suuret onnittelut vielä toistamiseen blogin tulevista uusista tuulista!

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 11:53

      kiitos ihana ihana Outi<3<3 Näissä oli kyllä aivan huippu tiimi taustalla!! :) Ihan turhaan jännitin ja oli super rento kiva kuvauspäivä :)

  • Reply
    Mari
    10.6.2016 at 10:14

    Hienoa <3 !

    Onnea uusiin tuuliin! Jotenkin näen että Kauneus & Terveys lehti on sinulle täydellinen ratkaisu ja sisällöllisesti blogisi sopii kyllä kuin nenä päähän tuon lehden alle.

    Minulla hermot ei riitä kyllä koodaamiseen ollenkaan. Onneksi työpaikka on täynnä koodareita, joita voi aina nakittaa tekemään koodausjuttuja.

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 11:55

      Voi kiitos tosi paljon Mari <3 :) Olen kyllä super iloinen tästä yhteistyöstä. K&T on huippu lehti ja taustalla aivan loisto porukkaa! Toki niin on täällä FF:lläkin, mutta olen aina ollut sitä mieltä, että uusia haasteita kohti on hyvä kurkottaa ja itseään pitää aina aikaajoin haastaa;)
      Hih, ja kyllä :D Tuo koodailu on aika puuhaa ja vaatii kärsivällisyyttä. Kyllä täällä kerran jos toisen on kirosanoja lennätetty :D

  • Reply
    Camilla
    10.6.2016 at 10:26

    Huhhei, mitä upeita kuvia!! Kunnon kisumirri.
    Ja onnea uusiin tuuliin. ;)

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 11:56

      Hihih, kiiiiitos iahna Camilla <3 :D Pusuja sinne <3<3

  • Reply
    Elina
    10.6.2016 at 10:38

    Onnea onnea uusiin tuuliin ja upeat kuvat sinusta otettu <3

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 11:57

      Kiiiitos Elina :) <3 Oli kyllä huippu tiimi kuvauksissa ja ihan mahtava kokemus :)

  • Reply
    Laura
    10.6.2016 at 10:44

    Tunnistan itseni tuosta “muutosten vuodesta”. Ja hei tosi hauskaa, että blogisi kehittyy ja kokeilet jotain uutta :) Suuret onnittelut!

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 11:59

      Kiitos paljon Laura <3 Eteenpäin on tosiaan hyvä mennä ja ottaa välillä uusia haasteita vastaan bloginkin saralla;) Mielessä on tulevalle vaikka mitä juttuja, joten odotan kyllä innolla ns uutta aikakautta taas tällä saralla :D

  • Reply
    Alisa
    10.6.2016 at 10:49

    Waaau, upeita kuvia! <3

    Ja vaikka Fitfashionin alustasta olenkin tykännyt tosi paljon, niin onnea silti muutoksesta!! K&T on iät ja ajat ollut mun lempilehti ja tullut kotiin niin kauan kuin muistan. Hyvään tiimiin pääset!! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 12:03

      Hih, kiitos paljon Alisa <3 :)
      Ja oi mahtavaa kuulla, että oot K&T tyytyväinen tilaaja ollut pitkään <3 Ja kyllä, huippu tiimi vastassa<3!! :)

  • Reply
    Pillo
    10.6.2016 at 13:14

    Nämäkin kuvat ovat kauniita ja erilaisia ja nyt tulee MUTTA Eetun ottamissa kuvissa olet onnellisen näköinen ja hymyilet aina kauniisti siten että koko kasvot ja silmät loistaa, se välittyy katsojallekkin.
    Paljon onnea uudelle elämänpolulle ja uusiin inspiksiin.

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 12:05

      Hih, aika moni sanonut samaa :D Jännä kyllä miten se voikin niin erottua, milloin Eetu ottaa kuvat :D Kaipa se on niin, että Eetun kanssa oon aina kaikkein omin itseni niin josko se vaan heijastuu kuvistakin :)
      Kiitos isosti ihanista sanoistasi <3 <3

  • Reply
    Ansku
    10.6.2016 at 20:11

    Jeee onnea!!!!! :D

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 12:05

      Hihih, kiiitos paljon <3 <3 :)

  • Reply
    Tarja
    10.6.2016 at 21:57

    Onnea sekä tulevista häistä että yhteistyöstä KT:n kanssa. Lehdessä vaikuttaa olevan upea toimitusporukka!

    • Reply
      monasdailystyle
      11.6.2016 at 12:05

      Kiitos paljon Tarja <3 :) K&T on kyllä huikea!! :)

  • Reply
    monasdailystyle
    11.6.2016 at 11:54

    Kiitos Tanja ja mahtavaa <3 <3 :) Haleja paljon <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *