13.7.2016

Mix & Match, Summer office style

Summer office style- inspiraatiota vuorossa! :) Kesällä toimistotyyliltä kaipaa tyylikkyyden lisäksi helppoutta ja keveyttä. Mukavat materiaalit ovat ehdottoman tärkeitä. Väljät housut voivat olla myös siistit, kun ne istuvat hyvin ja laskeutuvat kauniisti. Itse olen tämän kesän aikana rakastunut uudelleen myös kynähameisiin ja niitä olen käyttänyt nyt harva se päivä lämpömittarin näyttäessä lähes kolmeakymmentä.

Tässä koottuna toimistotyylin inspirointiin raikkaita kesäisiä kokonaisuuksia Boozt.com valikoimasta. Selkeitä linjoja ja kauniita värejä. Niistä on ihanat yhdistelmät tehty!

summer-office-looks

♥ ruosteenväriset housut Mango, TÄÄLLÄ
♥ tummansiniset housut Brandtex, TÄÄLLÄ
♥ kynähame Selected Femme, TÄÄLLÄ
♥ paitapusero United Color of Benetton, TÄÄLLÄ
♥ nudenvärinen väljä paita Won Hundred, TÄÄLLÄ
♥ monivärinen toppi MSGM, TÄÄLLÄ
♥ turkoosinvihreät kengät Peter Kaiser, TÄÄLLÄ
♥ nahkaiset sandaalit Tiger of Sweden, TÄÄLLÄ
(all adlinks)

Mielestäni yksi arkea suuresti helpottava tapa on aina uusia vaatteita hankkiessa pohtia tarkasti vaatteen sopivuutta vaatekaapista jo löytyvien kappaleiden kanssa. Marie Kondo muistuttaa tämän tärkeydestä Konmari kirjassaan ja olen kyllä pistänyt sen itsekin merkittävänä juttuna huomioon. Heräteostoksia tulee tehtyä harvoin, jos ollenkaan, kun pohtii heti alkuun sopiiko uusi vaate, jota suunnittelet hankkivasi vanhojen vaatteiden kanssa. Mikäli ei keksi ainuttakaan tapaa yhdistää uutta vaatetta, kannattaa ehkä harkita uudestaan. Mikäli puolestaan keksii monta tapaa yhdistellä vaatetta, tulee sitä todennäköisesti myös käytettyä useammin, kuin kerran.

Toimistopukeutumisessa ja ryhdikkäässä arkipukeutumisessa omia tyylini kulmakiviä on ehdottomasti siistit kauluspaidat, istuvat ja mukavat puolihameet sekä mukavat kevyillä koroilla varustetut kenkät. Muutama vuosi sitten kenkien mukavuudella ei ollut niin väliä, mutta nykyään siitä ei voi kyllä tinkiä milliäkään :D

Mikä on teidän toimiston luottovaate kesäisin?

Ps. Muistatteko tämän Syksyisiä asuja toimistolle – postauksen muutaman vuoden takaa? ;) Edelleen toimivia kokonaisuuksia, mutta luulen tämän syksyn mieltymysten näyttävän vähän eriltä ja erityisesti eri värisiltä! :) Haaveileeko kukaan salaa vielä syksyn muodista ja kerrospukeutumisesta?? :D

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Pinja
    13.7.2016 at 09:07

    Juuri eilen vähän salaa fiilistelin kaikkia ihania syysasuja Pinterestissä :D Neuleet, huivit, takit, saappaat… oioi ♥︎

    • Reply
      Mona
      13.7.2016 at 10:04

      Hihih :D Mä myös myönnän pikkusen kurkkineeni, erityisesti takkeja ;) Mutta vielä nautitaan täysillä kesähepeneistä!! :)

  • Reply
    Annn
    13.7.2016 at 12:59

    Tyylikkäitä asuja! Vaikkei tarvitsekaan töissä käyttää toimistovaatteita :)

    • Reply
      Mona
      13.7.2016 at 14:11

      No eikö! :) Toimistot, joissa voi pukeutua vapaasti ovat parhaita;) Voi mennä fiiliksen mukaan :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *