26.7.2016

Huntu, check

huntu

huntu1.2

Sillalailla. Juuri, kun eilen kirjoitin, että pahinta olisi olla kipeänä häissä niin enkös tänään herännyt aivan kammottavaan oloon. Pääsin vasta kymmenen jälkeen (mulle tosi myöhä) raahaamaan itseni ylös sängystä ja olo oli, kuin hakatulla. Onnekseni tällaisia puoliksi tosi kipeä, muttei kuitenkaan kunnolla kipeä oloja tulee silloin tällöin ja nämä menee yleensä parissa päivässä pois. Nyt siis sinkkiannostus tuplaksi, kaupasta lisää c-vitamiinia ja myös viherjauhetta muutama extra-annos. Dropit on siis kohdillaan ;) Aion olla täydessä vedossa 6.8 !!

To do lista myös lyhenee hyvää vauhtia. Luottavainen mieli on taas astunut esiin pienistä flunssan aluista huolimatta. Yksi super näppärä vinkki muuten tuleville morsiammille: FB kirpparit! Olen itse liittynyt mm. Hääkirppis Turun seutu- ryhmään ja sieltä on löytynyt vaikka mitä kivoja viimetipan juttuja. Etsin mm pitkää yksinkertaista huntua ja sellainenkin sieltä tuli vastaan huokealla hinnalla. Sinne siis mars kaikki tulevat morsmaikut ja sulhot ;)

Nyt suuntaamme catering kanssa tapaamiseen ja huomenna vuorossa on istumapaikan suunnittelu.

Kuullaan taas pian :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Wendy
    26.7.2016 at 20:52

    Meillä on meidät pienet häät huomenna. Tänään sitten aamulla soitin kultasepälle kun sormuksista ei ollut kuulunut. Tiedettiin etukäteen et ne menee viime tippaan, joten en ollu huolissani. No eihän ne aluksi niitä löytänyt. Sitten tuli soitto perään, että miehen sormus on tullut (ei kaiverrettu kuitenkaan!), mun sormus piti alunperin teettää ja se olis valmis 9.8! Kai mainitsin että häät on huomenna? No miehelle eivät olleet edes pahoitelleet kun kävi siellä, joten jätettiin kokonaan ostamatta. Uskomatonta mutta löydettiin toisesta kultasepän liikkeestä melkein samanlaiset ja jopa kivemmat sormukset. Olin niin onnellinen että meinasin itkeä :). Sormusta en suostunut ottamaan sormesta ennen kuin kaupat oli tehty :). Uskon et joku toinen morsian olisi saattanut saada isotkin kilarit. Meillä on pienet häät joten ilman sormuksia oleminen ei olisi ollu maailman loppu, tai ehkä pieni maailmanloppu kuitenkin ;). Kahdessa kultasepän liikkeessä oltiin aivan järkyttyneitä tästä meidän jutusta.

    • Reply
      Mona
      27.7.2016 at 21:50

      Oiii toivottavasti teillä on ollut tänään ikimuistoinen päivä <3 <3 :') Ja ihan huippua, että kämmeistä huolimatta löysitte sopivat sormukset. On kyllä kumma miten palvelu voi erota noin paljon:O
      Mutta nyt miljoona onnenhalia sinne tuoreelle avioparille <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *