17.8.2016

Maailman ihanin häätuoksu

Hääfiilistelyt jatkuu jälleen;) Kyselin aikaisemmin teiltä mitä mieltä olette hääpostauksien julkaisusta heti häiden jälkeen ja kaikki antoi vihreää valoa, joten pyrin nyt saamaan kaikki hääaiheiset postaukset seuraavien viikkojen aikana blogiin. Toki häitä tulee varmasti ympäri vuoden fiilisteltyä täällä, mutta koitan käsitellä itselleni niitä tärkeimpiä juttuja ihan lähiviikkoina, jotta muistot ihanasta päivästä ovat vielä tuoreita.

Erillisen postauksen ansaitsee ehdottomasti valitsemani häätuoksu, jolla on myös vahvasti mieleeni jäänyt tarina.

Olen kevään aikana sahannut useaan kertaan Puola-Suomi väliä ja lentokentällä on tullut suihkuteltua PALJON erilaisia tuoksuja. Olen tuoksuille todella herkkä ja halusin löytää täydellisen häätuoksun, jota rakastan ja josta en saa ensimmäisen 10 minuutin aikana pahaa oloa aikaiseksi.

Häätuoksu - wedding fragrance

Helsinki-Vantaan lentokentällä löysin viimein ihanan tuoksun, joka tuntui heti ensimmäisellä suihkaukselta ihanan raikkaalta, mutta silti naisellisen kukkaiselta. Pehmeä ja viettelevä tuoksu, joka sai minut hymyilemään raastavan päänsäryn sijaan. En ostanut tuoksua ensimmäisellä kerralla, enkä myöskään toisella. Sujautin tuoksua kylläkin normaalia reilusti enemmän ja toivoin, etten saa koko lentokonetta pyörtymään. Krakovaan laskeuduttua kaikki oli iloisen näköisiä, eikä kukaan sanonut valituksen sanaa. Ei ainakaan ääneen.

Kolmannella kerralla tämä ihana tuoksu lähtikin mukaan ja  olin iloinen, että löysin viimein sen täydellisen tuoksun, joka tulee varmasti häätuoksun lisäksi olemaan jatkossa luottotuoksuni muutenkin tuoden aina ihanan hääpäivän mieleen.

Häätuoksu - wedding fragrance

Muutama viikko löydettyäni tämän ihanan häätuoksun saimme perheen Krakovaan vierailulle. Suuntasimme heti ensimmäisenä iltana illalliselle koko porukan kanssa. Joukossa myös isäni, joka on vielä kymmenen kertaa herkempi tuoksuille, kuin minä. Kiitos vaan isä näistä mahtavista geeneistä;) Isä saa todella pahan migreenin hyvin helposti ja vahvat tuoksut ovat ehdoton nou nou.

Olimme juuri saaneet tehtyä tilauksen, kun takaani kulkee näyttävä nainen ja jättää jälkeensä todella vahvan, mutta VALLOITTAVAN ihanan tuoksun. Katsoin muuta pöytäseuruetta ja kaikkien ilme tai pikemminkin nenä oli mietteliäs. Sanoin ääneen pöydän naisille, että voi taivas miten ihana tuoksu ja tämä ei kyllä ole pizzan tuoksu! Kaikki nyökkäsivät näyttääkseen olevan samaa mieltä, jopa isäni. Mieleeni tuli heti juuri hankkimani häätuoksu. Se oli ihana, mutta tämä nyt pizzojen keskellä leijaava hajuveden tuoksu on niin huumaava, että minun oli saatava se häätuoksuksi. Jos näin vahvanakin (ja pizzojen keskellä!) se aiheuttaa ainoastaan ihanan tunteen niin sen on pakko olla tämä.

Häätuoksu - wedding fragrance

Noh ei muuta, kuin vieressä istuvan valtavan seurueen eteen nykäisemään tätä näyttävää upeaa naista hihasta. “Anteeksi, mutta tuoksutte ihan valloittavan hyvälle. Voisitteko mitenkään kertoa mitä tuoksua käytätte?” Nainen oli kertakaikkisen ihana ja antoi minun myös testata tätä hajuvettä. Hajuveden pullo oli vieras, joten otin siitä kuvan. Kiersin seuraavana päivänä tietysti kaikki Krakovan Sephorat ja muut liikkeet läpi, mutta tuoksua ei valitettavasti löytynyt mistään. Ihana nainen ravintolassa sanoikin, että tätä hajuvettä saa melko harvasta paikasta. Hän oli viimeksi sitä ostanut useamman purkin käydessään Sveitsissä :D

Netistä löysin tuoksua muutamista nettikaupoista, mutta kaikki olivat sellaisia, joista en ollut aikaisemmin tilannut mitään, joten jäin vielä miettimään asiaa. Muutama viikko myöhemmin selailin uudelleen Krakovassa Douglasin valikoimaa ja UUTUUKSIEN joukossa oli tämä ihana pääni sekaisin saanut hajuvesi!!! Kröhöm 100ml  purkeissa… Hintaa myös se satanen. Koska olin juuri aikaisemmin ostanut toisen tuoksun tuntui todella hölmöltä laittaa iso summa rahaa tähän. Varsinkin, kun käytän sen verran vähän hajuvesiä, että tiedän 100ml tuoksun menevän huonoksi, ennen kuin olen saanut sen käytettyä loppuun..

Onnekseni uskon ihmeisiin, sillä juuri ennen lähtöäni heinäkuussa Suomeen oli tätä ihanaa tuoksua tullut vihdoinkin 30ml versioina!!!!!:D Ja koska edelleen minulla oli vanhaa tuoksua paljon jäljellä päädyin siihen, että ostan tämän uuden ihanan erittäin hankalasti saatavilla olevan tuoksun kaasolahjaksi rakkaille kaasoilleni. Täten sain lainata kaasoiltani hääpäiväksi maailman parasta hajuvettä ja sen lisäksi kaikki rakkaimmat lähelläni tuoksui tältä huumaavalta tuoksulta ja onnekseni he olivat myös kaikki samaa mieltä :D En toki olisi heitä pakottanut tätä tuoksua laittamaan. Enpä.

Nyt siis voin käyttää itse aikaisemmin ostamani alunperin häätuoksuksi ajattelemani Givenchyn tuoksun pois, jonka jälkeen hankin taatusti tämän tarinan päänäyttelijän Boucheron Quatre tuoksun itselleni loppuelämän luottotuoksuksi ;) Sanottakoon muuten, että nämä kaksi tuoksua ovat hyvin samanlaiset, joten en ollenkaan pistä pahakseni käyttää vielä hetken tuota Givenchya.

Tiedän myös tästedes mitä ostan tuliaisiksi/lahjaksi ystäville, jotka pitävät tuoksuista! Tätä ihanaa Quatrea. Milloinkohan kaikki ympärilläni alkavat kyllästyä tähän? ;)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Jaana
    17.8.2016 at 10:30

    Kiitos vinkistä! Mulla on just haussa ollut vuoden alusta saakka uusi tuoksu. Jännä muuten näiden tuoksujen kanssa se, että joku sellainen, mitä on vuosia sitten rakastanut ja pitänyt maailman ihanimpana tuoksua, ei sytytä enää yhtään…. Itse sain pari vuotta sitten mieheltä lahjaksi Emporio Armanin Diamonds-tuoksun ja se oli superihana. Seuraava tuoksu oli myös lahja mieheltäni: Escadan Elixir – tosi ihana sekin, mutta Diamonds oli jäänyt niin täykky mieleen, että nyt kun Elixir on loppumaisillaan, niin olen käynyt Diamondsia testailemassa uudelleen. Mikä pettymys!!!! Tuoksu tuntuu ihan vieraalta, enkä tykkää enää ollenkaan.

    Guccin Bamboo on ollut vahvana harkinnassa, mutta kyllä mun pitää nyt metsästää tämä sun löytö testaukseen ennen ostopäätöksen. Itse tykkään aavistuksen uutuisista, pehmeän naisellisia tuoksuista, jotka ovat kuitenkin myös aavistuksen raikkaita. Tuo Guccin Bamboo on hyvin lähelle juuri sitä, mitä haen, mutta vaatii vielä hivenen harkintaa ja sen, että olen varmasti kääntänyt kaikki kivet

    • Reply
      Mona
      17.8.2016 at 10:42

      Käy ehdottomasti testaamassa tätä!!! :) Ja tuokin on kyllä niin totta, että kyllä niihin kaikkein lemppareihinkin kyllästyy. Toisaalta myöhemmin voi olla että iskee taas :) Tuuhan kertomaan sit mitä tykkäsit tästä <3 :)

  • Reply
    jenni
    17.8.2016 at 12:26

    Vitsit, nyt alkoi kiinnostamaan miten ihanalta tämä oikein tuoksuu :D Kiitos vinkistä! Suomessa ei tätä tuoksua vissiin myydä, ymmärtääkseni löysit tuoksun Krakovasta? :)

    • Reply
      Mona
      18.8.2016 at 09:16

      Hih, koita ehdottomasti saada käsiin tämä ja kerro mitä mieltä olit!! :) Ja jep, Krakovan Douglas liikkeestä löysin!! :) Koitin myös Suomessa katsoa löytyykö jostain, mutta vielä ei ole tullut vastaan.

  • Reply
    Marjukka
    17.8.2016 at 21:21

    Aah, just samanlainen olo oli mulla, kun kolmikymppisenä suihkautin Annick Goutalin Eau de Charlottea, ja se oli menoa. Goutalin tuoksut ovat Suomessa ihan tuntemattomia, mä hankin ensimmäiseni jenkeistä -96. Luottotuoksun vain tietää!

    • Reply
      Mona
      18.8.2016 at 09:51

      Niinpä, luottotuoksun vaan tietää!! :) Mulla ei ennen oo mikään tuoksu näin säväyttänyt, joten oli ihana, että löytyi juuri ennen häitä :)

  • Reply
    Ems
    18.8.2016 at 10:40

    Hei Mona! Olen kiinnostunut tilaamaan Jurliquen rosewater balancing mistin (voin jo nähdä itseni suihkimassa sitä kasvoille päivän mittaan ;D) mutta minulla on rasvoittuva iho, ja tuote kosteuttaa ihoa.. Mitä mieltä olet omasta kokemuksesta, olisiko jokin muu tuote parempi iholleni, ettei tule överi shine lookkia? :)

    • Reply
      Mona
      18.8.2016 at 10:49

      Moikka!! :) Mulla myös rasvoittuva iho ja silti olen kovasti tykännyt tuosta Jurliquen mistista <3 Ei mulla ole jättänyt liian shine lookkia. Toinen mistä tykkäsin tosi paljon on madaran nokkos suihku. Ihana sekin <3 :)
      Jos haluat vielä varmistua tuosta Jurliquen suihkeesta niin melkein suosittelisin käymään vierailulla kauneushoitolassa, jossa Jurliqueta myydään, jotta ammattilainen voi vilkaista ja sanoa mielipiteensä juuri sun ihosta ja sopiiko tuo tuote! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *