22.8.2016

Syksyn ihanimmat nilkkurit

Kesää on vielä jäljellä, mutta minä täällä olen huudellut jo nilkkureiden ja syystakkien perään useampaan kertaan! ;) Minkäs teet, kun syyspukeutuminen on vaan niin ihanaa. Tulevana syksynä oma palava muotirakkauteni sykkii korkeille nilkkureille. Kaapista löytyy jo muutamat aivan täydelliset matalan koron nilkkurit, jotka varmasti tulevat käyttöön nekin. Nyt kuitenkin kaipaan selkeästi enemmän korkoa. Nettikauppojen tarjontaa selaillessani vastaan tuli toinen toistaan ihanampia malleja. Eniten sytyn mustille ja kauniin ruskeille nilkkureille.

syksyn-ihanimmat-nilkkurit

1. TED BAKER / 2. MAI PIÚ SENZA / 3. ANNA FIELD / 4. RACHEL ZOE / 5. ANNA FIELD / 6. FRED DE LA BRETONIERE / 7. ALDO (adlinks)

Yllä kookomastani kollaasista haluaisin kaikki parit. Erityisesti ruskeat yksilöt ovat ihan mielettömän ihanat! Nään jo asukokonaisuuden näiden korkeiden nilkkureiden kanssa. Mustat tai tummansiniset istuvat farkut jalkaan ja yläosaksi muhkea neule trenssin tai nahkatakin kera. Nuo numero seiskan Aldon nilkkurit sopisi myös Mulberryn Alexan kanssa loistavasti. Ah, ihana Alexa laukku on syksyn suosikkini. Sille tulee taas pian olemaan paljon käyttöä :) Onko muita, jotka ovat päättäneet vaihtaa matalat turvanilkkurit pitkästä aikaa korkeisiin versioihin? ;)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jani-75
    22.8.2016 at 16:51

    Numerot 2 ja 5 sopivat nahkahousujen ja farkkujen kanssa:)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *