17.1.2017

Treenimotivaatiota

Tammikuu tuo aina mukanaan uuden innon treeneihin ja nyt onkin hyvä aika päivittää myös treenivaatekaappia. Olen itse melkoinen välineurheilija ja salille tai joogaan lähtö on aina huomattavasti mukavampaa, kun on mukavat vermeet yllä. Tässä muutama ihana kokonaisuus inspiroimaan treeneihin! :)

(*all adlinks)Treenimotivaatiota

1. *treeniliivit / 2. *trikoot / 3. *kuulokkeet / 4. *juomapullo / 5. *treenikengät / 6. *aktiivisuusranneke

Mustavalkoinen toimii aina ja täytyy sanoa, että tällainen yhdistelmä on kaikkein eniten omaan mieleeni. Tutut ja turvalliset musta, valkoinen ja harmaa, kun toimii aina ja missä vain.

Treenimotivaatiota1.*joogacaprit / 2. *toppi / 3. *huppari / 4. *liivit / 5. *joogamatto / 6. *juomapullo

Seuraavaksi omalla hankintalistallani on uusi hyvä ja ennen kaikkea pitävä jooga matto. Suosituksia otan mieluusti vastaan, jos teillä on jo lemppari löytynyt! Tämä Casallin ihana hempeä vaaleanpunainen vaikuttaa ainakin kuvausten mukaan täydelliselle.

Treenimotivaatiota

1. *housut / 2. *pipo / 3. *juomapullo / 4. *aktiivisuusranneke / 5. *lenkkarit / 6. *sukat / 7. *pusero

Lenkillä tyylikkäiden vaatteiden lisäksi todella tärkeää on hyvät materiaalit, jotka eivät kierrä ja hankaa. Juoksulenkillä ihan erityisesti vaatteiden istuvuus on todella tärkeää. Pelkästään hyvillä sukilla voi olla ihan valtava merkitys juoksulenkin mukavuuteen. Talvella kannattaa pitää myös huolta siitä, että tulee nähdyksi. Heijastimet matkaan mukaan!

Treeni-inspiraatiota kaikkien viikkoon ♥

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Katariina
    17.1.2017 at 13:18

    Moikka Mona! Menee vähän ohi aiheen, mutta esittäisin pari postaustoivetta. Ensiksikin olisi kiva pitkästä aikaa saada vanha kunnon höpöttelyvideo kaikesta maan ja taivaan väliltä. Niitä on aina ilo katsella ja kuunnella :) toinen toive olisi listaus mitä haluaisit tuoda suomesta puolaan (esim. Kovempaa painetta suihkuun jne) ja mitä vastaavasti toisit krakowasta suomeen :D Ihan siis sellainen rento ja ehkä jopa humoristinen postaus aiheesta :)
    ja wääääääh menin kesken kommentin kirjottamisen katsomaan youtube-kanavasi jos siellä olisi uutta videota ja MITÄ NÄINKÄÄN ❤❤❤❤❤❤❤ ONNEA NIIN PALJON!! miten ihana uutinen!

    • Reply
      Mona
      17.1.2017 at 13:23

      Ihana Katariina <3 Ensinnäkin iso iso kiitos <3 Mulla meni postausten julkaisu näissä hormoonien pauloissa ihan sekaisin ja tämän piti tulla vasta huomenna aamulla ja tuon youtubessa näkemäsi nyt ;D Mutta kröhöm eihän se nyt niin justiinsa ole :D Viime viikot ihan muutenkin sekoiltu ja sätätty, että samaan systeemiin menee tämäkin :D
      Ja KIITOS ihan loistavista ideoista. Nämä menee heti omalle muistilistalle ja toteutukseen <3
      Ihan mahtavaa viikkoa sinne <3

  • Reply
    Kristiina Maria
    17.1.2017 at 13:28

    Ihanaa Mona, onnea raskaudesta, ihana nähdä uutiset videolla! Ja pakko sanoa, että mä arvasin uutiset jo joulukuun alussa. Olen yleensä aina ihan pihalla näistä bloggaajien uutisista, mutta nyt olen jo useamman viikon odotelut, koska paljastat meille teidän ihanat uutiset. <3 Ihana päästä kuulemaan tarkemmin teidän yhteisestä matkasta, olen niin onnellinen ja innoissani teidän puolesta. :)

    • Reply
      Mona
      17.1.2017 at 13:31

      Hihihi, kiiiitos ihana Kristiina <3 <3 <3 :') On kyllä ollut ihan järjettömän vaikea pitää salassa tätä uutista. Mä vielä olen maailman huonoin keksimään mitään valkoisia valheita tai ylipäänsä valehtelemaan :DDDD Aika moni ystäväkin arvasi tosi alkumetreillä;)
      Haleja sinne ja miljoonasti kiitos vielä onnitteluista <3

  • Reply
    Hemppa
    17.1.2017 at 15:57

    Hei Mona! Ensinnäkin onnittelut raskaudesta :)

    Mietin muuten monesti kun näen, että Salla on kirjoittanut (?) tämän postauksen, että kun se on kuitenkin kirjoitettu sinun kirjoittamaasi muotoon (Olen, minulla…) että miten tämä oikein teillä toimii. Itse olen ihan sekaisin aina, että puhuuko Salla itsestään sinun blogissasi, kirjoittaako hän sinun sanelemaa tekstiä vai onko niin, että hän tekee kollaasit ja teksti on sinulta … hän kuitenkin on tehnyt viimeistelyt ja siksi näkyy hänen julkaisemanaan :D :D Usein hyppään näiden postausten yli, koska en tiedä kenen kirjoittamia ne oikein on. Näin siis näkyy kun seuraan bloggerin lukulistan kautta. Olisi mukava kuulla hieman tästä puolesta. Saatan olla ainut jota hämää.

    • Reply
      Mona
      17.1.2017 at 17:14

      Kiitos Hemppa <3 <3
      Hyvä kun laitoit viestiä, ettei jää epäselvyyksiä! Kirjoitan aina kaikki postaukset itse paitsi ne joissa selvästi mainittu, että joku muu vieraskirjoittajana, esim Sallan sisustussarja!:) Ja Eetu myös kirjoittanut muutaman postauksen. Eli tämä täysin omaa tekstiäni ja Salla nimenomaan loihtii mulle erilaisia kollaaseja ja niitäkin suunnitellaan yhdessä:) Hyvä kun mainitsit tästä, mun pitää tarkemmin tsekata tuo kumman "kirjoittamana" postaus lähtee wordpress alustalta, se kun jää sinne ensin automaattisesti sillä millä postaus on luotu alkuun eli näissä tapauksissa kollaasi lisätty mediatiedostoihin. Kiitos siis tästä kommentista ja hyvästä huomiosta Hemppa. Toivottavasti vastaus selvensi systeemiä :)

  • Reply
    Lulla
    18.1.2017 at 06:02

    Moikka! Joogamatoista voin ehdottomasri suositella Mandukan mattoja. Mulla on itsellä ollut Pro lite matto nyt reilun vuoden ja olen ollut tosi tyytyväinen. Aluksi tämäkin oli vähän liukas niinkuin kaikki matot uutena tuppaavat olemaan, mutta se lähti aika nopeasti pois mattoa ahkerasti käyttämällä. Värivaihtoehtoja Mandukalla on ihan huimasti + kaikki ihanat limited edition värit ja kuosit :D Tämä lite versio on myös vähän kevyempi ja sitä on ollut tosi helppo kuljetella mukana. Aika hintaviahan nuo ovat mutta mielestäni sen arvoisia ja toivonkin että tuo matto kestäisi mulla ehkä loppuelämän :)

    • Reply
      Mona
      18.1.2017 at 09:00

      Hei mahtavaa! Kiitos paljon Lulla vinkistä, nämä menee tutkinta listalle! :) Ja tosiaan vaikka vähän kalliimpi matto olisikin niin kyllä se äkkiä on joka euron arvoinen käyttömukavuudella ja ajalla tietysti myös :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *