10.2.2017

Pinkki takki kevääseen

Aloitin eilen vaatekaapin läpikäymisen. Siirtelin jo pieneksi menneitä vaatteita omaan nurkkaansa ja laitoin esille enemmän niitä, jotka vielä toivottavasti muutaman kuukauden ainakin voisi olla käytössä. Samalla haikailin ihanien kevättakkien perään ja toivon, että asteet kipuaisi nopeasti ylitse +10 ja takit saisi taas pitkästä aikaa ottaa käyttöön!

Pinkki takki kevääseen

Erityistä rakkautta kohdallani on selvästi vaaleanpunaisiin takkeihin :D Niitä löytyy nimittäin jo muutamassa eri mallissa ja edelleen huomaan nettikauppoja selatessani aina päätyväni kiinnittämään erityistä huomiota juuri vaaleanpinkkeihin yksilöihin…

Pinkki takki kevääseen

1. Vila 2. Saint Tropez 3. H&M 4. Ellos

Keräsin nyt sekä Zalandon että Boozt.com valikoimasta tämän hetken kauneimpia vaaleanpunaisia kevättakkeja. Toinen toistaan suloisempia!! :) Mitä mieltä olette näistä?

Pinkki takki kevääseen

(adlinks)
 1. // 2. // 3. // 4. // 5 . // 6. // 7. // 8. // 9.

Pinkki takki kevääseen

(adlinks)
1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6.

 Onko siellä muita, jotka jo malttamattomana odottaa kevättakkien käyttöä? :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anne
  10.2.2017 at 22:32

  Odotatko tyttöä kun noin hempeän värisiä vaatteita katselet?

  • Reply
   Mona
   11.2.2017 at 00:06

   Ei tiedetä vielä kumpi on tulossa ja itseasiassa täytyy sanoa että oli tyttö tai poika niin luulen että suositaan tosi tylsästi enemmänkin harmaata ja valkoista vauvalle :D

 • Reply
  Annele
  12.2.2017 at 19:23

  Tämän postauksen kuva sinusta on niin ihana, että pakko kertoa raskaus tarina! Raskaana ollessa olin töissä psykiatrisessa sairaalassa Lontoossa naisten suljetulla osastolla. Siellä oli eräs tosi huonokuntoinen nainen, johon oli vaikea saada mitään yhteyttä. Nähdessään minut hän sanoi täysin selkeänä, että noin hehkuva nainen odottaa tyttö vauvaa. En tiennyt kumpaa odotin, mutta otin naisen sanat lahjana. Myöhemmin synnytin maailman suloisimman tytön joka täyttää kohta 18-vuotta. Muistelen tuota viisasta naista lämmöllä. Sinulle Mona voin sanoa, että olet niin ihanan näköinen, raskauden myötä hehkuva, että odotat todella suloista vauvaa. Sukupuolen veikkaamisen pidän salassa, sillä minulla ei ole samaa suurta viisautta kuin minun kohtaamalla naisella.

  • Reply
   Mona
   13.2.2017 at 09:01

   Voi kiitos paljon Annele kauniista sanoistasi <3 <3 <3 :)

 • Reply
  Iina / MouMou
  7.4.2017 at 16:06

  Oih, pakko saada vaaleanpunainen trenssi. Ihan pakko! :)

  • Reply
   Mona
   7.4.2017 at 19:20

   Vaaleanpunaiset on vaan niin pop :) Mulla on tainnut jo vähän lähteä lapasesta vaaleanpunaisen kanssa :’D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *