12.2.2017

Boyfriend farkut & vauvamaha

Mainitsin Pinkki takki kevääseen– postauksessa, että vaatekaapin siivousurakka alkoi tällä viikolla. Homma jäi vielä kesken, mutta siivotessa tein mukavan löydön kesävaatteiden puolelta, nimittäin nämä vanhat, mutta sitäkin ihanammat By Malene Birgerin boyfriend farkut. Farkut ovat alusta asti olleet minulle todella reilut ja kävin itseasiassa kaventamassa niitä myös ompelijalla aikoinaan.

Näitä testatessani iski viimeistään se totuus eteen, että enää ei olla samassa vanhassa kropassa, ei sitten yhtään! Väljyydestä ei ollut enää tietoakaan ja housujen nappi menee kiinni vielä ehkä seuraavat pari viikkoa. Niin se kroppa vaan muuttuu nopeasti. Huomaan myös, että omat kasvotkin alkaa näyttää erilaisilta nyt raskauden edetessä. Kaikki kropan tähänastiset muutokset olen kyllä ottanut ihan lämpimin mielin vastaan. Mielenkiintoista kuitenkin nähdä miltä tuntuu olla omassa kropassa, kun laskettuaika lähenee. Veikkaan, että ihan viimeisillä metreillä lämpimät fiilikset saattaa olla vähän erilaiset.

Boyfriend farkut & vauvamaha

Boyfriend farkut & vauvamaha

Boyfriend farkut & vauvamaha

Boyfriend farkut & vauvamaha

(*adlinks/kaupallisia linkkejä)
Jeans, By Malene Birger
Polo shirt, Lindex
Watch, Triwa* here

Ensi viikolla olisi tarkoitus taas kuvailla raskauteen liittyen videoita. Ajatuksissa on kertoa ainakin vähän tarkemmin ensimmäisen ultrakäynnin fiiliksistä. Mistä aiheista te toivoisitte erityisesti ajatuksia videon muodossa raskauteen liittyen? Otan ideoita tosi mielelläni vastaan! :)

Mahtavaa kohta alkavaa uutta viikkoa kaikille. ♥

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Heinäkuinen
    13.2.2017 at 11:16

    Moikka!

    Ollaan samoilla viikoilla raskaudessa menossa ja sitä kautta blogisi löysinkin. Kiva tavallaan elää jonkun toisen kanssa näitä samoja aikoja ja verrata ajatuksia omiin fiiliksiin. Ja tästä oikeastaan tulikin ideaa videopostaukseen liittyen eli onko kaverisuhteisiin tullut muutosta nyt raskauden aikana? Itse olen kaveripiirini ensimmäinen, joka saa lapsen ja olen huomannut, että yhteydenotot ja tapaamiset ovat vähentyneet. Tai ehkä ne ovat vain hormoonit, jotka saavat minut tuntemaan näin.. joka tapauksessa tässä kun on aika yksin täysin uudessa tilanteessa, niin näistä blogeista saa mukavaa seuraa tälle taipaleelle! Ennen kuin kaveripiirissä alkaa buumi..

    • Reply
      Mona
      13.2.2017 at 11:26

      Moikka <3 Ja kiitos paljon kommentista ja iiiiiso onnittelu sinnekin :) Todella hyvä aihe! Kiitos tästä ideasta. Olen paljon pyöritellyt juuri näitä ajatuksia nyt ja toki myös omalla kohdallani vaikuttaa paljon se, että asun ulkomailla ja kaikki rakkaat ovat kaukana omasta arjesta. Koitan saada tästä aiheesta ehdottomasti ajatuksia videolle. Mutta näin heti kommentissa voin jo todeta, että minulle on myös muut blogit ja erityisesti youtube ollut tosi iso tuki ja seura tässä raskauden alussa. Voisinkin koota myös youtubesta lemppareitani tänne vinkiksi enemmän näihin mamma- ja raskausjuttuihin liittyen :) Palataan siis tähän aiheeseen ja kiitos vielä kommentistasi :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *