14.2.2017

Hyvää Ystävänpäivää ❤️

Ihanaa, ihanaa, ihanaa ystävänpäivää kaikille teille rakkaille ystäville siellä ruudun toisella puolella. Kiitos myös siitä, että olette täällä mukana kannustamassa ja jakamassa pyyteetöntä iloa ja ystävällisyyttä. Olen niin kiitollinen siitä, että olen saanut teistä vuosien aikana valtavan ja tärkeän tukiverkoston. Teidän ansiosta tänne blogiin on aina kerta toisensa jälkeen mukava palata ja kirjoittaa.

Toivon teille jokaiselle kaikkea hyvää ja mitä ihaninta ja rakkauden täyteisintä ystävänpäivää. Muistakaa kertoa läheisillenne miten tärkeitä he ovat ja miten paljon heitä rakastatte. Muistakaa hukuttaa kaikki rakkaat pusuihin ja haleihin niin ystävänpäivänä, kuin vuoden jokaisena muunakin päivänä. Muistakaa myös antaa halit ja pusut itsellenne. Juuri sinä olet se kaikkein tärkein ystäväsi. Minä lähetän täältä virtuaalihaleja sinne jokaiselle, olette iloni aihe joka päivä. ♥

Ps. Youtubessa ystävänpäivän kunniaksi tarina Eetun kosinnasta. En ikinä unohda tuota iltaa. Olen niin kiitollinen, että saan jakaa arjen ja koko elämäni Eetun kanssa. Niin hyvät kuin huonotkin hetket. En voisi toivoa mitään parempaa ja aidompaa. Onni on aidossa ja pyyteettömässä rakkaudessa. Kiitos Eetu, että saan kasvaa kanssasi ja pidät minut rinnallasi sellaisena kuin olen, mitään muuta pyytämättä.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *