8.5.2017

13 x kasvonaamio

Kasvonaamiot ovat mitä parhain tapa pitää pieni hemmotteluhetki kotona ja ne ovat tietysti tärkeä osa ihonhoitorutiineja. Rakastan erilaisia naamioita ja niitä onkin kertynyt blogin kautta testiin melkoinen kasa. Lupasin muutama viikko sitten Instagram Storyn (@monasdailystyle) puolella tehdä näistä erillistä postausta, joten tässä tulee iso kasa ihania kasvonaamioita.

13 x kasvonaamio

1. Lumene Sisu, Deep Clean purifying mask

Tehokas kasvonaamio, joka jättää ihon ihanan pehmeäksi ja raikkaan tuntuiseksi. Lumenen uudet tuotteet ovat muutenkin ihan mielettömän ihania ja myös tämä naamio saa minulta ison suosituksen.

2. Glamglow, Dreamduo, overnight transforming treatment

Tämä naamio tuoksuu niin taivaalliselta, että sitä tekisi mieli syödä! :D Naamio on siis tarkoitus jättää yöksi kasvoille ja se toimii kahdessa vaiheessa. Purkin molemmat naamiot siis laitetaan vuorotellen kasvoille ja sitten jätetään vaikuttamaan koko yöksi. Tämä ihanaa kosteutusta ja hehkua tuova naamio on mielestäni loistava erityisesti talvella.

3. Mia Höytö, Exfoliating mask, Deep hydration and regenerating care

Yksi lemppareistani! Mia Höydön tuotteet ylipäänsä ovat ihanan ylellisiä ja vielä luonnonkosmetiikkaa. Tämä naamion ja kuorinnan yhdistelmä jättää kasvot ihanan raikkaiksi ja pehmeiksi. Loistava lahjaidea kosmetiikan rakastajille. Mia Höydön kauniit ja yksinkertaiset purkit ovat aina extra plussaa.

4. Absolution, Deep cleansing face mask

Luonnonkosmetiikka merkin Absolution naamio on myös huikean tehokas ja jättää ihon silkkiseksi. Vaikka naamio puhdistaa tehokkaasti se sopii myös hyvin kuivemmalle iholle. Plussaa Absolution saa vegaaniudesta.

5. Glamglow, Gravitymud, firming treatment

Oih ja jes! Tämä Gravitymud on melkoinen ihmenaamio. Kasvoille levitettävä hopeinen naamio poistetaan “kuorimalla” naamio lopuksi pois kasvoilta. Ihan ehdoton naamio esimerkiksi ennen juhlia, kun haluaa kasvoille erityistä hehkua ja kirkkautta. Tämän jälkeen posket ovat todella siloiset. Tuoksu on myös tässä ihan mieletön.

6. Origins, Original Skin, retexturizing mask with rose clay

Kasvojen ihon ollessa harmaa ja eloton, on mielestäni tämä naamio ihan loistava vaihtoehto tuomaan hehkua ja puhtautta. Naamio jättää mielettömän raikkaan tunteen kasvoille.

7. Lumene, Lähde, hydration recovery

Huikea kosteuttava Lumenen Lähde naamio tuo kunnon kosteuspläjäyksen poskille. Purkki kannattaa laittaa ennen kasvoille levitystä hetkeksi jääkaappiin, jolloin saa vielä tehostettua entisestään naamion tuomaa raikasta fiilistä. Naamion tuoman raikkaan fiiliksen puolesta tämä todella kosteuttava tuote sopii mielestäni loistavasti myös kesällä käytettäväksi.

8. Glamglow, Flashmud brightening treatmend

Jälleen kerran – tuoksu!! Nämä Glamglow naamiot ovat vaan ihan omiaan tuoksumaailmassa. Itse olen herkkä vahvoille tuoksuille, mutta voi vitsit miten nämä silti huumaa joka kerta. Tämä Flashmud tekee ihosta todella kirkkaan sen kuorivan ominaisuuden ansiosta. Naamio myös tasoittaa ihonsävyä.

9. Glamglow, Youthmud tinglexfoliate treatment

Viimeisenä vielä tämä kosteuttava, kiinteyttävä ja myös kuoriva Youthmud naamio. Ah niin ihana tämäkin. Myös tätä naamiota suosittelisin käytettäväksi juuri ennen tärkeitä juhlia, kun haluaa ihon olevan parhaimmillaan.

10. Jurlique, Purity Specialist treatment mask

Jurliquen ihana puhdistava naamio, joka jättää kasvot pehmeiksi ja kirkkaiksi. Poistaa harmautta ja epäpuhtauksia. Iso suositus säännölliseen käyttöön.

11. Dr. Hauschka, Firming Mask

Dr. Hauschkan tuotteet ovat yksiä suosikkejani, niin myös merkin naamiot. Tämä kiinteyttävä naamio jättää ihon heleäksi, pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Naamio on hellävarainen ja sopii mielestäni loistavasti säännölliseen käyttöön.

12. V 10 Plus, Okinawa deep sea water mask

V 10 Plus merkin naamiot ovat ihanan erikoisia, jos niin voi sanoa. :D Tämä deep sea mask jätetään yöksi kasvoille ja se on todella kosteuttava. Aivan mieletön esimerkiksi reissuun mukaan otettavaksi, kun iho on aivan rutikuiva pitkän lennon jälkeen. Se sopii myös loistavasti kosteuttamaan ihoa auringonoton jälkeen.

13. V 10 Plus, Water based peeling facial mask

Samalta merkiltä vielä kuoriva naamio, joka on pikakäyttöinen. Tämä kannattaa testata ihan ehdottomasti, jos haluaa nopean ja helpon tuotteen, joka silti on super tehokas. Naamio puhdistaa todella tehokkaasti epäpuhtaudet, mutta on silti hellävarainen. Se levitetään kostealle iholle ja annetaan vaikuttaa vain viitisen sekunttia, jonka jälkeen se hierotaan kevyesti pyörivin liikkein iholla. Kuorintageelin tehoaineet reagoivat kuolleen ihosolukon kanssa ja poistaa sen tehokkaasti. Tuloksen näkee ihan heti!

Siinäpä niitä! Löytyykö joukosta teidän suosikkejanne? :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    JonnaH.
    8.5.2017 at 10:19

    V10Plus kuorinta on loistava, samoin Glamglown Youthmud, joka on ehdoton lempparini kaikista Glamglown naamioista. :)

    • Reply
      Mona
      12.5.2017 at 10:26

      Aivan loistavia kyllä nuo molemmat <3 :)

  • Reply
    Petra
    8.5.2017 at 17:38

    Täytyykin poimia tästä muutamia, kiitos! Ja toiveena mulla muuten näihin olisi ovh-hinta ilmoitettuna, mielenkiintoista ja hyödyllistä nähdä heti, onko itsellä siihen varaa! :D

    • Reply
      Mona
      12.5.2017 at 10:27

      Hinnat usein vähän vaihtelee, mutta koitan laittaa vaikka linkkejä jälleenmyyjien sivuille niin saa ainakin osviittaa! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *