22.3.2018

8 x suosikki vauvanvaate

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

Kaupallinen yhteistyö, Libero

Miten tämä aika voikin mennä niin nopeasti?! Vastahan kirjoitin Vastasyntyneen kanssa päivä kuvina– postauksen yhteistyössä Liberon kanssa. Tuolloin käytettiin koon 1 ja 2 vaippoja. Nyt käytössä on nelos kokoa ja kohta siirrytään jo vitosiin. Käsittämätöntä miten paljon tähän väliin on mahtunut tunteita ja uuden oppimista. Rakkauspakkaus on kehittynyt niin paljon, että päätä huimaa. Poika viilettää jo kovaa vauhtia ympäri kotia. Tavallaan haikailen miten “helpolla” ensimmäiset kuukaudet sujui toisen vain köllötellessä paikoillaan. :D

Lähdin nyt mukaan Liberon uuteen Softness Guarantee- kampanjaan, joka on voimassa koko tämän vuoden. Libero on niin vakuuttunut Touch vaippojen pehmeydestä, että tarjoaa rahat takaisin mikäli asiakas ei ole tyytyväinen vaippojen pehmeyteen.  Takuu löytyy kaikista vaippapaketeista tarrana: Softness Guarantee – or your money back.

Nämä Liberon Touch vaipat todellakin on ihanan pehmeitä. Salaman herkän ihon takia meille on erityisen tärkeää, että kaikki mikä on ihokosketuksessa on pehmeää ja hellävaraista. Oli siis helppo lähteä taas yhteistyöhän Liberon kanssa, kun ollaan oltu näihin alusta asti tyytyväisiä. Edelleenkin arvostan myös pehmeyden lisäksi vaippojen pissaviivaa, joka helpottaa arkea, vaikka se kuulostaakin turhakkeelta. Niinkuin olen sanonut, vauva-arjessa pienimmätkin elämää helpottavat turhakkeet muuttuvat yhtäkkiä isoksi avuksi. :D

Toivottuja postauksia on ollut alusta asti arkiset vauvajutut ja päätinkin pehmeysteemaan liittyen koota nyt meidän suosikki vauvanvaatteita yhteen. Kaikkihan lähtee juuri pehmoisesta vaipasta, joka on kosketuksissa melkein koko ajan vauvan iholla. Vaipan lisäksi mukavat ja pehmoiset vauvanvaatteet helpottaa koko perheen arkea. Ennen Salaman syntymää en juuri osannut ajatella millaisia vaatteita tulee käytettyä, mutta hyvin nopeasti sitä löytää ne omat suosikit ja huomaa mitkä toimii arjessa ja mitkä ei. Ollaan tosi kiitollisia siitä, että ollaan saatu suurinosa pojan vaatteista ystäviltä käytettyinä ja myös blogin kautta ollaan saatu aivan ihania vauvanvaatteita. Joitakin ylisöpöjä juttuja on tullut hankittua ihan vain sen takia, että ne näyttävät noh- ylisöpöiltä, mutta arjessa eniten tulee käytettyä vaatteita, jotka on helppo pukea ja ovat miellyttävän tuntuisia päällä. Toivottavasti tästä lempparilistasta on vinkkiä muille vauvanvaatehankintoja tekeville.

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

1. Huivit / kuolalaput

Tässä vauvataloudessa on pyöritty alusta asti puklun keskellä, joten kuolalaput/puklulaput/huivit tai miksi niitä sitten haluaakin kutsua, ovat olleet aivan super näppäriä! Niiden avulla ollaan säästetty päivässä edes muutama asu pesulta. Muistan vieläkin miten naureskelin näille huiveille ennen vauvan syntymää… :D Saimme muutamia huiveja lahjaksi ja ihmettelin, että mihin niitä oikein käytetään. Noh hyvin nopeasti huivit sai käyttöä ja hampaiden tulon myötä ne ovat entistäkin tiuhemmin päällä, kun kuolaa valuu oikenaan.

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

2. Pehmoiset ja ohuet housut

Ihania joustavia ja ohuita housuja vaatekaapista löytyy useammat. Erityisesti kotona ollessa tällaiset pöksyt ovat mitä parhaimmat. Meidän lahjaksi saadut Gantin vaaleansiniset yöpökät ovat ihan silkkisen pehmeät ja super ohuet. Itken varmasti verta, kun nämä eivät enää mahdu jalkaan. Saman sarjan pipo alkaa olla jo vähän turhan pieni. :D Mutta katsokaa nyt tätä kuvaa.

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

3. Neulepaidat

Ensimmäisinä kuukausina paitoja ei juuri tullut käytettyä, mutta nyt pojan ollessa isompi on paidat ja erityisesti suloiset neuleet astuneet talvella kuvioihin. Loppukesä käytettiin bodyja yksistään, mutta talvella neule on hyvä lisä vielä bodyn päälle. Myös neuleissa on pehmeys tärkeää. Samoin se, että paita on ohut. Kovin paksut neuleet tuntuu hankalilta. Olen kokenut, että meillä toimii mieluummin kerrospukeutuminen, kuin yksittäiset paksummat vaatteet.

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

4. Vetoketjulliset pyjamat

Meillä on paljon nepparillisia yökkäreitä, mutta useammin tulee valittua helpot vetoketjulliset jumpsuit malliset yökkärit. Ne on helppoja ja nopeita pukea. Ensimmäisen kuukauden olisi pärjännyt hyvin pelkästään vetokeljullisia pyjamia käyttäessä. :D

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

5. Valkoiset bodyt

Bodyja kuluu ja paljon. Body on jokapäivän vaate. Ensimmäiset kuukaudet käytettiin lähinnä kietaisubodyja, mutta nyt tykkään enemmän tavallisista pään yli vedettävistä bodyista. Eniten käyttöä on ollut valkoisille bodyille. Meillä on valkoista pyykkiä muutenkin kaikkein eniten (puklurätit ja petivaatteet…!), joten valkoiset bodyt kiertää pyykissä myös nopeimmin. Tykkään muutenkin vaaleista vauvanvaatteista eniten, joten usein tulee valittua kaunis valkoinen body vauvan asun pohjavaatteeksi. Bodyn tärkein ominaisuus on myös tietysti pehmeys, koska se on aina eniten kosketuksessa ihoon.

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

6. Kudottu merinovillahaalari (+ kaikki ihanat kudotut villasukat!!)

Tämä älyttömän kaunis merinovillahaalari saatiin Salaman kummitädiltä lahjaksi. Sitä on käytetty koko talvi ahkerasti ja tullaan käyttämään varmasti vielä kesälläkin kylminä iltoina. Haalari on mielettömän ihanaa ohutta neulosta ja todella pehmoinen. Tähän samaan kategoriaan voisi laittaa myös kaikki ihanat villasukat, joita ollaan saatu lahjaksi. Niitä on paljon ja kaikki on jatkuvasti käytössä. Me rakastetaan itse kudottuja villasukkia, ne ovat lämpimiä, pehmeitä ja välittää aina ison annoksen rakkautta.

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

7. Sukkahousut

Ehkä vähän yllättävä vaate, mutta ansaitsee ehdottomasti maininnan suosikkivaatteiden joukossa. Nimittäin sukkahousut! Ne ovat olleet alusta asti kovassa käytössä. Sukkahousut pysyy hyvin jalassa, kun tavallisia sukkia saa olla jatkuvasti laittamassa uudestaan jalkaan. Sukkahousut ovat myös ihanat yhdessä ohuiden housujen kanssa käytettynä.

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

8. Gant huppari 

Tämä vaate ei varsinaisesti ole aikaisemmista poiketen jatkuvasti käytössä, mutta on silti mainittava suosikkilistalla. Miten suloinen harmaa minikokoinen collari voikaan olla?? Takkiin kuulu vielä liian söpöt housut, jotka ovat myös yhdet suosikeista. Pakko hankkia jossain kohtaa myös Eetulle vastaava huppariasu.;)

8 x suosikki vauvanvaate / Libero Softness Guarantee @monasdailystyle

Jotkut vaatteet ovat olleet käytössä ihan alusta asti tähän päivään saakka, mutta varastoonkin on viety jo iso kasa pieneksi jääneitä vaatteita. Samaan aikaan ihanaa ottaa käyttöön isompia vaatteita, mutta silti toisaalta haikeaa, kun minivaatteet käy pieneksi, eikä meidän pikkuinen olekaan enää niin pieni.

Laittakaahan tulemaan kommenttia mitkä ja millaiset vauvanvaatteet ovat olleet teillä eniten käytössä? Löytyykö tästä listalta teidän suosikkeja?

Entä onko moni teistä kokeillut Liberon Touch vaippoja? Mikäli ei, niin kannattaa ehdottomasti testata ja mikäli jostain syystä ei olisi vaippojen pehmeyteen tyytyväinen voi laittaa palautteen ja saa rahat takaisin. En usko, että kovin montaa pakettia tulee palautumaan, sillä nämä todellakin ovat ihan super pehmoiset ja ihanat vauvan herkkää ihoa vasten. ♥ :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    -H
    24.3.2018 at 21:06

    Touchit on olleet meillä käytössä syntymästä saakka ja ne on ihan parhaat. Saatiin paria muuta merkkiä kokeiluun, kun vauva syntyi, mutta ei ole Touchin voittanutta. Onneksi Toucheja on niin montaa kokoa, että menevät vielä pitkään :)

    • Reply
      Mona
      25.3.2018 at 07:35

      Nää on super hyviä <3:) Kiva että on sopinut teidänkin minille<3
      Haleja ja pusuja sinne!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *