21.1.2012

Treenaamaan

Huomenta ja oikein kivaa lauantaita!:) Täällä nukuttiin pitkään ja nautiskellaan vapaasta aamusta <3 Seuraavaksi aamupalan jälkeen suunnataan salille ja koska saan Eetun myös salikaveriksi ajattelin ottaa  kameran mukaan jos tulisi taas salilla kuvattua:)

Sitä ennen keräsin jo blogissa nähtyjä treeniasu kuvia. 
Uudet sali- ja juoksuvaatteet jaksaa aina motivoida lenkille. Nellyn arvonnassakin todella moni kertoi, että tarpeessa olisi treenivaatteet.  Itse kaipaisin uusia juoksupaitoja ja treenitoppeja. No, uudet shortsitkin salille olis kiva.. Tai oikeastaan voisin uusia koko treenivaatekaapin;)
lenkkarit asics, huivi ?, housut paita takki Nike
housut ja paita Nike

salikengät, toppi ja housut Nike
lenkkarit Adidas, housut Nike, takki H&M, pipo ja huivi?
Mitä teidän lauantain suunnitelmiin kuuluu??:)

You Might Also Like

20 Comments

  • Reply
    Anonymous
    21.1.2012 at 10:38

    Eikös tuo huivi ole Burberryä :) ?

    • Reply
      Mona
      21.1.2012 at 10:59

      Hih, Ei oo!!:D Se on vaan joku ihan halpis. Vanha ku mikä, en siis edes muista mistä ostettu. Oliskohan tyyliin joku Anttilasta ostettu….:)

  • Reply
    Mantelileipä
    21.1.2012 at 11:15

    Saman suuntaiset ovat suunnitelmat täällä. Ensin nukuin pitkään, sitten koirien kanssa lenkille, vähän aamupalaa ja blogeja ja kohta salille :)

    • Reply
      Mona
      22.1.2012 at 10:38

      Täydellistä:) Vapaat on niin ihania;)

  • Reply
    Lauran
    21.1.2012 at 11:42

    Tänään olis salipäivä, mutta voi olla että vaihdan sen hiihtoon! Sen lisäksi pitäisi lukea kokeisiin, otin tavoitteeksi kolme tuntia.. Saa nähdä pystynkö siihen. ;) Se on kyllä totta, että uudet treenivaatteet motivoi. Itselleni onkin postissa tulossa vähän uutta salipaitaa, joten ensi viikkolla on varmasti kiva lähteä salille. :)

    • Reply
      Mona
      22.1.2012 at 10:39

      OI , itse en muista koska olen hiihtänyt viimeksi!:) Olisikin kiva pitkästä aikaa kokeilla:) Hiihtäminen on kyllä yksi tehokkaimmista liikunta muodoista:)

  • Reply
    Anonymous
    21.1.2012 at 11:54

    Eikä! Mäki oisin tulossa salille tänää, mut meen kyl vasta joskus kahden jälkee :( Käyn ensi äänestämässä ja sitä ennen teen vähän näitä yliopisto juttuja. Toivottavasti oli hyvä treeni! ;) T. Emmi

    • Reply
      Mona
      22.1.2012 at 10:41

      Oi ihana muru että kommentoit tänne!!!!:) Ens viikolla mennään yhdessä joku päivä;) Maanantaina lupasin mennä jo testaamaan uudet lenkkarit lenkkipolulle, mutta katotaan joku sopiva päivä:) Huomiseen honey <3

  • Reply
    Senja
    21.1.2012 at 12:07

    hih ihania motivaatiokuvia! oot niin urheilullinen ja nätti :)

    itekin tänään suuntaan yo-jumppaan. tykkään käydä siellä la kun ei oo niin täyttä!! missä salilla käytte muutes?? :))

    • Reply
      Mona
      22.1.2012 at 10:42

      Kiitos murunen <3 Me käydään gym 2000:lla! Tuu mukaan kokeilemaan joku kerta:) Sinne voi hankkia myös kymppikortin:) Olis super kiva käydä joskus yhdessä salilla:)

  • Reply
    Marie
    21.1.2012 at 12:47

    Minullakin olisi tarkoituksena mennä vielä kuntoilemaan tästä, kenties ensin kaukalolle hieman lätkää pelailemaan. :D Itse hommasin uusia urheiluvaatteita juuri, sillä vanhat olivat aika kuluneita… :D

    • Reply
      Mona
      22.1.2012 at 10:45

      Oi lätkää!!:) Mä oon aina ollu niiiiiiin huono luistelemaan:DD Mahtaakohan olla edes olemassa luistimiakaan.. Hmmmm.. Pitäisköhän ostaa ja kokeilla pysyykö sitä edes pystyssä..;)

  • Reply
    Anonymous
    21.1.2012 at 13:51

    Kuinka usein treenaa ja millasta reeniä teet? :)

  • Reply
    Siiri
    21.1.2012 at 14:42

    uudet treenikuteet aina piristää !

    lensin itsellenikin hieman yllätyksenä suomeen vielä muutamaksi viikoksi jatkamaan joululomaa, kun opetus lontoon koulussa jatkuukin vasta helmikuun puolella eikä kokeitakaan enää ole tehtävänä, ja tänään aamulla olinkin heti sitten koti numero 2:ssa eli gym 2000:ssa (mä ihan oikeesti oon siellä jumppasalissa viimeset pari vuotta viettänyt aikaa enemmän ku kotona jos nukkumista ei lasketa :-D) yllättämässä ystävät ilmaantumalla paikalle. ei oo mitään parempaa kuin ne yllättyneet ilmeet kun ei noi osannu tyhtään odottaa että palaankin näin pian kun sunnuntantaina jo itkeskeltiin sh'bamin ja pumpin jälkeen että taas menee pari kk ennen ku nähään :-D pump, combat & attack eli perus lauantai aamun combo. ei oo kyllä parempaa salia ja porukkaa maan päällä mitä gymiltä löytyy <3

    • Reply
      Mona
      22.1.2012 at 10:48

      Oot niiiiin oikeassa!!!!:) Gymi on vaan niin ihana paikka:) Mutta huh huh:D Musta ei olis noita kaikkia tunteja vetämään putkeen:D Aikamoinen olet:) Ihana että pääsit Suomeen vielä hetkeksi:) Toivottavasti törmäillään salilla!:)

  • Reply
    Siiri
    21.1.2012 at 14:45

    ps. apua ku tuli sekava kommentti :-D pahoittelen ! syytän aikaero väsymystä

  • Reply
    Joanna
    21.1.2012 at 18:33

    Mulla on joku kriisi löytää sopivat housut lähinnä juoksemiseen.. Täällä Lontoossa tulee kumminki kuuma paksummissa, mutta alkuun on kylmä jossain ihan ohkasissa :D Mitään vinkkejä, mitkä ois just fit? Täällä kun et voi ees verkkareissa mennä lenkille kun jokapuolelta puskee pro-pinkoja trikoissaan :DD

    • Reply
      Mona
      22.1.2012 at 10:52

      Hih, hassu oot:) Kyllä sä ihan hyvin voit verskoissa mennä lenkille;)
      Moni varmaan pitää mua ihan junttina, mutta musta sillä ei loppujen lopuks oo mitään väliä mitä lenkillä on päällä:D
      Vaikka rakastan kivoja treenivaatteita niin ei se tod tarkoita että mulla on joka kerta viimisen päälle tyylikkäät uudet pökät jalassa;)
      Mutta ootko kokeillu sellaisia talvijuoksuhousuja? Mulla yhdet ja ne menee kyllä aika hyvin vähän viileämmällä ilmalla:)
      Tai sitten jotkut kivat collari housut? Peakilla on aivan ihania, voishan sellasetkin olla ihan jees lenkillä:)
      Mukavia lenkkihetkiä ihanalle!:)

  • Reply
    Iida
    21.1.2012 at 18:36

    Hei. Opiskelen viimeistä vuotta Rauman kauppiksessa ja aikomus olisi tehdä opinnäytetyötä bloggauksesta. Olisko sulla aikaa osallistua kyselyyn minkä lähetän sähköpostitse? Kysely olisi yksi opinnäytteen lähde. Jos kuulosti mielenkiintoiseltä. Ota yhteyttä muhun sähköpostilla.
    iidakiiskinen@yahoo.com

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *