8.2.2012

Kehon ja mielen harjoitusta

Täällä yksi malttamaton odottelee kovasti jo viikonloppua.. Ilmoittauduin vähän aikaa sitten jooga-kurssille. Olen jo todella kauan haaveillut alottavani joogaamisen. Uskon, että se sopii kaltaiselleni hätähousulle mainiosti. Toivon joogan tuovan arkeeni tasapainoa sekä uskon sen auttavan keskittymiseen ja rentoutumiseen!:) Kurssi on kahden päivän alkeiskurssi jonka jälkeen voi tunneilla käydä itsenäisesti. Ilmoittauduin siis Turun Astangajooga kurssille. Onkohan joku lukijoista sattumoisin tulossa samalle kurssille?:)
Olen itse aiemmin kokeillut hotjoogaa ja sekin oli todella ihanaa ja älyttömän tehokasta. Toivottavasti nyt astangajooga veisi mukanaan ja siitä tulisi osa arkea.:)

Equinox Yoga – Project DSTLLRY from DSTLLRY on Vimeo.

Miss M oli löytänyt muuten aivan ihanan videon jonka lisäsin tähän. Huoh, olisipa edes puoliksi yhtä taitava!:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    pikku enkeli
    8.2.2012 at 22:26

    itse aloitin juuri astangajoogan.se voi parhaimmillaan mullistaa sun elämän.hienoa että valitsit just astangan:) koska siinä on haastetta, voimajoogaa ei mitään pelkkää hengittelyä:)

  • Reply
    Mona
    9.2.2012 at 07:38

    Voi toivotaan tosiaan:) Kivaa kun pääsee kokeilemaan jotain ihan uutta!:)

  • Reply
    Selena
    11.2.2012 at 10:24

    Hyvin suuri mahdollisuus että pääset mun luokkalaisen Susannan opastukseen :) On muuten mahtava jooga-ope :) Yrittänyt aina välillä meitä rautakankia saada venymään. :D

    • Reply
      Mona
      11.2.2012 at 10:55

      Hei loistoa!!:)))) Toivottavasti olisi hän sitten ohjaamassa!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *