26.2.2012

Mangosmoothie

Tykkään kovasti tehdä pirtelöitä ja kokeilen usein laittaa erilaisia aineksia niihin. Pirtelöihin on niin helppo sujauttaa terveellisiä juttuja sekaan niin, että huomaamattaan saa paljon kuituja ja hyviä rasvoja.
Tänään ostin Stockan herkusta mangon ja se päätyi smoothien joukkoon.

Lisäksi joukkoon lähti macaa n. 2tl ja luomu saksapähkinöitä joita sain eilen äidiltä tuliaisiksi:)

Raakakaakaojauhetta ja hamppuproteiinia molempia n. 1tl.

Ihan hyppysellinen luomu kanelia.

Luomu oliiviöljyä ja loraus juuri vähän aikaa sitten ostamaani pellavansiemenöljyä. Olen kyllä aikaisemminkin käyttänyt sitä, mutta ihan järkyttävän maun takia olen ollut jo kauan käyttämättä. Nyt rohkaistuin taas äidin painostuksesta sitä ostamaan…;)
Kaurajuoma on aina osa smoothietani. Rakastan sitä!:)
Surautin sauvasekoittimella ainekset sekaisin, mutta pirtelö kaipasi vielä jotain. Lisäsin siis hiukan mustikoita vielä joukkoon ja lopputuloksena oli söpö punainen smoothie:)
Muuten tuli oikein hyvää, mutta mangon olisi pitänyt olla ennen sen käyttöä jonkun aikaa kylmässä. Siitä jäi nimittäin hiukan karvas maku pirtelöön. No mutta ihan juotavaa se oli ja ainakin koko setti oli todella terveellinen ja ravintorikas:)

I made a mangosmoothie today. It contains  mango, maca, walnut, raw cocoa, cinnamon, olive oil, flaxseed oil,  oatmilk and blueberries. Really healthy lunch or snack.:)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Laapa
    26.2.2012 at 17:32

    Mun pitäis ottaa susta mallia, koska niiiiin tiedän etten saa tarpeeksi niitä hyviä rasvoja !! Ehkäpä otan niskasta taas kiinni ja nappaan pähkinäpussin käsilaukun täytteeksi :)

  • Reply
    Ansku
    26.2.2012 at 18:06

    Kuulostaa erittäin hyvältä. Omaan pirtelööni kuului tänä aamuna porkkanamehua, appelsiini, avokadoa, mustikoita, mansikoita, puolukoita, banaani, hunajaa, rahkaa ja reilusti salaattia :)

  • Reply
    Soila
    26.2.2012 at 18:20

    Tuli mieleen, että oliko se mango riittävän kypsä? Stockalla kyllä myydään ready-to-eat-mangojakin, mutta “normimangot” ovat huomattavasti edullisempia ja kypsyvät ihanan mehukkaiksi oltuaan huoneenlämmössä pari päivää :) Itse sekoittelen välillä mangolasseja, eli mangoa luonnonjogurtin ja kardemummahyppysellisen kanssa.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *