2.7.2012

Black Peplum

Peplum mekot ovat taas näkyneet monessa blogissa. Pidän itse niistä kovasti, mutten ole aivan varma pukeeko tyyli juuri minua. Selailin inspiraation toivossa erilaisia asuja tämän mekon osalta ja eniten silmääni miellytti upean Blake Livelyn päällä nähty Victoria Beckhamin 2010 kevät/kesä malliston luomus. Voi miten upea se onkaan. Niin on kyllä kantajakin. Blakelle tosin taitaa sopia ihan mikä vain. Mustan yksinkertaisen mekon yhdistelmä punaisiin huuliin on kyllä ihan täydellinen. Itse valitsisin vielä jalkaan klassiset Louboutinin korkkarit ja avot, täydellinen asu on valmis. Selailin myös nettikauppoja peplum mekkojen osalta ja minua eniten miellyttävä yksilö löytyi asos.com valikoimasta. Pitkähihaisia en sitten löytänyt millään. Kolusin vaikka kuinka monet nettiputiikit läpi, mutta mieleistä ei vain tullut vastaan. Muutama pitsinen yksilö löytyi, mutta olisin kaivannut mahdollisimman yksinkertaista mallia. Vinkit otetaan mieluusti vastaan!:)
Mitäs te tykkäätte?:) Iskeekö peplum mekot teihin?




Kuvat: 
http://www.victoriabeckham.com/dresses/34-sleeve-banded-483.html
http://www.posh24.com/blake_lively/do_you_like_blake_livelys_style

You Might Also Like

20 Comments

  • Reply
    Tiia
    2.7.2012 at 06:21

    Nuo tuon tyyliset mekot on kyllä vaan niin tyylikkään näköisiä :)

    • Reply
      Mona
      2.7.2012 at 18:54

      Samaa mieltä!!:)

  • Reply
    Katariina
    2.7.2012 at 06:30

    Näyttää kuvissa oikein hyvältä kauniiden naisten päällä, mutta itselleni en osaisi kuvitella tuollaista mekkoa. :)

    • Reply
      Mona
      2.7.2012 at 18:58

      Mä en myöskään oo yhtään varma siitä miltä se itsellä näyttäisi, vaikkakin kovasti ihailen muiden päällä:)

  • Reply
    Anonymous
    2.7.2012 at 06:33

    Tuon Victoria Beckhamin mekko on kaunis ja tyylikäs kun taas tuo asoksen versio näyttää minusta ennemminkin halvalta.

    -M

    • Reply
      Mona
      2.7.2012 at 18:59

      Hih, no tuohon Victorian mekkoon verrattuna tuo asoksen mekkohan on ilmainen;)

  • Reply
    RagDoll
    2.7.2012 at 08:14

    Täydellinen yläosa tuossa!!! Tuo alaosa ei sovi omaan leveään lantiooni, joten haluaisin mielummin kynämallisena tuolla samaisella yläosalla. <3 Mutta muiden päällä tuo malli kyllä näyttää upealta. =)

    • Reply
      Mona
      2.7.2012 at 19:02

      No samaa mietin minäkin… Tuota pyllyä kun löytyy niin en ole lainkaan varma onko toi hyvä vai ei..:D Mutta huh hei, sullehen toi olis ihan täydellinen <3 Tosin mikäpä ei olis.. <3

    • Reply
      RagDoll
      2.7.2012 at 19:31

      Pöh! Hassu! =D Tein testin, jonka mukaan olen mittojeni puolesta vartalomallia päärynä. =D haha. Eli pitäisi välttää kaikkia lantiota korostavia vaatteita.

    • Reply
      Mona
      2.7.2012 at 19:42

      Hih, ihana oot, “tein testin” <3 :D No mutta kyllä on sit hemskutin hyvänäköinen päärynä siellä <3 :) Pus ja haleja murunen :)

  • Reply
    Anonymous
    2.7.2012 at 08:15

    Voisin kuvitella että tuon mallinen mekko sopisi oikein hyvin sinulle :) Sinulla näyttäisi olevan hoikka vyötärö ja melko lyhyet jalat, joten mielestäni tuo malli voisi nimenomaan korostaa hoikkaa vyötäröäsi ja toisaalta luoda vaikutelmaa pidemmistä jaloista, kun tuo vyötärökohta tulee melko korkealle. Joten kokeile ihmeessä! :)

    • Reply
      Mona
      2.7.2012 at 19:45

      Jeps, lyhyet jalat ainakin!!:D En ookkaan tota tullut ajatelleeksi että tuo malli voisi pidentää jalkoja….:)
      Kiitos siis vinkistä:) Tosin mulla on tota pebaa melkosesti niin tiedä sitten leventääkö entisestää;) Tulis ainakin melkoset JL efektit;) Tosin vähän eri svääreissä:D
      Täytyy kyllä testata jahka sopiva yksilö löytyy:)

  • Reply
    Evelina
    2.7.2012 at 12:10

    Tykkään kyllä! Jos on oikeanlainen kroppa, sulle varmasti passeli! Hei muuten! Mikä on tuo fontti noissa kollaaseissa? Ja mistä ohjelmasta löytyy?
    Mukavaa alkavaa viikkoa Mona!

    • Reply
      Mona
      2.7.2012 at 19:46

      Kiitos samoin sinulle!!:) Täällä naatiskellaan lämmöstä, vihdoinkin!!!:)
      Tuo on sellainen kuin scriptina. Valitettavasti en kyllä osaa neuvoa lainkaan mistä ohjelmista löytyy:/ Netistä saa kuitenkin latailtua:)

  • Reply
    Jaana
    2.7.2012 at 12:50

    Mä tykkään näistä ihan älyttömästi ja toivon kovasti, että trendi kantaa vielä syksyynkin. Samaista trendiä oli viimeksi 90-luvulla ja lukiossa mulla oli näitä tyttömäisiä vaatekappaleita vaikka kuinka – tosin silloin niistä ei käytetty nimitystä peplum ;D Ehdottomasti haluaisin itselleni syksyksi tyylikkään tumman harmaan peplum yläosan ja siihen kaveriksi kapean kynähameen!

    • Reply
      Mona
      2.7.2012 at 19:48

      Oi oi, kyllä, näkisin niin tumman harmaan yläosan yhdistettynä kynähameeseen!!!:) Olis varmasti super tyylikäs <3 Syksyä odotellessa <3 Oih, sit sulla onkin pienen pieni nyyti sylissä <3 Täällä eletään hengessä mukana:)

  • Reply
    Katja
    2.7.2012 at 18:06

    Tykkään, mutta en osaa ottaa sen enempää kantaa. Voisin joskus sovittaa samanlaista ihan vaan nähdäkseni, näyttääkö se päälläni miltään. :) Paljon on näkynyt samantyylisiä toppeja. Srkipukeutumisessa en oikein osaa lämmetä peplumille, mutta juhlassa kyllä.

    • Reply
      Mona
      2.7.2012 at 19:49

      Ihan perus arkeen minäkään en välttämättä osaisi pukea, tai siis esim vaan kaupungilla pyöriessä. Mutta toimistolle tai juhliin voisi hyvin kuvitella:)

  • Reply
    Veronica
    2.7.2012 at 18:09

    Tuo on kyllä mielettömän kaunis mekko! Koen että itselleni se ei myöskään sovi, mutta ehkä pitäisi rohkeasti vain kokeilla :)

    • Reply
      Mona
      2.7.2012 at 19:57

      Niinpä, rohkeasti vaan kokeilemaan!!:) SItä usein on alkuun liian epäileväinen vaikka saattaisikin sopia vaikka kuinka kivasti:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *