19.11.2012

Hotelli Köpiksessä: Scandic Webers

Vietimme marraskuun alussa Eetun kanssa Köpiksessä viikonlopun ja mainitsin, että majoituimme Scandic Webers hotellissa. Pidimme molemmat hotellista paljon. Kaikki sujui todella mallikkaasti. Pääsimme huoneeseen jo kuusi tuntia ennen kirjautumis aikaa. Saimme myös olla pidempään mitä hotellin tiedoissa sanotaan. Huone oli siisti ja viihtyisä. Mainoskuvat tosin antoivat hotellista ehkä loistokkaamman kuvan mitä se loppujen lopuksi oli. Hintalaatu oli kuitenkin täysin kohdallaan tässä hotellissa.

Sänky oli mukava, mutta täytyy sanoa ettei se NYC:in hotellin sängylle mahtanut mitään!:D Ei varmaan tulevaisuudessa missään tule olemaan niin hyvää sänkyä mitä Ink 48:ssa oli…:) 
Peitoissa minua häiritsi täällä hieman se, että ne olivat todella kapeat. Siis oikeasti paljon kapeammat mitä normaalit yhden hengen peitot ovat. Itse olen tottunut tuplapeittoon, joten tuntui kuin olisi joutunut nukkumaan tyynyliina päällä :D

Yleisesti arvostelu on hyvä hotellista. Ei mitään isoa moitittavaa, mutta toisaalta ei mitään hurjaa ylistystäkään. Tosin asiakaspalvelu oli ihan omaa luokkaansa. Iso kiitos siis siitä.
Kuvasin heti huoneeseen tullessamme myös pienen videon, tässä siis vielä se…:)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Camilla
    19.11.2012 at 16:57

    Oon nyt jo jonkin aikaa lueskellut sun blogia ja pakko myöntää, että olen ihan jäänyt koukkuun! :) Säkin taidat olla aika innokas matkustelija ja musta on tosi mukava lukea muiden reissukokemuksia.Myös sun videopostaukset on tosi hauskoja, vaikutat tosi symppikseltä. :) Jatka samaan malliin!

    http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

    • Reply
      Mona
      20.11.2012 at 13:50

      Voi kiitos ihanasta kommentista <3 :) Todella kiva kuulla:)
      Matkustaminen on kyllä ehdottomasti yksi elämän suola;) <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *